- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.641
Ya belki kimyasal.degil kuzum hemen öyle düşünme.Bu kadar kanamaya testin son hali bu
Çizgi varrr.
Burda ilk aylar.kanamali.hamilelik.geciren çok okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya belki kimyasal.degil kuzum hemen öyle düşünme.Bu kadar kanamaya testin son hali bu
Ay inşallah bebişimKız aynı gün ogreniyomuyuz bebisleri ne çok sevinirim heeeeee
Çok amin çok çokAynı gün ogrenicez inşallah pozitifleri bebişim
Senin değer articak bence canım. Sabırla bekleMavi olan bugün pembe dün canlar
Patlasın catlasin yansın buralar. Yeter ki bebisler gelsinAy evet bugün kk patladı benim beta yüzünden
Sordum kuzum dinlen dedi progestan aldım ama bu haftalarda tam işe yaramıyormuş dün 9.92 ydiYaa ne bileyim bu idrar testine de güven olmaz ki direkt kandaki gibi ölçmesi imkansız yani.. doktora sorsan mı tutunması için bi ilaç verir belki?
Bnde onu dicektim belki fitil vs verirlerYaa ne bileyim bu idrar testine de güven olmaz ki direkt kandaki gibi ölçmesi imkansız yani.. doktora sorsan mı tutunması için bi ilaç verir belki?
Evet bende baktım kuzum emin olmak için sabredicem kan vericem bu testleri de sıfırlandı mı diye bakmak için aldım daha dün öğlen 9 du değerim 24 saat bile olmadı hayırlısıYa belki kimyasal.degil kuzum hemen öyle düşünme.
Çizgi varrr.
Burda ilk aylar.kanamali.hamilelik.geciren çok okudum
Aldım fitil attım dünBnde onu dicektim belki fitil vs verirler
İnşallah güzel haberler alalım aminnnEvet bende baktım kuzum emin olmak için sabredicem kan vericem bu testleri de sıfırlandı mı diye bakmak için aldım daha dün öğlen 9 du değerim 24 saat bile olmadı hayırlısı
Adetim 2 gün gecikince yani 15.gün falan yumurtlamadan sonra galibaKaçıncı gününde kan vermiştin
Şifa olsun kuzummm fitilAldım fitil attım dün
Amin amin ❤İnşallah güzel haberler alalım aminnn
hmmm.. sadece kabızlık ya da sadece ishal belki sayamazdık ama üstüste olması tamamen belirtiden sayılabilir..Dün özellikle erken gebelik testi almaya gitmedim ki haftasonu mağdur olayım da yapmayayım diye iyi tamam onu harcadıysan sıkıntı yok
Bişey dicem ben kendimde gebelik belirtisi keşfettim hahahah. Dün akşam kabızdım çok afedersiniz kızlar, bugün sabahtan beri de 3 kere wcye gittim su gibi ishal. Bu dengesizliği gebelik belirtisi sayabilir miyiz hocam
Amin ecmainİnşallah güzel haberler alalım aminnn
İnşaallah kuzum ❤Şifa olsun kuzummm fitil
Aha bı belirti bu bende göğüs hassasiyeti de var 4 gün kim bekliycek ana çok zorhmmm.. sadece kabızlık ya da sadece ishal belki sayamazdık ama üstüste olması tamamen belirtiden sayılabilir..
İyi yapıyorsun yat dinlen uyu güzel şeyler düşün.. üatüne gördük diyen 1-2 gün kanamasınolan insanlar da var.. sağlıklıysa tutunacak zaten sana merak etmeSordum kuzum dinlen dedi progestan aldım ama bu haftalarda tam işe yaramıyormuş dün 9.92 ydi
Ohooo seninki zaten en bomba belirti, 10 puanAha bı belirti bu bende göğüs hassasiyeti de var 4 gün kim bekliycek ana çok zor
Aynen öyle canım ❤İyi yapıyorsun yat dinlen uyu güzel şeyler düşün.. üatüne gördük diyen 1-2 gün kanamasınolan insanlar da var.. sağlıklıysa tutunacak zaten sana merak etme
Kız ben kızıma hamileyken tam yumurtlama günü sattan sonra 15 Co gün evde oturduğum yerde baygınlık geçirdim o akşam degerlendirmistik sadece yumurtlama oldu ertesi akşam küt gittim başka hiç belirtim yoktubelli olmaz yani kizcem 5 yaşında şuanHiç belirtisi olmayan ben