- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.581
Hayırlısı inşallah kuzumbekleyelim bakalımSende. Bişiler var da bakalım bacım hayırlısı bekle sabırla kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı inşallah kuzumbekleyelim bakalımSende. Bişiler var da bakalım bacım hayırlısı bekle sabırla kuzumm
Bu arada ben senin betanın yükseleceğini düşünüyorum umuyorum ama hemen kan vermw tam batını bekle geciksin kuzuBeta düşse 1 falan çıkmazdı galiba bakalım yarın ne olacak
İnşallah yavrum hayırlısı olsun bakalımBu arada ben senin betanın yükseleceğini düşünüyorum umuyorum ama hemen kan vermw tam batını bekle geciksin kuzu
Ama kaset test daha yüksek kan değerini algılayıp silik çizgi çıkarmıyor mu? Yükseliyor olabilir birkaç güne yeniden kan verebilirsinKuzum dün kan değerim 3,5cikti ama bide ben çatlatma iğnesi kullandım bakalım hala onub kalıntısı mi bilmiyorum
İnşallah öyle umud etmek istiyorum bende kuzu.Ama kaset test daha yüksek kan değerini algılayıp silik çizgi çıkarmıyor mu? Yükseliyor olabilir birkaç güne yeniden kan verebilirsin
Daydream_Günaydın canlar sonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ @sumuhallebisi @iyilikperisi92 H Hello Kity Heartofqueen Pasha22 G Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
Amin canım gerçekten yoruyorKızlar en iyisi batı beklemek gerçekten insanı yoruyor bat tan önce test vermek rabbim bu mübarek oruçta ramazan ayında insaAllah hepimize müjdeler verdirir
Valla kuzum bende bıraktım test işiniKızlaaar test yapıcam demiştim, yaptım bembeyaz.. bebetime da bile gölge yok o derece eksi bir değerdeyim galiba 5 gün var ama belirti falan hiç yok.. regl beklerken oyalanıyoruz işte
O arkadaki beyazdan başka bir beyaz görmüyorum bennnn onu benim için parçala lütfen. Bekleyelim tatlım napalım Ümit kesmek yok. Erken gebelik almadın mı bu ay?Kızlaaar test yapıcam demiştim, yaptım bembeyaz.. bebetime da bile gölge yok o derece eksi bir değerdeyim galiba 5 gün var ama belirti falan hiç yok.. regl beklerken oyalanıyoruz işte
20 dakika çok uzun bir zaman değil bence, iki gün sonra bence kan ver hiç test stresiyle uğraşma kuzumGünaydın canlar sonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ @sumuhallebisi @iyilikperisi92 H Hello Kity Heartofqueen Pasha22 G Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
Erken tatlım daha bekleyelim insallahh belirsin ikinci çizgiKızlaaar test yapıcam demiştim, yaptım bembeyaz.. bebetime da bile gölge yok o derece eksi bir değerdeyim galiba 5 gün var ama belirti falan hiç yok.. regl beklerken oyalanıyoruz işte
İlk 20 dk önemli diye biliyorum ben tekrar kan verin bence.Günaydın canlar sonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ @sumuhallebisi @iyilikperisi92 H Hello Kity Heartofqueen Pasha22 G Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
Kedini de severim beyaz testini de sabır kuzu eğlencesine başladın bu testlere ama umarım sonu çift çizgiKızlaaar test yapıcam demiştim, yaptım bembeyaz.. bebetime da bile gölge yok o derece eksi bir değerdeyim galiba 5 gün var ama belirti falan hiç yok.. regl beklerken oyalanıyoruz işte
Aldiklarimi yapım bari20 dakika çok uzun bir zaman değil bence, iki gün sonra bence kan ver hiç test stresiyle uğraşma kuzum
Pazartesi veririm dedim canım çıkarsaİlk 20 dk önemli diye biliyorum ben tekrar kan verin bence.
20 dakika da kuruma çizgisi çıkar mı pek sanmıyorum ama iki gün sonra kesin kan vermelisin emin olmak için. İnşallah bebişin seninledirGünaydın canlar sonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ @sumuhallebisi @iyilikperisi92 H Hello Kity Heartofqueen Pasha22 G Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
Aynen kuzu eğer regl olmazsam20 dakika da kuruma çizgisi çıkar mı pek sanmıyorum ama iki gün sonra kesin kan vermelisin emin olmak için. İnşallah bebişin seninledir
Birde şeye şaşırdım ben ya pembe yaptığın testler vardı ya baya baya çizgi çıkıyordu orada 3.5 degeri nasıl algıladı baya hassas demekkiAynen kuzu eğer regl olmazsam
İki gün daha test yaparım çıkarsa veririm