- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.561
Konu açtım şimdiHeyecan güzeldir ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu açtım şimdiHeyecan güzeldir ❤
Valllla senı ve kendimi hala anlamış değilim bacım bu çocuklar bizimle dalga geciyo sen kan ver bugunGünaydın canlar sonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ hepsonradan iyilikperisi92 H Hello Kity Heartofqueen Pasha22 G Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
Bende valla kız dalga geçiyorlar ya da vücudum dalga geçiyorValllla senı ve kendimi hala anlamış değilim bacım bu çocuklar bizimle dalga geciyo sen kan ver bugun
Kötü bişi değil bu eğer hamıle olmasak bile korkma skaın ablam dedi vücûd kendını hamıleliğe alıştırıyormuş bir yandan daBende valla kız dalga geçiyorlar ya da vücudum dalga geçiyor
Kuzum bence akışına bırak bu betayı erken öğrenmek süründürüyor resmen dün test yapmasam adet oldum sanıp rahat rahat işime gücüme bakardım ama öğrendim bence akış çok önemli ya dürttükçe bişey çıkıyor şimdi bence Ramazan a odaklan ihya etmeye çalış bu güzel günü ve adet olmazsan bir kan testi ver ama bekle sabır et ve razı olalım inşaallah ❤Günaydın canlar sonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ hepsonradan iyilikperisi92 H Hello Kity Heartofqueen Pasha22 G Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
Çok bariz kırmızı çizgi görüyorum ben oradaGünaydın canlar sonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ hepsonradan iyilikperisi92 H Hello Kity Heartofqueen Pasha22 G Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
Evet kuzum çıkmış baya bir çizgi, bişey olmasa asla çıkmıyor biliyorsun..Günaydın canlar sonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ hepsonradan iyilikperisi92 H Hello Kity Heartofqueen Pasha22 G Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
İnşallah bebeğim haklısın , esin nasıl olduKötü bişi değil bu eğer hamıle olmasak bile korkma skaın ablam dedi vücûd kendını hamıleliğe alıştırıyormuş bir yandan da
Beta düşse 1 falan çıkmazdı galiba bakalım yarın ne olacakEvet kuzum çıkmış baya bir çizgi, bişey olmasa asla çıkmıyor biliyorsun..
Eşime ne oldu kızİnşallah bebeğim haklısın , esin nasıl oldu
Evet insan bir kere bu işe girince çıkamıyor hayırlısı olsun kuzum hakkımızda .Kuzum bence akışına bırak bu betayı erken öğrenmek süründürüyor resmen dün test yapmasam adet oldum sanıp rahat rahat işime gücüme bakardım ama öğrendim bence akış çok önemli ya dürttükçe bişey çıkıyor şimdi bence Ramazan a odaklan ihya etmeye çalış bu güzel günü ve adet olmazsan bir kan testi ver ama bekle sabır et ve razı olalım inşaallah ❤
Beta düşse 1 çıkmazdı derken kuzum bana da anlatın o ne demekBeta düşse 1 falan çıkmazdı galiba bakalım yarın ne olacak
Ay on sen değildin beynim yandı bir arkadaşın eşinin apandisit patlamıştı karıştırdım seniiEşime ne oldu kız
Aman yok kanki ben değildimAy on sen değildin beynim yandı bir arkadaşın eşinin apandisit patlamıştı karıştırdım senii
Beta düşse benim bugün çıkmazdı heralde ne alemde bilmiyorum ama bakalım hayırlısıBeta düşse 1 çıkmazdı derken kuzum bana da anlatın o ne demek
Kuzum dün kan değerim 3,5cikti ama bide ben çatlatma iğnesi kullandım bakalım hala onub kalıntısı mi bilmiyorumÇok bariz kırmızı çizgi görüyorum ben orada
Sende. Bişiler var da bakalım bacım hayırlısı bekle sabırla kuzummKuzum dün kan değerim 3,5cikti ama bide ben çatlatma iğnesi kullandım bakalım hala onub kalıntısı mi bilmiyorum