- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.621
Yapmıyorum bebişim ama kendimi de zor tutuyorumH Hello Kity sakın erken test yapıp işleri karıştırma tecrübeyle sabit kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmıyorum bebişim ama kendimi de zor tutuyorumH Hello Kity sakın erken test yapıp işleri karıştırma tecrübeyle sabit kuzum
Benimde elimde 2 tane artimed var sabırsızlıkla bekliyorumKuzum o pembe test benim.vazgecilmezim.
Trendyol da. Alıyorum beş aydır falan.
Gebelik yokken bembeyaz çıkıyor. Prodoctor.
3,5 degeri algıladı.
İkinci aşılamam da 1.7yi bile çok çok silik algıladı..
Ama artı Med de Pembe kadar hassas mis.
Kız aynı gün ogreniyomuyuz bebisleri ne çok sevinirim heeeeeeYapmıyorum bebişim ama kendimi de zor tutuyorum
Ay hadi İnşallah yavrum hepinize dua ediyorumBenimde elimde 2 tane artimed var sabırsızlıkla bekliyorum
Canım bu test artimed miKızlar yeni testim bu hemen çıktı ama değerim artsa daha koyu çıkardı 1 gün geçti
Bebişim valla biseyler var ama anlamadım. Mecbur Bekliycez artık.Günaydın canlar sonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ @sumuhallebisi @iyilikperisi92 H Hello Kity Heartofqueen Pasha22 G Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
Evet canımCanım bu test artimed mi
Ay evet bugün kk patladı benim beta yüzündenBebişim valla biseyler var ama anlamadım. Mecbur Bekliycez artık.
Dün özellikle erken gebelik testi almaya gitmedim ki haftasonu mağdur olayım da yapmayayım diye iyi tamam onu harcadıysan sıkıntı yokyaa erken gebelik heder edeceğime 5 liralık bebetime a kıydım yalancı çizgi çıkarıyor demiştim valla o bile yok zaten bişeycik yok da işte bağımlılık bacım
değer iki günde bir artar kuzum ama o silik gölge çizgisi kesin var. Bence sen iki gün sonra kan verKızlar yeni testim bu hemen çıktı ama değerim artsa daha koyu çıkardı 1 gün geçti
Valla bu soruya cevap bekliyorum ben adete 2 kal hep kabız olurum 3 gündür kabizdum bugün ishal dengem sastiDün özellikle erken gebelik testi almaya gitmedim ki haftasonu mağdur olayım da yapmayayım diye iyi tamam onu harcadıysan sıkıntı yok
Bişey dicem ben kendimde gebelik belirtisi keşfettim hahahah. Dün akşam kabızdım çok afedersiniz kızlar, bugün sabahtan beri de 3 kere wcye gittim su gibi ishal. Bu dengesizliği gebelik belirtisi sayabilir miyiz hocam
Senin kaç gün geçti yumurtlamadan peki? Tamam yaa kesin hamileyiz bizValla bu soruya cevap bekliyorum ben adete 2 kal hep kabız olurum 3 gündür kabizdum bugün ishal dengem sasti
Ay gebelikte bunuda belirti saysinlarDün özellikle erken gebelik testi almaya gitmedim ki haftasonu mağdur olayım da yapmayayım diye iyi tamam onu harcadıysan sıkıntı yok
Bişey dicem ben kendimde gebelik belirtisi keşfettim hahahah. Dün akşam kabızdım çok afedersiniz kızlar, bugün sabahtan beri de 3 kere wcye gittim su gibi ishal. Bu dengesizliği gebelik belirtisi sayabilir miyiz hocam
Valla 9 Nisan bat geçen cumartesiydi yumurtlamaSenin kaç gün geçti yumurtlamadan peki? Tamam yaa kesin hamileyiz biz
Bence sayılır kuzumDün özellikle erken gebelik testi almaya gitmedim ki haftasonu mağdur olayım da yapmayayım diye iyi tamam onu harcadıysan sıkıntı yok
Vallaha mi umut fakirin ekmeği işteBence sayılır kuzum
Kaçıncı gününde kan vermiştinEvet canım
Yaa ne bileyim bu idrar testine de güven olmaz ki direkt kandaki gibi ölçmesi imkansız yani.. doktora sorsan mı tutunması için bi ilaç verir belki?Kızlar yeni testim bu hemen çıktı ama değerim artsa daha koyu çıkardı 1 gün geçti