- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.141
Geçen ay ki hayal kırıklığını yaşamak istemiyorumOhooo niye kafana takıyosun kız o zaman
cok var boyle doktrolar yaYa nasıl böyle insanların kolayca tüm umutlarını yerle bir ediyolar hemde çözümü olan konularda gerçekten aklım almıyo.
Herkes kalbinin ekmeğini yer. Bizim bebişler yakın zamanda gelcek inşallah belkide gelmişlerdircok var boyle doktrolar ya
ayy kesınlıke oyle yaaa,Herkes kalbinin ekmeğini yer. Bizim bebişler yakın zamanda gelcek inşallah belkide gelmişlerdir
Senle yumurtlamamızın arasında bir gün var zaten kuzum benimde öyle ara ara kasık ağrılarım oluyo hatta az önce dediğin gibi solumda anlık bi adet sancısı oldu bide aşırı kremsi akıntım var bende hissediyorum sıcaklık ara ara tuvalete koşuyorum ama benim regle 1 hafta var bu kadar erken olmayacağıma çok net eminim çünkü düzenli adetlerim gebelk belirtiside olabilir yada yumurtlama değerlendirdiğimiz içinde olabilirGeçen ay ki hayal kırıklığını yaşamak istemiyorumeğer adet olmazsam bu benim icin çok net belirti olur. Bu arada sürekli değil ara ara gelip gidiyor bazen sol kasığımda ağrı yoğunlaşıyor. Şuan mesela geldi 5-6 sn sürdü ağrı ve geçti.
Kimseye açmadığım kadar açtım hemdeayy kesınlıke oyle yaaa,
amın kuzummmmm ınsallah gelsınler actık kollarımızı beklıyoruz
Gebelik belirtisidir inşallah. Yumurtlamayı değerlendirdiğimiz için degildir coktan geçmiştir etkisi 1 hafta oldu. Eger döllenmişse rahime doğru yolculuktadirlar suanSenle yumurtlamamızın arasında bir gün var zaten kuzum benimde öyle ara ara kasık ağrılarım oluyo hatta az önce dediğin gibi solumda anlık bi adet sancısı oldu bide aşırı kremsi akıntım var bende hissediyorum sıcaklık ara ara tuvalete koşuyorum ama benim regle 1 hafta var bu kadar erken olmayacağıma çok net eminim çünkü düzenli adetlerim gebelk belirtiside olabilir yada yumurtlama değerlendirdiğimiz içinde olabilir
İnşallah kuzum ya yüzümüz gülsün artıkGebelik belirtisidir inşallah. Yumurtlamayı değerlendirdiğimiz için degildir coktan geçmiştir etkisi 1 hafta oldu. Eger döllenmişse rahime doğru yolculuktadirlar suan
Gülecek Allah'ın izniyle.İnşallah kuzum ya yüzümüz gülsün artık
İnşallahGülecek Allah'ın izniyle.
Evet devammm.. Hele bu sabah ki kesin adet oldum dedim afedersiniz ic camasirim hep akintiydi
Benimde çok akıntım var ya saat 2 gibi ovü denicem bakalım nasıl çıkacak gerçi silik çıkcağına eminim çünkü idrar rengim açık ama yinede merak ettimEvet devammm.. Hele bu sabah ki kesin adet oldum dedim afedersiniz ic camasirim hep akintiydiadet oldum diye gidiyorum bakıyorum akıntı. Ve kremsi böyle bulanık beyaz gibi. Mideniz bulandıysa özür dilerim kızlar
Amin canım Allah nasip ed
Simdi 8 yasinda ve ayni bu sekildeydi cizgimizcanım agzından bal damlıyor ınsallah ıgne etkısı degıldır
maşalaahhh, Allah bagıslasın kuzum ,Simdi 8 yasinda ve ayni bu sekildeydi cizgimiz
çokkk erkennn canımKızlar yumurtlamadan 6 gün geçti kan verdim negatif çıktı progestronum 10.6 erken mi vermişim kanı
Tabiki cok erken verdin canım daha kana geçmemiştir bileKızlar yumurtlamadan 6 gün geçti kan verdim negatif çıktı progestronum 10.6 erken mi vermişim kanı
Sıvı alımı yapma şimdidenBenimde çok akıntım var ya saat 2 gibi ovü denicem bakalım nasıl çıkacak gerçi silik çıkcağına eminim çünkü idrar rengim açık ama yinede merak ettim
Azaldı sanki ama var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?