- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Hello Kity
- #3.101
İşini sevmeyerek yapıyolar çünkü zorla oturtuluyolar sanki masayaNeden böyleler ya gerçekten devlet hastanesi de aynı. İlgi alaka sıfır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşini sevmeyerek yapıyolar çünkü zorla oturtuluyolar sanki masayaNeden böyleler ya gerçekten devlet hastanesi de aynı. İlgi alaka sıfır
Boşver kuzum evlerimize bı ultrason cihazı alsak kendi takibimizi bile yaparız böyle bilmek de iyi mi bilemiyorumDoktorlardan soğuttu beni resmen öyle bi enerji
Yok yok olmayız benimde göğüsler şişkin değil sadece uçları dokununca acıyor o kadar. Ama bu sabah regl ağrısıyla uyanınca birde bembeyaz akıntım olmuş hemde çok. Ümitlenmek de istemiyorum. Hem benim diğer hamileligimde sifir belirti vardı göğüsler falan hic birşey yoktu merak etme göreceğiz o pozitifleriKuzum benim de çoktan göğüsler şişmiş ve ağrılı olmaliydi. Hiç bı belirtim yok. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. İnşallah olmayız adet filan
Allaha havale ettimGerçekten bilgisini falan da geçtim üslubu çok yanlış. Boşver kuzum hemen unut onu hemennnn stres hiç iyi değil şu aşamada sakınnnn
Çok bilmekte iyi değil bi yandanBoşver kuzum evlerimize bı ultrason cihazı alsak kendi takibimizi bile yaparız böyle bilmek de iyi mi bilemiyorum
Benim bu sabah bayaaa gelmiş. Hala devam ediyor ağrı hafif hafifAynen kuzum ya benimde hafif sancım var azda beyaz akıntı var
Evet kuzum bende çok inanıyorum hayırlısıyla olacakYok yok olmayız benimde göğüsler şişkin değil sadece uçları dokununca acıyor o kadar. Ama bu sabah regl ağrısıyla uyanınca birde bembeyaz akıntım olmuş hemde çok. Ümitlenmek de istemiyorum. Hem benim diğer hamileligimde sifir belirti vardı göğüsler falan hic birşey yoktu merak etme göreceğiz o pozitifleri
İnşallahh kuzum çoğu kişide battan sonra ortaya çıkıyor zaten benim bu ağrı çatlamadan beri var ama giderek şiddetleniyorAy inşallah bebiş agritiyordur benim regl öncesi ağrır normalde ama bu ay hiç bişey olmuyor. Zorla belirti bulmaya çalışıyorum tık yok
Günaydın canım benim de 16-22Günaydın canım 18 inde oldum 21 i bitti seninki ne zaman başladı
Her aykinden farklıysa olumludur canımİnşallahh kuzum çoğu kişide battan sonra ortaya çıkıyor zaten benim bu ağrı çatlamadan beri var ama giderek şiddetleniyor
canım ınsallaaahhhh oyledırMavili çok net inşallah iğne değil bebektir
İns canım benim yaaaKızlar günaydınnn regl sancısına benzer ama daha hafif bir ağrıyla uyandım bu sabah. Zaten dün geceden beri vardı, tabi birde bel ağrısı. Lavaboya gittiğimde çok akıntım olmuş beyaz renkte. Yumurtlamadan tam bir hafta geçti bugün. İnşallah adet gelmiyordur
Benim hep 3-4 gün sürüyor canım reglimGünaydın canım benim de 16-22
Hemen hemen aynı zamanda bitmiş. Yumurtlama gördün mü canımBenim hep 3-4 gün sürüyor canım reglim
Gayet güzel ilerleme 2 3 güne kese görürsünüzKızlar cumartesi acilde kan vermiştim 298 çıkmıştı aynı yerde aynı saatte dünde verdim iki gün sonra 730 çıktı ilerleme iyi mi sizce internette tam bir Bilgi bulamadım
canım ben cuma günü doktora gitmiştim şimdiden 11 mm olmuş dedi yarın tekrar gidicem yumurtalarım ne kadar büyümüş gelişmiş mi bakıcak çatlamadıysa büyğk ihtimalle aksama ovitrella verir çatlatma iğnesi ole tahmin ediyorum sag kasıgım cok şiddetli agrıyo çatladı çatlıcak galiba sen ne durumdasınHemen hemen aynı zamanda bitmiş. Yumurtlama gördün mü canım
ınsallahhh bebıstır kuzummAyyyyy muthissss çıkmış hayırlısı olsun canım çok sevindim
Dur canım hemen şey yapma bekle sökülmezsin belki yaKızlar katı bir akıntım olmuş içinde nokta kadar kırmızı bisey var sanırım adet oluyorum dikkatli bakmasam farketmezdim zaten karnım da ağrıyor