- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.161
Erken canım en az 9 gün olsaymış keşke. Progesteron sonucun hemen çıktımıKızlar yumurtlamadan 6 gün geçti kan verdim negatif çıktı progestronum 10.6 erken mi vermişim kanı
Yok kahve içtim 12 de bişey içmicem başka beklemedeyim olsun merak işte gebelik varsada çıkmaz biliyorum o yüzden yapmıyorum ama lh yi merak ettimSıvı alımı yapma şimdidenama bence yapma ya moral bozuyor hem cok erken daha silik çıkacak
Aralık ayı bebişleri geliyoAzaldı sanki ama var kuzum
Aralık ayı bebişleri geliyo
Allah razı olsun canım sağol. Ama beklentisiz olunan anda şakkadanak geliyor bebislerKızlar selam
Umarım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip olur. Başlık burdaki herkese şans getirsinbenim nisandan bir beklentim yok maalesef sadece herkese şans dilemeye geldim
Ahh bende öyle tam bi ümitleniyim diyorum sonra içimden bi ses hayal kırıklığı yaşama diyoKeske mucizem ama ne bileyim başka hiç belirti yok da umitlenmiyim diyorum
Ya niye böyleyiz bizAhh bende öyle tam bi ümitleniyim diyorum sonra içimden bi ses hayal kırıklığı yaşama diyo
Kız bu ay olacak de bi sonraki ay yok unut bi sonraki ay aralık annelerindeyizYa niye böyleyiz bizbelirti aramıyorum yine üzgünüm. Test yapmadan bekliyorum yine üzgünüm. Bu ay su inadımı devam ettireyim bir sonraki ay salicam kendimi testler havada ucusacak
Ay tabi kuzum ben zaten değer artışı testlerinden bahsetcektim canım elim sürçmüşKız bu ay olacak de bi sonraki ay yok unut bi sonraki ay aralık annelerindeyiz
Gebelk testleride ayın 2sinde 3ünde başlar benim artık tabi regl belirtim olmazsaAy tabi kuzum ben zaten değer artışı testlerinden bahsetcektim canım elim sürçmüş
Anaaa bu olabilir mi kiiiii
Çok yaşayan oluyomuş yumurtlamadan sonra akıntı bitmeyip gebe olduğunu öğrenenAnaaa bu olabilir mi kiiiii
Ama doktor ilişkiden bir hafta sonra belli olur demiştiçokkk erkennn canım
Ama doktor ilişkiden bir hafta sonra belli olur demiştiTabiki cok erken verdin canım daha kana geçmemiştir bile
Evet çıktı 10.9 ama doktor ilişkiden bir hafta sonra belli olur gebelik demiştiErken canım en az 9 gün olsaymış keşke. Progesteron sonucun hemen çıktımı
Oyyyy burda bu ay birçok kişiden haber gelecek ilk hamilelik tecrübeme göreÇok yaşayan oluyomuş yumurtlamadan sonra akıntı bitmeyip gebe olduğunu öğrenen
Yerleşme lekesi olabilir yumurtlamadan 6-10 gün sonra oluşan birşey sen dikkat et sıcak duş veya masaj felan yapma belki yerleşme aşamasında canımm.Bata daha var çünküKızlar katı bir akıntım olmuş içinde nokta kadar kırmızı bisey var sanırım adet oluyorum dikkatli bakmasam farketmezdim zaten karnım da ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?