- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Çok teşekkür ederimAyyy çok güzel çok imrendim size ,böyle bi aileye sahip olmanızaBizde Malesef herhangi bi enstrüman çalabilen yok ama kurslara vs göndermek istiyorum.Bir de dil öğrenmesini çok istiyorum.O nasıl olacak araştıryorum
Kendimi gördüm ilk 3 sene tövbeliydim eşime bu hayatta bi çocuğun daha olacaksa o benden değildir diye çok büyükte konuşmuşluğum oldu sonra anne kardeş gelsin diye diye yüzümü okşayan hergün allahtan kardeş isteyen bir oğlum olunca inanın yelkenler fora oldu önce onun için istedim sonrada iyi ki doğurmuşum diye diye hergün mıncıklıyorumMaşallah vallaben normalde de çok çocuk sevmezdim tabi evladımı çok çok seviyorum ama öyle çok anaç yapıda değilim yani bir daha istemiyorum diyordumen başlarda hala da aynı fikirdeyim rabbim kuzuma sağlıklı güzel ömür versin
Kızlar 10 gündur aryayı uykuya geçiremiyorum ne gece ne gündüz uykusu var ama odaya girip cikmam en az 45 dk suruyor cebellesiyoruz resmen sizde durum ne birtek annemde hemen uyuyor çıldırıcam ya birde günde 2 uykuya düşen varmı bizim öyle şuan
Allahım bide gece uyanıp oturması çıktı abisi gibi yok eskiden emip devam ederdi suan uyanip oturuyor
Al bendende o kadar. Ev işimi ütümü çamaşırmı yemekmi. İş desen ayrı sorumluluk. İşten gel bebişle koştur koştur. Bir aydır tekrarlayan bir hastalık zaten geçmek bilmiyor. Yinede çocuğumla oldğm zaman herşey geçiyor gidiyorAşırı yoruluyorum çalıştığım için insan gibi yaşamıyorum gerçekten robottan farkım yok modern dünyanın kölesi
Yalniz degilmisim vallahi bittim uyanip oturuyor bide evlere senlik uyutamiyorumBende bir haftadır perişanım
Çocuğa bi haller oldu saatlerce dalamıyor 2 saat uğraşıyorum uyusa yataga koyuyorum ciyak ciyak memede uyumak istiyo öğlen uykusuna bitek sorunsuz geçip uyuyo geceye geçemiyoruz asla 12 1 oluyo..
Sabaha kadar da çığlık çığlığa bağırarak saat başı uyanıyo
Bu durum bizde uyuturken mevcut gozlerini ovusturup emzik cikariyo sonrada bagariyoHiçbirimizinki uyumuyor anlaşılanbende artık akşamları uyumatınca uğraşmıyorum kalkıyo oturuyo babasıyla oynuyo. Gece desen kaç kere uyanıyo saymıyorum bile.
Bide benimkini uyutuyorum yatırıyorum eliyle emziğini ağzından çıkartıp kendini uyandırıyo
Hiçbirimizinki uyumuyor anlaşılanbende artık akşamları uyumatınca uğraşmıyorum kalkıyo oturuyo babasıyla oynuyo. Gece desen kaç kere uyanıyo saymıyorum bile.
Bide benimkini uyutuyorum yatırıyorum eliyle emziğini ağzından çıkartıp kendini uyandırıyo
Bu göz ovuşturma değil ya resmen gözlerni oyuyor buna uyanıyor şaka gibiBu durum bizde uyuturken mevcut gozlerini ovusturup emzik cikariyo sonrada bagariyo
Göz oymanın yanında kulak koparma ve saçlarını yolmada var biz deBu göz ovuşturma değil ya resmen gözlerni oyuyor buna uyanıyor şaka gibi
+1 saç yolma beşiğin içi saç dolu bizimkileri de koparıyor ilk onlar sanmıştım ama sonra baktım kendi saçlarıGöz oymanın yanında kulak koparma ve saçlarını yolmada var biz de
Kuzum kel olduğu için henüz o güncelleme yokGöz oymanın yanında kulak koparma ve saçlarını yolmada var biz de
Saç canavarları ya+1 saç yolma beşiğin içi saç dolu bizimkileri de koparıyor ilk onlar sanmıştım ama sonra baktım kendi saçları
Ohh türküşüm o güncellemeden yırttıKuzum kel olduğu için henüz o güncelleme yok
Toplu saçta bile yolmaktan saçlar dışarı çıkıyor kuzuSaç canavarları yatek tel saçımı bile yakalıyor hiç affetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?