- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Bebeğin bezi bıraksın öyle doğur bence yoksa çok zorlanırsın ama araları yakın bencede iyi oluyor bizimkilerin 3 buçuk yaş var çok memnunum. Kızımda kreşe başladı zaten oda bana çok kolaylık oldu.Kızlar bişey dicem ama beni tefe koymayınSanırım ben 2 seneye kadar bir tane daha yapmak istiyorum Allah izin verirse Bir tane daha mı asla diyen ben bu da bana kapak olsun
Ya düşünüyorum işte ara ara kendimi alıkoyamıyorum başka doktora gitsem acaba normal doğum olur muydu acaba bekler miydi bilmem ne sorguluyorum.Onu ben oglumda yasamistim suclama kendini hcbir fark kalmiyor buyuduklerinde ayrica cok da erken degilki 37.hafta üzme kendini ben oglumda preklampsi gecirmstm aldilar kizimdada cok az sekerim yukseldi dye aldi o an sinir olmstm ama sonra doktor riske atmak istemedi diye dusundum bazen kim ne zaman dogacaksa ozaman doguyor vakti ozamana kadarmis diye tevekkul etmek lazim kendini suclayacak bir durum yok cok dha erken dogum yapanlr var hic uzme kendini gelisimi geri kalacak bi zamanda dogmamis
Valla bana herkes bebek yürüyünce emekleyince bittin çookk kilo verirsin peşinden koşarken diyor.Vallahi sen yine iyisin ben 67yle hamile kalmistim o ara zaten biraz almistimhamile kalmadan önce .. 87yle doguma gittim suan 72 73 üm veremiyorum bebek biraz dha buyusun tekrar diyete baslayacagim
Ya sonradan vazgeçtim aslında çünkü kreşe 3 yaşında verip işe girmeyi planlıyorum Almanya’da. Eşim gel burada bizim iş yerinde depoya girersin hiç olmadı ben Fransızca ve İngilizce biliyorum evden çalışırım diye düşünüyorum Almanca öğrenip.Bebeğin bezi bıraksın öyle doğur bence yoksa çok zorlanırsın ama araları yakın bencede iyi oluyor bizimkilerin 3 buçuk yaş var çok memnunum. Kızımda kreşe başladı zaten oda bana çok kolaylık oldu.
Bu işler birden oluyor ya. Bende kızım büyüyünce çalışmayı düşünüyordum. Bir çocuğum daha olsun istedim. O da büyüsün öyle çalışırım dedim. Bide ben çok bebek seviyorum. Bebek özledimYa sonradan vazgeçtim aslında çünkü kreşe 3 yaşında verip işe girmeyi planlıyorum Almanya’da. Eşim gel burada bizim iş yerinde depoya girersin hiç olmadı ben Fransızca ve İngilizce biliyorum evden çalışırım diye düşünüyorum Almanca öğrenip.
Valla Almanya’da çocuk için çalışmam gerekiyor. Tek maaşla yürüyeceğini zannetmiyorumBu işler birden oluyor ya. Bende kızım büyüyünce çalışmayı düşünüyordum. Bir çocuğum daha olsun istedim. O da büyüsün öyle çalışırım dedim. Bide ben çok bebek seviyorum. Bebek özledim
Eşime diyorum ilerde yine bebek fln özlersem bi tane daha istersem hatırlat bana yapmayalım lütfen diyorumçünkü bu hamileliğim ve doğum sonrası bi kaç ay sarılıktan dolayı fln çok zor geçti ya.
Atalanteda idolümsün bende kızçem kreşe başladğnda ikincisini düşünüyorum. Yaşta aldı başını gidiyor çokta beklemek istemiyorm ama snn gibi genç olsaydım bi de çalışmıyor olsaydom kesin üçüncüyüde isterdim. Çalışınca çocuklar bi anneanneye bi babnneye kalıyor üçüncüyü bırakcak yer yokBebeğin bezi bıraksın öyle doğur bence yoksa çok zorlanırsın ama araları yakın bencede iyi oluyor bizimkilerin 3 buçuk yaş var çok memnunum. Kızımda kreşe başladı zaten oda bana çok kolaylık oldu.
Ay şu devirde 3 çocuk zor beeAtalanteda idolümsün bende kızçem kreşe başladğnda ikincisini düşünüyorum. Yaşta aldı başını gidiyor çokta beklemek istemiyorm ama snn gibi genç olsaydım bi de çalışmıyor olsaydom kesin üçüncüyüde isterdim. Çalışınca çocuklar bi anneanneye bi babnneye kalıyor üçüncüyü bırakcak yer yok
Yemek masaları bile dört kişilikAy şu devirde 3 çocuk zor beebunları daha okutması vaar evlendirmesi vaar. Hepsini geçtim yeterince ilgilenip topluma vatana millete hayırlı evlat yetiştirmesi vaar çok şükür müslümanız dinimizi öğretmesi vaar zor işler
Bide bırakacak yeri geç 3 çocukla arabaya bile zor sığarsın oto koltuğu kullanamazsınmisafire bile gitmek olay olur. Tatile gitmeyi düşün mesela 5 kişisin. Maliyeti çok fazla hep sıkıntı valla ben istemiyorum allah olmayanlara nasip etsin
O benim icin gecerli degil seni bilemiyorumValla bana herkes bebek yürüyünce emekleyince bittin çookk kilo verirsin peşinden koşarken diyor.
Ben de çooookkk tez canlıyım. Mesela temizliğe başlayın her yer bitmek zorunda. Yemek yapınca Ordu doyuracak kadar çeşit çeşit. Ama yapınca işte. Sağolsun annem benden beter olduğundan şu an sadece çocukla ilgileniyorum. Öyle olunca uyuduğunda çekirdek cips falan koyup önüme bişeyler izliyorum annem de sağolsun müthiş yemek yapar lezzetli eli. Ye iç yatO benim icin gecerli degil seni bilemiyorumbitane buyuttum bu 2. Hic de veremedim normalde evde salonda koltuga popom degmiyor desem yeridir yatmadan yatmaya surekli kosturmadayim zsten boğaz kesilmedigi muddetce gitmez benden kilo milo
Hiçbiri icin gec degil canimBilen biri yazabilir mi nooolur. Bu diş ne zaman çıkar Allah aşkına?? Yarın 7 ay 9 günlük olacak ne diş patladı, ne desteksiz oturuyor ne de emekliyor? Çok mu telaş ediyorum a dostlar
Yaa ne güzel .Ben de çok isterim bi müzik aleti çalabilmesini bebeğimin.Sizin bebişinize de maşallah.Bu arada siz hangi enstrümanı çalılyorsunuzBenim kızımda emeklemiyor yuzustu bile gelmiyor bas bas bagariyor geri donduruyo hemen kendini oglum hic emeklemedi bu aylarda kollariyla surunuyodu heryere kizim onuda yapmadi 8 aylikken koltuklarda tutunarak geziyodu hala emekleme yok 10 aylikti bi baktik emekliyo1 1.5 ay sonrada yurudu zaten emeklemeden yurudu denebilir ama kizim acayip hımbıl nolcak sonumuz bilmem desteksiz oturabiliyor düşmüyor bişeye uzanirsa almak icin devrilip gülüyor kaldigi yerde alkis yapiyor devrilince dusunce korkmasin diye alkis yapiyoduk butun ev ahalisi smdi kendide yapmaya basladi hahahah hepsi grubundan gülçinin birtanecik aşkım şarkısını duyunca ellerini kivira kivira oynuyo yurutecin tepesinde alkislar sallanmalar bizim sülalede bende dahil herkes bir müzik aleti çalar müziğe ilgi çok fazla müzik aşığı oldugumdan kızımın adını arya koydum babamız genel izleyici dinleyici oglumun isi yok muzikle kizim sanırım bize cekmis oyuncak gitari bile tellere vurup calmaya calisiyor konu buraya nasil geldi bnde anlamadim neyse
Ayyy çok güldüm yazdıklarınızaVallahi yapiyosan yap yoksa zorlastikca benim gibi ara biraz acilir 4.5 yas aralari ama memnunum böyle tercih ettim basindan beri 4 yada 5 yas olsun aralari diyordum cocuklada alakali gerci ama aralari az olunca anneye cok daha fazla yuk biniyo benim oglum cok sorunlu bi cocuktu aklimizdan bile geciremedik suan bana yardmcida oluyor bide oglumda cok kilolu bi insandim o sekilde hamilelik gecirdim kendimi bildim bileli 90 100 2. Cocugum olmaz artik falan diyordum yurumeye basladi oglum birgun parkta bir salincak carpti cocuga kalkip tutabilirdim zayif olsam kendimi kaldiramadim 1 gun hastanede kaldik cok kotu sisti kafasi o gun dedimki canina okuyacagim senin koca g.tlü diye soylene soylene kendime kufur ede ede gittim hastaneye ve sinirimden 10 ayda 42 kilo verdim o salincagin caepmasi iyi mi oldu kotu mu oldu bilmiyorm cnku kendimi bildim bileli sismandm ve hic kafama takmayan genis bi insandim gorenler inanamiyodu auy neyse gene buraya nasil bagladim bugun bana vallahi bsyler oldu
Göre göre büyürse mutlaka çalar ben calgı çengi içinde büyüdüm o sebeple çok kolay öğrenip ilerlettim gitar çalıyorum annem ve teyzemler hem gitar hem saz çalar dedem ut çalar kuzenler yan fülüt klarnet bas gitar bateri operacı ne ararsak var bayramlarda apartman sakinlerine hep yazık olurYaa ne güzel .Ben de çok isterim bi müzik aleti çalabilmesini bebeğimin.Sizin bebişinize de maşallah.Bu arada siz hangi enstrümanı çalılyorsunuz
Yaa çok tatlısınız çok teşekkür ederimAyyy çok güldüm yazdıklarınızaAyy ben size bayılıyorum Ya maşallah size
Ayyy çok güzel çok imrendim size ,böyle bi aileye sahip olmanızaGöre göre büyürse mutlaka çalar ben calgı çengi içinde büyüdüm o sebeple çok kolay öğrenip ilerlettim gitar çalıyorum annem ve teyzemler hem gitar hem saz çalar dedem ut çalar kuzenler yan fülüt klarnet bas gitar bateri operacı ne ararsak var bayramlarda apartman sakinlerine hep yazık olur
Maşallah vallaBu işler birden oluyor ya. Bende kızım büyüyünce çalışmayı düşünüyordum. Bir çocuğum daha olsun istedim. O da büyüsün öyle çalışırım dedim. Bide ben çok bebek seviyorum. Bebek özledim
Eşime diyorum ilerde yine bebek fln özlersem bi tane daha istersem hatırlat bana yapmayalım lütfen diyorumçünkü bu hamileliğim ve doğum sonrası bi kaç ay sarılıktan dolayı fln çok zor geçti ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?