2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bişey dicem ama beni tefe koymayın Sanırım ben 2 seneye kadar bir tane daha yapmak istiyorum Allah izin verirse Bir tane daha mı asla diyen ben bu da bana kapak olsun
Bebeğin bezi bıraksın öyle doğur bence yoksa çok zorlanırsın ama araları yakın bencede iyi oluyor bizimkilerin 3 buçuk yaş var çok memnunum. Kızımda kreşe başladı zaten oda bana çok kolaylık oldu.

Ya düşünüyorum işte ara ara kendimi alıkoyamıyorum başka doktora gitsem acaba normal doğum olur muydu acaba bekler miydi bilmem ne sorguluyorum.

Vallahi sen yine iyisin ben 67yle hamile kalmistim o ara zaten biraz almistimhamile kalmadan önce .. 87yle doguma gittim suan 72 73 üm veremiyorum bebek biraz dha buyusun tekrar diyete baslayacagim
Valla bana herkes bebek yürüyünce emekleyince bittin çookk kilo verirsin peşinden koşarken diyor.

Ya sonradan vazgeçtim aslında çünkü kreşe 3 yaşında verip işe girmeyi planlıyorum Almanya’da. Eşim gel burada bizim iş yerinde depoya girersin hiç olmadı ben Fransızca ve İngilizce biliyorum evden çalışırım diye düşünüyorum Almanca öğrenip.

Bu işler birden oluyor ya. Bende kızım büyüyünce çalışmayı düşünüyordum. Bir çocuğum daha olsun istedim. O da büyüsün öyle çalışırım dedim. Bide ben çok bebek seviyorum. Bebek özledim

Eşime diyorum ilerde yine bebek fln özlersem bi tane daha istersem hatırlat bana yapmayalım lütfen diyorum çünkü bu hamileliğim ve doğum sonrası bi kaç ay sarılıktan dolayı fln çok zor geçti ya.

Valla Almanya’da çocuk için çalışmam gerekiyor. Tek maaşla yürüyeceğini zannetmiyorum

Atalanteda idolümsün bende kızçem kreşe başladğnda ikincisini düşünüyorum. Yaşta aldı başını gidiyor çokta beklemek istemiyorm ama snn gibi genç olsaydım bi de çalışmıyor olsaydom kesin üçüncüyüde isterdim. Çalışınca çocuklar bi anneanneye bi babnneye kalıyor üçüncüyü bırakcak yer yok

Ay şu devirde 3 çocuk zor bee bunları daha okutması vaar evlendirmesi vaar. Hepsini geçtim yeterince ilgilenip topluma vatana millete hayırlı evlat yetiştirmesi vaar çok şükür müslümanız dinimizi öğretmesi vaar zor işler

Bide bırakacak yeri geç 3 çocukla arabaya bile zor sığarsın oto koltuğu kullanamazsın misafire bile gitmek olay olur. Tatile gitmeyi düşün mesela 5 kişisin. Maliyeti çok fazla hep sıkıntı valla ben istemiyorum allah olmayanlara nasip etsin

Yemek masaları bile dört kişilik evet haklısın üç zor. Maddi kısmı beni değilde eşimi korkutuyor gerçekten ben nedense biraz daha toz pembe bakıyorum o çok ince düşünüyor.

Valla bana herkes bebek yürüyünce emekleyince bittin çookk kilo verirsin peşinden koşarken diyor.
O benim icin gecerli degil seni bilemiyorum bitane buyuttum bu 2. Hic de veremedim normalde evde salonda koltuga popom degmiyor desem yeridir yatmadan yatmaya surekli kosturmadayim zsten boğaz kesilmedigi muddetce gitmez benden kilo milo

O benim icin gecerli degil seni bilemiyorum bitane buyuttum bu 2. Hic de veremedim normalde evde salonda koltuga popom degmiyor desem yeridir yatmadan yatmaya surekli kosturmadayim zsten boğaz kesilmedigi muddetce gitmez benden kilo milo
Ben de çooookkk tez canlıyım. Mesela temizliğe başlayın her yer bitmek zorunda. Yemek yapınca Ordu doyuracak kadar çeşit çeşit. Ama yapınca işte. Sağolsun annem benden beter olduğundan şu an sadece çocukla ilgileniyorum. Öyle olunca uyuduğunda çekirdek cips falan koyup önüme bişeyler izliyorum annem de sağolsun müthiş yemek yapar lezzetli eli. Ye iç yat

Bilen biri yazabilir mi nooolur. Bu diş ne zaman çıkar Allah aşkına?? Yarın 7 ay 9 günlük olacak ne diş patladı, ne desteksiz oturuyor ne de emekliyor? Çok mu telaş ediyorum a dostlar
Hiçbiri icin gec degil canim

Kızlar perşembe günü işe döneceğim bir süreliğine,ani oldu hiç stokta sütüm yok ve ilk ay hariç hiç sağmadım sütü. Acaba kaç ml ile doyar bir öğünde? 120ml depolasam yeterli olur mu ki öğün için

Kızlar 10 gündur aryayı uykuya geçiremiyorum ne gece ne gündüz uykusu var ama odaya girip cikmam en az 45 dk suruyor cebellesiyoruz resmen sizde durum ne birtek annemde hemen uyuyor çıldırıcam ya birde günde 2 uykuya düşen varmı bizim öyle şuan

Yaa ne güzel .Ben de çok isterim bi müzik aleti çalabilmesini bebeğimin.Sizin bebişinize de maşallah.Bu arada siz hangi enstrümanı çalılyorsunuz

Ayyy çok güldüm yazdıklarınızaAyy ben size bayılıyorum Ya maşallah size

Yaa ne güzel .Ben de çok isterim bi müzik aleti çalabilmesini bebeğimin.Sizin bebişinize de maşallah.Bu arada siz hangi enstrümanı çalılyorsunuz
Göre göre büyürse mutlaka çalar ben calgı çengi içinde büyüdüm o sebeple çok kolay öğrenip ilerlettim gitar çalıyorum annem ve teyzemler hem gitar hem saz çalar dedem ut çalar kuzenler yan fülüt klarnet bas gitar bateri operacı ne ararsak var bayramlarda apartman sakinlerine hep yazık olur

Ayyy çok güzel çok imrendim size ,böyle bi aileye sahip olmanızaBizde Malesef herhangi bi enstrüman çalabilen yok ama kurslara vs göndermek istiyorum.Bir de dil öğrenmesini çok istiyorum.O nasıl olacak araştıryorum

Maşallah valla ben normalde de çok çocuk sevmezdim tabi evladımı çok çok seviyorum ama öyle çok anaç yapıda değilim yani bir daha istemiyorum diyordumen başlarda hala da aynı fikirdeyim rabbim kuzuma sağlıklı güzel ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…