2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Eveet bir ziraat mühendisi de onayladı ise boşuna stres yapmamaliyim teşekkür ederim
Sürekli verdiğim birşey değil zaten tadım aşamasındayız daha
Evde tukettigimjz sebze ve meyveler de o kadar organik değiller mesela, hepsinde hep bir hormon

Kızlar pirinc unu kabiz yapmaz mi bebekleri?? Icinde nisasta var ya ondan soruyorum kabiz olurlarsa yanariz valla

Kızlar bizde bir hafta sonra beşinci ay kontrolümüzde doktorumuzla ek gıdayı konuşacağız. Ben başta çok hevesliydim ancak şimdi yerini tedirginliğe bıraktı ne vercez ne yicek ne hazırlanır. Ne kolay be besleyici ne güzel bilmediğimden. Deneyerek çocuğumla öğrencez artk.

Ek gıda konusunda ben de inanılmaz hevesliydim. Yüzüm memeden yana gülmedi ek gıdadan yana güler belki diye ek gıdaya başlayamadan oğlumun alerjisi çıktı dün 4 tüp kan verdik tahlillerin bir kısmı normal asıl önemliler cuma günü çıkıcak. Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz

Biz de bugün kontrole gidiyoruz ama bildiğim kadari ile bizim doktor 6 dan önce başlatmıyor ,bakalim ne diyecek ,ben de heyecanlıyım

Aaaaa nasil cikti canim ek gidaya başlamadan nasıl anladınız?Cok gecmis olsun ,insallah hemen geçiverir.

Gittik doktora ,rotanin 2.dozunu oldu.Bu ay 200 gr almis toplamda 7200 ama doktor gayet iyi dedi.Sorun edecek bir durum yok dedi.Şaşırdım ama madem ise başlıyorsun ek gidaya başlayabiliriz dedi.Bir suru kural saydı, 9.aya kadar yoğurt dışında hiçbir hayvansal gıda ve meyve yok dedi., hic beklemiyordum simdi acilen alisveris yapmam lazım

Tamam mutlaka yazicam detayli memnun kalirsam ki kalsam iyi olur yoksa gelecegim cok temiz delirmek olacak sizede veririm adini isterseniz gorusursunuz
Cok sevinirim insallah memnun kalirsiniz
Yaa canim geçmiş olsun nasil oldu nasil ortaya çıktı birdenbire insallah hemen geçer

Cok iyi canim, bence rahat edersin süt sagmak da ayri sorun cunku.3 gun kuraliyla basliyorsunuz di mi tadimlara

Aaaaa nasil cikti canim ek gidaya başlamadan nasıl anladınız?Cok gecmis olsun ,insallah hemen geçiverir.
Sağol canım Tamamen mamaya dönmüştük. Yüzünde döküntüler olunca anladık. Cumartesi detaylı konuşacağız nasıl bir yol bizi bekliyor bakalım

Cok iyi canim, bence rahat edersin süt sagmak da ayri sorun cunku.3 gun kuraliyla basliyorsunuz di mi
3 gün kuralını sordum ,gerek yok dedi ,sadece sebze ve yoğurt ile başlatacağı icin galiba

Sağol canım Tamamen mamaya dönmüştük. Yüzünde döküntüler olunca anladık. Cumartesi detaylı konuşacağız nasıl bir yol bizi bekliyor bakalım
Bizim doktor da bugün oyle dedi ,eğer alerji gelişecekse zaten mama verince belli olur dedi

9 ay bir bebeğin hiç meyve yememesi çok anormal sizin doktorunuz bir enteresan bence başka doktordan da fikir alın ek gidaya baslarken diger tatlara sebzelere vs alisana kadar meyve yememesi iyi ama 9 ay cok cok uzun bir süre hiç normal bir durum değil

Ben doktoruma güveniyorum aslında genel olarak benzer düşüncedeyim 7.ayda kontrolümüz var o zaman belki bir güncelleme yapar şu an için meyve vermeyi düşünmüyorum

Bizim doktor da bugün oyle dedi ,eğer alerji gelişecekse zaten mama verince belli olur dedi
Evet canım mamalarda alerjen ürünler anne sütüne göre yoğun olduğu içinmiş. Anne sütüyle tolere edilebiliyor ama sadece mama olunca açığa çıkıyormuş.

Evet canım mamalarda alerjen ürünler anne sütüne göre yoğun olduğu içinmiş. Anne sütüyle tolere edilebiliyor ama sadece mama olunca açığa çıkıyormuş.
İnşallah çabucak ve hızla geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…