Bir uyumayan da biz. Bi süredir fena değildi dün tam bir fiyaskoydu çığlıkla ağlamalar memeyle kavga ederek emmeler. Sıkıntısından kucağımda memeyi emerken koşacak öyle bi kıpır kıpırlıkBütün gec3 uyumadıkgaz sancıları gece tutmazdı. Gece d3 başladı. Çığlıkları bitmiyor, cani yanıyor ama sanki bizimki fazla abartıyor gibi geliyor artık bi görseniz halini
Öyle olunca meme çevreside yara oluyor benimBir uyumayan da biz. Bi süredir fena değildi dün tam bir fiyaskoydu çığlıkla ağlamalar memeyle kavga ederek emmeler. Sıkıntısından kucağımda memeyi emerken koşacak öyle bi kıpır kıpırlık
Tedavisi yok doktor 2 yaşına kadar geçer dedi morarmaması gerekiyor. Morarırsa ve bastırdığınızda içine girmezse acil getireceksiniz dedi.Çok geçmiş olsun tedavisi nasıl olacak
Bi de bastırıp dümdüz edip çekmesi var çok fenaÖyle olunca meme çevreside yara oluyor benimsağa sola itelemekten ağzına alıp sallamaktan şu gaz dönemi bitse artk.
Benim ilk oğlumda da vardı doktor zamanla geçer demişti hakikaten de 6 aylıkken kendiliğinden birden gitti.ama oraya dokunmak beni cok rahatsız ediyorduBizim sıpa ağlaya ağlaya gazlana gazlana göbek fıtığı olmuş. Bi bu eksikti.
Cok teşekkür ederim darısı sizin başınıza.biz hastanede yaptırmadık de Salih salman da yaptırdık genel cerrah kendi muayenehanesinde yapıyor çokta memnun kaldık cok şükür geçti bitti yanı ve inanın uyusturmasi kesmesi toplam 3 dk sürdü ilk gun ağlamalı oldu sonra geçti bitti hatta gece bile sıkıntı yaşamadıkYa masaAllah. Peki hastane ortamında mı sünnet ettirdiniz? Klipsli sünnet diye bir şey duydum hastanede dr yapıyormuş.Gerçi bizim sülalenin bi sünnetçi dedesi var, akrabam olan onlarca bebeği sünnet etti,ona yaptirmayi düşünüyoruz ama klipsli sünnet için ağrısız diyorlar bilemedim ya
Canim ben 1 ay uçukla gezdim ,cok yıprandım ama şükür bir sey olmadi ben de anlamadan ilk gün sabah öpmüştüm, inşallah bir sey olmaz.Gecmedi resmen 1 ay geçmedi, çocuğumu öpemedimKızlar bende uçuk çıkmış hiç farkında değilim kızımı sabah şapır şupur öpmüştüm. Allah beni kahretsin ya. Doktora sordum farkedince. Sakın öpme çok tehlikeli maske takarak emzir elini sürekli yıka dedi. E ben öptüm çoktan. Ya geçtiyse?? Allah benim belamı yaa.
İşte ben de farketmeden öpmüş bulundum sabah. Ya geçtiyse?? Bişey olmaz dimi doktor asla öpme ellerini dokunmadan önce yıka maske tak emzirirken dedi. Tehlikeli dedi.Canim ben 1 ay uçukla gezdim ,cok yıprandım ama şükür bir sey olmadi ben de anlamadan ilk gün sabah öpmüştüm, inşallah bir sey olmaz.Gecmedi resmen 1 ay geçmedi, çocuğumu öpemedim
Bu arada bizim kız 4160 olmuş. Doktor kilosunu çok beğendi.ama işte göbek fıtığı canımı sıktı.
Sağol canım geldi mi üst üste geliyor şimdi de uçuktan dolayı panik haldeyim. Geçti mi geçmedi mi diye.Cok geçmiş olsun canım
Hayırlı olsun, sanırım bizde karar verdik bu hafta içinde yaptıracağızBiz 47 günlükken yaptırdık canım. İçimiz içimizi yiye yiyeilk gün inanılmaz zordu. 1 haftada tamamen iyileşti çok şükür.
Hadi bakalım, ağrısız geçsin insaAllah^^Biz gün aslık. 21 temmuzda olacak inşallah. Me kadar erken o kadar iyi h3m hareketlenme açısındn, hem de daha çabuk iyileşiyormuş erken dönemde olursa
Sağol canım geldi mi üst üste geliyor şimdi de uçuktan dolayı panik haldeyim. Geçti mi geçmedi mi diye.
Amin insaAllah teşekkür ederimCok teşekkür ederim darısı sizin başınıza.biz hastanede yaptırmadık de Salih salman da yaptırdık genel cerrah kendi muayenehanesinde yapıyor çokta memnun kaldık cok şükür geçti bitti yanı ve inanın uyusturmasi kesmesi toplam 3 dk sürdü ilk gun ağlamalı oldu sonra geçti bitti hatta gece bile sıkıntı yaşamadık
Ben istanbuldayim Fatih de doktorumuz daAmin insaAllah teşekkür ederim
Hangi şehir diye sorabilir miyim?
Bizim bulunduğumuz yer küçük bir yer dolayısıyla imkanlar kısıtlı.iyi bi cerrah bulsak bizde yaptıracağız da yok yani hiç duymadim.
Iste yapacak bir şey yok ,ben de cok huzursuz oldum ,sonucta isteyerek öpmedik bir de benimki 1 ay yeniledi,cok şükür daha 2 gündür öpüyorum ,halen korkarak.İnşallah bir sey olmazİşte ben de farketmeden öpmüş bulundum sabah. Ya geçtiyse?? Bişey olmaz dimi doktor asla öpme ellerini dokunmadan önce yıka maske tak emzirirken dedi. Tehlikeli dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?