2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bütün gec3 uyumadık gaz sancıları gece tutmazdı. Gece d3 başladı. Çığlıkları bitmiyor, cani yanıyor ama sanki bizimki fazla abartıyor gibi geliyor artık bi görseniz halini
Bir uyumayan da biz. Bi süredir fena değildi dün tam bir fiyaskoydu çığlıkla ağlamalar memeyle kavga ederek emmeler. Sıkıntısından kucağımda memeyi emerken koşacak öyle bi kıpır kıpırlık

Bir uyumayan da biz. Bi süredir fena değildi dün tam bir fiyaskoydu çığlıkla ağlamalar memeyle kavga ederek emmeler. Sıkıntısından kucağımda memeyi emerken koşacak öyle bi kıpır kıpırlık
Öyle olunca meme çevreside yara oluyor benim sağa sola itelemekten ağzına alıp sallamaktan şu gaz dönemi bitse artk.

Çok geçmiş olsun tedavisi nasıl olacak
Tedavisi yok doktor 2 yaşına kadar geçer dedi morarmaması gerekiyor. Morarırsa ve bastırdığınızda içine girmezse acil getireceksiniz dedi.

Öyle olunca meme çevreside yara oluyor benim sağa sola itelemekten ağzına alıp sallamaktan şu gaz dönemi bitse artk.
Bi de bastırıp dümdüz edip çekmesi var çok fena sızlıyo benimde ama sütyen takmadığım için gümüş kapak da takamıyorum bakalım ne zaman rahata ericez

Kızlarr kızımın gözüne kocaman bir kirpikl kaçmışl hemde bayagdır farkındayım şimdi doktoraa geldill yook bulamıyorlar dha sabah ben farkettım kocaman resmini cektım hatta! Doktor bulamıyo cıldırcamm bı alet takıcaklarmıs miray helak olduu ağlamaktann ayy kacasım geldı hastaneden gozune bı aparat takıp gozkapagını kapamasını engellemek ıcınde katıldı cocuk muayenede ztn ayy cıldırcamm şimdi

Bizim sıpa ağlaya ağlaya gazlana gazlana göbek fıtığı olmuş. Bi bu eksikti.
Benim ilk oğlumda da vardı doktor zamanla geçer demişti hakikaten de 6 aylıkken kendiliğinden birden gitti.ama oraya dokunmak beni cok rahatsız ediyordu
Endişe etmeyin zamanla gecer insallah
Simdi ikinci oğlumda da minik basladi sanırım

Cok teşekkür ederim darısı sizin başınıza.biz hastanede yaptırmadık de Salih salman da yaptırdık genel cerrah kendi muayenehanesinde yapıyor çokta memnun kaldık cok şükür geçti bitti yanı ve inanın uyusturmasi kesmesi toplam 3 dk sürdü ilk gun ağlamalı oldu sonra geçti bitti hatta gece bile sıkıntı yaşamadık

Kızlar bende uçuk çıkmış hiç farkında değilim kızımı sabah şapır şupur öpmüştüm. Allah beni kahretsin ya. Doktora sordum farkedince. Sakın öpme çok tehlikeli maske takarak emzir elini sürekli yıka dedi. E ben öptüm çoktan. Ya geçtiyse?? Allah benim belamı yaa.

Canim ben 1 ay uçukla gezdim ,cok yıprandım ama şükür bir sey olmadi ben de anlamadan ilk gün sabah öpmüştüm, inşallah bir sey olmaz.Gecmedi resmen 1 ay geçmedi, çocuğumu öpemedim

Kızlar giremedim kaç gündür buralara kardeşimin düğünü vardı haftasonu malum bizimki de dünden beri kaka yapmıyor bakalım takipteyim geçmiş olsun canım Pinky93

Canim ben 1 ay uçukla gezdim ,cok yıprandım ama şükür bir sey olmadi ben de anlamadan ilk gün sabah öpmüştüm, inşallah bir sey olmaz.Gecmedi resmen 1 ay geçmedi, çocuğumu öpemedim
İşte ben de farketmeden öpmüş bulundum sabah. Ya geçtiyse?? Bişey olmaz dimi doktor asla öpme ellerini dokunmadan önce yıka maske tak emzirirken dedi. Tehlikeli dedi.

Biz gün aslık. 21 temmuzda olacak inşallah. Me kadar erken o kadar iyi h3m hareketlenme açısındn, hem de daha çabuk iyileşiyormuş erken dönemde olursa
Hadi bakalım, ağrısız geçsin insaAllah^^
Etrafimdakiler geç bile kadın diyorlar bir kaç güne kestirirz bizde

Amin insaAllah teşekkür ederim
Hangi şehir diye sorabilir miyim?
Bizim bulunduğumuz yer küçük bir yer dolayısıyla imkanlar kısıtlı.iyi bi cerrah bulsak bizde yaptıracağız da yok yani hiç duymadim.

İşte ben de farketmeden öpmüş bulundum sabah. Ya geçtiyse?? Bişey olmaz dimi doktor asla öpme ellerini dokunmadan önce yıka maske tak emzirirken dedi. Tehlikeli dedi.
Iste yapacak bir şey yok ,ben de cok huzursuz oldum ,sonucta isteyerek öpmedik bir de benimki 1 ay yeniledi,cok şükür daha 2 gündür öpüyorum ,halen korkarak.İnşallah bir sey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…