- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek odasinda emziriyorum. O yuzden park bahce tercih etmiyorum avm tercihimdir bazen magazalarda kabinde emzirdigim bile oldu.Dışarı çıkan arkadaslar bu restaurantlarda,avmler de meme isini nasil yapıyorsunuz.Avm de bebek odaları var ama Ela nin memeyi bırakmasını beklesem orda oturacağıma evde otururum.Bir de kiyafwt sorunu var ,hiçbirisi emzirmeye uygun değil,memeler zaten sığmıyor
Dışarı çıkan arkadaslar bu restaurantlarda,avmler de meme isini nasil yapıyorsunuz.Avm de bebek odaları var ama Ela nin memeyi bırakmasını beklesem orda oturacağıma evde otururum.Bir de kiyafwt sorunu var ,hiçbirisi emzirmeye uygun değil,memeler zaten sığmıyor
E meme bırakmıyor ki hep orda mi oturacamBebek odasinda emziriyorum. O yuzden park bahce tercih etmiyorum avm tercihimdir bazen magazalarda kabinde emzirdigim bile oldu.
Kiyafette alttan siyiriyorum yukari. Onceden bi fermuarli dugmeli olsun diye bakiniyodumda yok normal giyinip yukari kaldirmak daha rahat geldi bana
Emzirme örtüsü bize cok erken çünkü bir elle bebeği bir elle gogusu tutuyorum, onu kullanmak için Ela nin memeyi iyice kavramasi falan lazim o da olmuyorBen acil durumlarda emzirme örtüsüyle emziriyorum
Yoksa her defa odaya girersem 1 saat orda tıkılo kalmam demek dediğin gibi evde oturim daha iyi
Emzirme örtüsü bize cok erken çünkü bir elle bebeği bir elle gogusu tutuyorum, onu kullanmak için Ela nin memeyi iyice kavramasi falan lazim o da olmuyor
Bgn emzirmekten memelerim acıdı haBeslenme işini nasıl çözdün süt mü bıraktın canım? Benim de kuaföre gitmeye çok ihtiyacım var ama cesaretim yok birileri memeye yapışık gezmek istiyor
Örtünün linkini alabilirmymBnm örtünün ön üst kısmında tel gibi bişey var içinde böyle oval şekilde havada duruyo kendisi kalıp gibi elle tutmak gerekmiyo o yzden
Ama bu sıcaklarda o örtü de işkence çocuk içinde fenalık geçirir napıcaz yaza bilmiyorum yazın bu emzirme olayı yapış yapış oluyo
Al bendende o kadar dışarda emzirmek istemediğim için dışarı çıkmıyorumDışarı çıkan arkadaslar bu restaurantlarda,avmler de meme isini nasil yapıyorsunuz.Avm de bebek odaları var ama Ela nin memeyi bırakmasını beklesem orda oturacağıma evde otururum.Bir de kiyafwt sorunu var ,hiçbirisi emzirmeye uygun değil,memeler zaten sığmıyor
Bgn emzirmekten memelerim acıdı ha
Örtünün linkini alabilirmym
Benimkinde de var demir gibi bir sey ama hic kullanmadım, kullanamam gibi geliyor ,Ela çığlık atarken onu takacam da o isleri halledecemBnm örtünün ön üst kısmında tel gibi bişey var içinde böyle oval şekilde havada duruyo kendisi kalıp gibi elle tutmak gerekmiyo o yzden
Ama bu sıcaklarda o örtü de işkence çocuk içinde fenalık geçirir napıcaz yaza bilmiyorum yazın bu emzirme olayı yapış yapış oluyo
Mercimek çok fena yapıyor canım. Bulgur masummArkadaşlar öğlene mercimekli kofte yapsam diyorum bir suru yeşillik var ziyan oluyor hic yiyemiyorum ,gaz yapar mi diye korkuyorum kısır ve mercimek köftesi deneyimlerinize açığım, Ela yeni doğduğunda annem var diye cesur davranıp kısır yemiştim ama simdi cesaret edemiyorum.Ya da kısır mi yapsam daha mi az gaz yapar ,ama onu oğlum yemiyor gene köfteyi biraz yiyor
Kuzu bu gündüz normal benmkide bazen 2 saat uyanık kalıyor ama gece için hiç çekilmezYine bana haram geceleer
Benim kiz 1 gece uyuyo 1 gece uyumuyo resmen. 12 bucuktan 2 bucuga kadar uyumadi. 2 bucukta 4e kadar uyudu. Suan saat 6 ve hala uyanik. Kafayi yicem. 1 bucuk saatlik uykuyla duruyorum ve sabah oldu. Bi kac saate buyuk kizim uyanir. Ama bu kucuk velet hala uyumadi delirecegim defalarca bez degistim emzirdim yok uyumuyor cocuk her turlu sallama yontemini denedim asla uyumuyo
gazlı bir bebeğim olmadğı için ben saldım aşırı dikkat etmiyorm kaçamaklı gidiyorm bir sıkıntı olmadıArkadaşlar öğlene mercimekli kofte yapsam diyorum bir suru yeşillik var ziyan oluyor hic yiyemiyorum ,gaz yapar mi diye korkuyorum kısır ve mercimek köftesi deneyimlerinize açığım, Ela yeni doğduğunda annem var diye cesur davranıp kısır yemiştim ama simdi cesaret edemiyorum.Ya da kısır mi yapsam daha mi az gaz yapar ,ama onu oğlum yemiyor gene köfteyi biraz yiyor
Ayyy o zaman yapmayayimMercimek çok fena yapıyor canım. Bulgur masumm
Masallah canım, Ela bazi gunler rahat ama bazi günler cok ama cok cekiyor ,o yuzden en iyisi riske atmayayım, canım cok cekti ama olmazsa kısır yapayim ,kofte kalsinKuzu bu gündüz normal benmkide bazen 2 saat uyanık kalıyor ama gece için hiç çekilmez
gazlı bir bebeğim olmadğı için ben saldım aşırı dikkat etmiyorm kaçamaklı gidiyorm bir sıkıntı olmadı
Emzirme odalarını kullanıyorum ben canım, geçen yemeğe gittik. Orda üstüme örtü attım emzireyim dedim kıyamet koptuDışarı çıkan arkadaslar bu restaurantlarda,avmler de meme isini nasil yapıyorsunuz.Avm de bebek odaları var ama Ela nin memeyi bırakmasını beklesem orda oturacağıma evde otururum.Bir de kiyafwt sorunu var ,hiçbirisi emzirmeye uygun değil,memeler zaten sığmıyor