Ay hadi hayırlı olsun ,bizim de yarın çıkacak inşallah yarın misafirimiz var bolcaKizlaar bugun 40imiz cikti bizim(kirki cikinca noluyosa )
avmye gittik gezmeye annanesiyle hediyelendi kuzum sonra gelince de yikadik bi guzel ama simdide uyumuyo
Her goren ayy ne kadar minik cok tatli diye sevdi kesin nazarlar degdi kuzuma ben cok inaniyorum nazara
Sorma tam saçmaladım, hep zor şeyler yaptım ama bittim.Simdi en son evi supureceğim ,esime de banyoyu yikatirsam benden bu kadarKız bi de sarma mıbari milföyden bi borek at fırına
Demekki baya sonra bile değişebiliyorBenim oglum 2.5 yasina kadar mavişti, sonra ela oldu ,su anda da bal rengi gibi ,ela gibi ama mavi değil .Simdi kızımınki de mavi ama belli olmaz
Evet canım bariz kahve görünüyor.Canım benim gözüm kahve kocamın gözü Ela bizim kız ahanda böyle.
Anlamadım ama kahve sanırım
Evet canım daha 50 günlük ama tam oturmasa da oturdu rengi. Zaten eğer kahverengi ise çabuk oturuyor rengi. Renkli ise geç belli oluyorEvet canım bariz kahve görünüyor.
Kahve göz degismiyor canım zaten kahveyse tonlari oluyor oglumun kahveydi buyudukce acildi bal köpüğü gbi sarımsı kahve olddu kizim dogdugunda koyu lacivertti smdi acilmaya basladi mavi olmaya basladi bakalim o ne olacak benim gozum mavi esimin kahverengi bu insallah bana cekeerEvet canım daha 50 günlük ama tam oturmasa da oturdu rengi. Zaten eğer kahverengi ise çabuk oturuyor rengi. Renkli ise geç belli oluyor
Deneyimli anneler bebeklerinin gözü renkli olan var mı bu göz rengi ne zaman oturur
Gel gardaşım sarılalım7 de bi uyanıyo sabah
Bidaha uyut uyuyabilirsen
Daldı diye koyuyorum hopp ciyaklıyo
Anlamadım bu işi yenidoğan dedigin uyur arkadaş gözü açılmaz
Gaz desen daha erken degil mi
Valla şuan çöktüm kaldım koltukta pil bitti
Gel gardaşım sarılalım6 dan beri uyanığız bizde gözünü kırpmadı. Öngörülü davranıp annemi çağırmıştım yoksa pil bitik
Benim hala öyle uyumuyor hep benimle olmak istiyor hele dün gece iyice şaşırdı yarım saatte 40dkda bir uyandı7 de bi uyanıyo sabah
Benim hala öyle uyumuyor hep benimle olmak istiyor hele dün gece iyice şaşırdı yarım saatte 40dkda bir uyandı
Bizimde oyle gerçi aramızda 20 gun var ama o zamanda öyleydi 6-7 arası bir uyanıyor uyut uyutabilirsen tamda uykunun zevkli olduğu saat7 de bi uyanıyo sabah
Çocuklarda böyle bir gerçek var bence seni hep yalancı çıkarıyorlarMisafirler varken Ela nın gıkı çıkmadı, hani yaramazdı dediler dedim vallahi durmuyor normalde.Onlar çıktılar başladı ağlamaya
O zaman babasınınki gibi olabilir rengi ay inşallah babasına çeker gözü çok seviyorum eşimin gözlerini. Zaten sanırım kirpikleri babasına çekti uzun uzun çok güzel. Eşimin kirpikleri de uzun ve yukarı doğru kıvrık bir erkeğe göre çok güzel göz yapısı kaşı kirpiği falan.Kahve göz degismiyor canım zaten kahveyse tonlari oluyor oglumun kahveydi buyudukce acildi bal köpüğü gbi sarımsı kahve olddu kizim dogdugunda koyu lacivertti smdi acilmaya basladi mavi olmaya basladi bakalim o ne olacak benim gozum mavi esimin kahverengi bu insallah bana cekeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?