Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de günde 3 defa 10ar damla şeklinde kullanıyoduk 8 saat ara ile düzenli olarak yani. Şimdi mommy bliss e geçtik, ama daha dünden beri kullanıyoruz bi kıyas yapamicam. İnşallah iyi gelir miniklerimizeBiz ne kadar az kullanıyormuşuz etki etmez tabii ki.bende sabah itibari ile günde üç kere beşer damla vereyim en iyisi
Ben nerdeyse 10.Günden beri günlük ped koyuyorum damla damla geliyodu. Ama dün bile geldi damla 40 da doldu ne zaman bitcek valla bıktımBi gelir bi gelmez ama sürüne sürüne 40 gün gidiyo genelde kanama arkadaşlar
40ınız dolunca kesilir
Yok 40 in çıkınca gel dedi ,bakalim ,ay umarim muayne falan etmez.Bir de halen kan sulandırıcı kullaniyorum onun da etkisi olabilir mi bilmiyorumDr danıştınız mi?belki farklı bir durum vardır
Oglum icin bu zamana kadar neler neler yaptım babalar gününde ama bu sene hicbir şey yapmayacağım, canim istemiyor ,sanırım depresyondayım, banane o bana yapsin ama ilk babalar gününde esime ve oğluma feneriumdan forma yaptırıp isimlerini yazdırmistim. Esim bayılmıştı.Belki fikir olur sizlere.Kızlar babalar günü hediyesi almayı düşünen var mı birbirimize bi yardımcı olalım
Melis emerken boğazından mı yoksa burnundan mı olduğunu asla anlamadığım hırıltılar çıkıyo
Böyle horultu gibi de nedir bu burnu mu tıkalı anlamıyorum napsam ki sizde oluyo mu öyle bişeyler
Ben baba oğul beşiktaş ile ilgili bir şey almak istiyorum ama düzgün bir site bulamadım ya dahaaKızlar babalar günü hediyesi almayı düşünen var mı birbirimize bi yardımcı olalım
Ayy bizimki de beşiktaşlı baba kız maça gitme hayali varBen baba oğul beşiktaş ile ilgili bir şey almak istiyorum ama düzgün bir site bulamadım ya dahaa
Bence kombinelere bayılırlar. Mert Karan gece beşiktaş marşı ile uyuyor babası sayesinde artıkAyy bizimki de beşiktaşlı baba kız maça gitme hayali var
Kızlar belki bebişlerimiz babalarının tuttuğu takımı tutmayacak.Böyle yaparsak onların seçme özgürlüğünün ellerinden almış olmayız mı.Ben de hediye düşünüyorum bi an çok hoşuma gitti ama düşününce bilemedimAyy bizimki de beşiktaşlı baba kız maça gitme hayali var
Hahahah bizimki de ninni diye beşiktaş marşı söylüyor, hiç ayrılmadıkki seninlee sevenler ayrılır mı söyleeeBence kombinelere bayılırlar. Mert Karan gece beşiktaş marşı ile uyuyor babası sayesinde artık
Ben o kadar duygusal bakmıyorum canım zaten eşimin tüm sülalesi beşiktaşlı bir de benim takımlarla çok alakam yok, ister istemez babasından etkilenir benimki zatenKızlar belki bebişlerimiz babalarının tuttuğu takımı tutmayacak.Böyle yaparsak onların seçme özgürlüğünün ellerinden almış olmayız mı.Ben de hediye düşünüyorum bi an çok hoşuma gitti ama düşününce bilemedim
Ben baba oğul beşiktaş ile ilgili bir şey almak istiyorum ama düzgün bir site bulamadım ya dahaa
Forma yaptırın iste ,kesin bayılır kocalariniz ,benim esim cok duygulanmıştı,baba oğul forma yaptirmistimAyy bizimki de beşiktaşlı baba kız maça gitme hayali var
Ayyyy benim oğlan Mert fenerbahçe kabusum oldu yemin ederim ,nefret ettim.Çocuk fanatik, gece gündüz tek gündem sporBence kombinelere bayılırlar. Mert Karan gece beşiktaş marşı ile uyuyor babası sayesinde artık
Senin libido adamı ürkütmuş anlaşılan ilahi bu erkekler ya da 2.cocuktan mi korktu adam ,bilemiyorumKızlar doktor muayenede çok iyi dedi spiral için reglde gel dedi o zamana kadar korunarak ilişki dedi. Eşim çok zorlamayalım dedi çıkınca doktordan. Hönk diye kaldım. Sanki ağır işçiyiz manyak herif ya. Firijit oldu adam
Yok kuzum o ikinci çocuğu çok istiyor bana daha geçen 2 sene sonra kesin 2. Çocuğu yapalım dedi. Bahane olarak da Laçin kardeş ister dedi. Dedim nerden biliyorsun kardeş isteyeceğini ne alaka. Bana kızdı ben tek çocuğum kardeşsiz büyümek kötü bir şey diye. Adam cinselliğe sadece çocuk yapmak olarak bakmaya başladı sanırımSenin libido adamı ürkütmuş anlaşılan ilahi bu erkekler ya da 2.cocuktan mi korktu adam ,bilemiyorum
Bence ilerde takımını zaten kendi seçsin ama babaları için güzel bi ani olacak sonuçta. Ki emin ol babaları ile maça giden çocuk başka takım tutmaz beyler doğuştan fanatik yetiştiriyorKızlar belki bebişlerimiz babalarının tuttuğu takımı tutmayacak.Böyle yaparsak onların seçme özgürlüğünün ellerinden almış olmayız mı.Ben de hediye düşünüyorum bi an çok hoşuma gitti ama düşününce bilemedim
Ben de sayesinde sen benim her gece efkarim diye evde dolaşır oldum.Hahahah bizimki de ninni diye beşiktaş marşı söylüyor, hiç ayrılmadıkki seninlee sevenler ayrılır mı söyleee
Ben o kadar duygusal bakmıyorum canım zaten eşimin tüm sülalesi beşiktaşlı bir de benim takımlarla çok alakam yok, ister istemez babasından etkilenir benimki zaten