2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Persembeye bulabildim randevu. Cemalettin aksoy diye bi dr u oneriyolar bu pev icin. Ona gidecegiz. Normalde randevusu doluymusta bebegim buyudugu icin aradan alacak bizi.

Iste bizi istiyormuş bu cok normalmis

Simdi memeyi koklayıp yalandan dilini degirip duruyor hadi bakalım ne olacak

Biz bile çok sıcaklıyoruz onlar ne yapsınlar minicik canlarına yazık
Hapşırmaları çoğu zaman üşüdükleri için değil burunları minicik olduğu için çok çabuk tıkanıyormuş toz vs. o yüzden hapşırarak temizliyorlarmış.

Mama gelmeyince mecbur acıkıp emecek demek istiyo heralde dr amca bekle bakalım memene yukardan mama damlat olmazsa iştahlansın biraz

Parmagini agzina sok bi, parmagini bi emsin o emme istegi uyansin memeyede agzini acar heralde benimki oyle yapiyo
Ağlamasının meali resmen şu,bu meme nerden çıktı ,2 emiyor sonra içli içli ağlıyor, sinirleniyor.Bel kalmadı sırt kalmadı ,o da ben de ter içindeyiz, gözü kapanmıştı bak gene açtı, biberon verirken uyumuyordu zaten ,simdi sabahlar olmasın, hem aç hem sinirli ,ne yapayım mecburen çabalıyacağım. 1 ayi dolan bebekler kac kilo aldilar ,doktorlariniz ne dedi ,benimki resmen obez muamelesi yaptı ayol

Tabiii biberondaki akış memede olmadığı için sinirleniyorlar ahh kendilerince öyle güzel akılları varki çabalamadan aksın istiyo
Geçenlerde bizde öyleydik 2 gün delirdi o memeyi almamak için çatlasada sokuşturdum ağzına yapacak bişey yok sonunda bağır çağır emdi aç kalınca

Yaaaaaaa
Nerde bizim kapı süsü çikileta vb muhabbetlerimiZ herşey ne kadar da masumdu oysa
buraya nasıl geldik
Çok kısa uyuyor kısa emiyor. Emzir altını değiştir uyut döngüsü bir saate düştü merdeyse aşırı emmekten artık kusuyor onun çikolataları anca benm düşen şekermi düzeltir bu saatten snra

Kizlar ev su an 26 27 derece, bebisleri nasil giydiriyorsunuz? Annem usumesin diye o kadar kalin giydirmeye örtmeye alistirdi ki korkuyorum ince giyince usutcek diye. Kisa kollulara geçtiniz mi
Benim evde daha 25.8 26 derece ip askili body ustunede ipince uzun kollularini giydiriyorum yarim giydirsem usur suan dha

650 gram civari mi almasi gerkiyormus yani sizinkide biraz az soylemis sanki ya benim doktorumda ilk ay icin gunluk en az 30 gram istiyorum demisti 150 gr vermisti onla birlikte 1600 gram almis ikinci ay 25 gram a dusebilir demisti vallahi bncede bi mamasiz ilerle bakalm ya belkide alacak cocuk kilo bn aptamil kullanmistim oglumda ayda 1.5 2 kilo basiyodu iceriginide cok begenerek kullandim arastirinca hepsine bi kulp buluyolar cunku mamalarin ben memnundum aptamilden

Kızlar bu gaz için internette kovaya sıcak su koyup bebeği içine oturur pozisyonda biraz tutun diye okudum. Yaptım, bizimki çok ağladı. En fazla 3 dk tutabildim. Ama 1 saat sonra öyle bi gaz çıkardı ki tüm gün rahat etti. Bi deneyin isterseniz

Baby spalarda cok rahatlatiyo iste ama daha cok kucukler bizimkiler biraz buyusunlerde yazin goturebiliriz acaip gaz cikariyodu benm kiz ordan sonra yapmadıgi kakalari fln yapiyodu

Çıkardıkları kadar çıkaramadıkları da oluyormuş o suratının kıpkırmızı oluşu bile içimi mahvediyor ya sürekli bi ıkınma hali. Çabucak geçer inşallah şu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…