• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kuzu pev bile olsa onun dereceleri var ve tedavisine erken başlanırsa çok güzel oluyor alçıya alıyorlar belli sürelerle. Ve bir seferde geçebiliyor yada birkaç kere alçı olayını tekrarlıyorlar bazılarıda kendi kendine geçiyor bnm bulunduğum ilde sdce bu işe bakan tek doktor var ve aşırı yoğun. O yüzden rwndevu al göster.
Persembeye bulabildim randevu. Cemalettin aksoy diye bi dr u oneriyolar bu pev icin. Ona gidecegiz. Normalde randevusu doluymusta bebegim buyudugu icin aradan alacak bizi.

Vallaaa biri bizi aydınlatsın
Bugün Melis te çok huzursuz sabah 6 dan beri kucağımda ya emziriyorum ya pışpışlıyorım daldı gibi oluyo yatırıyorum 10 dk sonra çığlıkla uyanıyo bi türlü deliksiz uyumadı kollarım koptu😳
Iste bizi istiyormuş bu cok normalmis

Simdi memeyi koklayıp yalandan dilini degirip duruyor hadi bakalım ne olacak

Ben de oyle canim ben actikca annem orttu kalin dedim dinlemedi simdi de korkuyorum hapsuruveriyor altını acinca bile

Tamam canim artik ben de geciyim korkmiyim yazik nereye kadar boyle gitcek alismasi lazim artik. Uykusundan baya huysuz uyaniyor zaten belki de ondandir. Bugun kisa kolluyla baslayalim biz de ☺️
Biz bile çok sıcaklıyoruz onlar ne yapsınlar minicik canlarına yazık☺️
Hapşırmaları çoğu zaman üşüdükleri için değil burunları minicik olduğu için çok çabuk tıkanıyormuş toz vs. o yüzden hapşırarak temizliyorlarmış.

Mama gelmeyince mecbur acıkıp emecek demek istiyo heralde dr amca😅 bekle bakalım memene yukardan mama damlat olmazsa iştahlansın biraz

Parmagini agzina sok bi, parmagini bi emsin o emme istegi uyansin memeyede agzini acar heralde benimki oyle yapiyo
Ağlamasının meali resmen şu,bu meme nerden çıktı ,2 emiyor sonra içli içli ağlıyor, sinirleniyor.Bel kalmadı sırt kalmadı ,o da ben de ter içindeyiz, gözü kapanmıştı bak gene açtı, biberon verirken uyumuyordu zaten ,simdi sabahlar olmasın, hem aç hem sinirli ,ne yapayım mecburen çabalıyacağım. 1 ayi dolan bebekler kac kilo aldilar ,doktorlariniz ne dedi ,benimki resmen obez muamelesi yaptı ayol

Ağlamasının meali resmen şu,bu meme nerden çıktı ,2 emiyor sonra içli içli ağlıyor, sinirleniyor.Bel kalmadı sırt kalmadı ,o da ben de ter içindeyiz, gözü kapanmıştı bak gene açtı, biberon verirken uyumuyordu zaten ,simdi sabahlar olmasın, hem aç hem sinirli ,ne yapayım mecburen çabalıyacağım. 1 ayi dolan bebekler kac kilo aldilar ,doktorlariniz ne dedi ,benimki resmen obez muamelesi yaptı ayol

Tabiii biberondaki akış memede olmadığı için sinirleniyorlar ahh kendilerince öyle güzel akılları varki çabalamadan aksın istiyo
Geçenlerde bizde öyleydik 2 gün delirdi o memeyi almamak için çatlasada sokuşturdum ağzına yapacak bişey yok sonunda bağır çağır emdi aç kalınca

Yaaaaaaa:eğlence:
Nerde bizim kapı süsü çikileta vb muhabbetlerimiZ 😆😆😆 herşey ne kadar da masumdu oysa
buraya nasıl geldik😂
Çok kısa uyuyor kısa emiyor. Emzir altını değiştir uyut döngüsü bir saate düştü merdeyse aşırı emmekten artık kusuyor😆 onun çikolataları anca benm düşen şekermi düzeltir bu saatten snra😆

Kizlar ev su an 26 27 derece, bebisleri nasil giydiriyorsunuz? Annem usumesin diye o kadar kalin giydirmeye örtmeye alistirdi ki korkuyorum ince giyince usutcek diye. Kisa kollulara geçtiniz mi
Benim evde daha 25.8 26 derece ip askili body ustunede ipince uzun kollularini giydiriyorum yarim giydirsem usur suan dha

Kızlar doktor resmen kizdi bana mama basladim diye ,daha tartmadan cok yedirmissin dedi ,tartti 4200 cikti .Ela 2960 doğmuştu su an 3600 falan olmasi gerekirdi dedi.Kim dedi sana mama ver diye dedi😅 sma mama da su an cok zayif bir mama dedi ,e ben taaaa oğlanın zamanından hareket ediyorum.Korkudan peki hangi mama iyi diyemedim.Bebek şu an aç oldugu icin ağlamaz, aç diye dayamissin mamayi, biberonu dedi.Sağmayi da bırak dedi.E dedim 2 dakika emip bırakıyor, e normal dedi.Kusuyor dedim çünkü cok besliyorsun dedi.Kilo alimi zaten 1 kilo civari olmalı biliyordum ben meğer fazlaymış.Simdi kalça usg icin bekliyoruz.Boyu da 4 cm uzamış, biz de haberler boyle ,
650 gram civari mi almasi gerkiyormus yani sizinkide biraz az soylemis sanki ya benim doktorumda ilk ay icin gunluk en az 30 gram istiyorum demisti 150 gr vermisti onla birlikte 1600 gram almis ikinci ay 25 gram a dusebilir demisti vallahi bncede bi mamasiz ilerle bakalm ya belkide alacak cocuk kilo bn aptamil kullanmistim oglumda ayda 1.5 2 kilo basiyodu iceriginide cok begenerek kullandim arastirinca hepsine bi kulp buluyolar cunku mamalarin ben memnundum aptamilden

Kızlar bu gaz için internette kovaya sıcak su koyup bebeği içine oturur pozisyonda biraz tutun diye okudum. Yaptım, bizimki çok ağladı. En fazla 3 dk tutabildim. Ama 1 saat sonra öyle bi gaz çıkardı ki tüm gün rahat etti. Bi deneyin isterseniz

Kızlar bu gaz için internette kovaya sıcak su koyup bebeği içine oturur pozisyonda biraz tutun diye okudum. Yaptım, bizimki çok ağladı. En fazla 3 dk tutabildim. Ama 1 saat sonra öyle bi gaz çıkardı ki tüm gün rahat etti. Bi deneyin isterseniz
Baby spalarda cok rahatlatiyo iste 😅 ama daha cok kucukler bizimkiler biraz buyusunlerde yazin goturebiliriz 😄 acaip gaz cikariyodu benm kiz ordan sonra yapmadıgi kakalari fln yapiyodu

Ufacık bedenleriyle gaz sancısı çekiyorlar çok üzülüyorum çocuk ne uyuduğunu biliyor ne doyduğunu onun da kafası karışıyor şu gazdan @Pinky93 sen demiştin sanırım canım poposunu uyardık yaptı diye biz de denedik dün gerçekten biraz kaka ve gaz çıkışı oldu ki dün masajla da çıkaramadı bazen çıkarsa da içerdeki bitmiyor demekki deli gibi ağladığı oluyor off 😤 bir de havalar iyice sıcakları bez bağlamaya üzülüyorum poposuna yazık yavruma tuvalet iletişimi diye kitap var duydunuz mu bilmiyorum onu aldım okuyup deneyeceğim bizler altını kirletmeme üzerine doğarmışız doğru sinyalleri alıp bebeği tuvalete tutunca tuvaletini yaparmış bunu uygulayan çok insan da var deneyeceğim mutlaka
Çıkardıkları kadar çıkaramadıkları da oluyormuş 🥺 o suratının kıpkırmızı oluşu bile içimi mahvediyor ya sürekli bi ıkınma hali. Çabucak geçer inşallah şu günler 🙏🏼

Back