• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar norovirüs salgını varmış bana da bulaşmış Laçin sabahtan beri çığlık atıyor gazı hala geçmedi ben ishalim su gibi bir de afedersiniz kusuyorum doktor tansiyonuma baktı 8 5 acile yatırdılar serum taktılar geberdim sabahtan beri yatakta ölü gibi yatıyorum laçini mememe tutuyorlar olmuyor susmuyor çocuk en sonunda eşim başlarım senin inadına dedi mama verdi uyuttu. Bana da ilaç yazmadı doktor öyle serumla duruyorum. Annem patates falan haşlamış yiyemiyorum ki mide bulantısından. Laftım kaydı yeminle dikkatli olun.
Allah sifa versin. Bende yakalandım o salgina malesef 6 hftalik hamileyim Acil de serum verdiler ama nafile.. şükür 2 gune toparladim ama.korkma uzun sürmüyor arkadasim.yalniz cok hizli yayiliyor dikkat edin. Annem ben çocuğum hepimiz de olduk 3 gunde .once kızım oldu ona bakarken bna bulaştı. Annem bize bkmaya geldi simdide o aynı ona bulaştı 😔 simdi nasilsin?

Kızlar norovirüs salgını varmış bana da bulaşmış Laçin sabahtan beri çığlık atıyor gazı hala geçmedi ben ishalim su gibi bir de afedersiniz kusuyorum doktor tansiyonuma baktı 8 5 acile yatırdılar serum taktılar geberdim sabahtan beri yatakta ölü gibi yatıyorum laçini mememe tutuyorlar olmuyor susmuyor çocuk en sonunda eşim başlarım senin inadına dedi mama verdi uyuttu. Bana da ilaç yazmadı doktor öyle serumla duruyorum. Annem patates falan haşlamış yiyemiyorum ki mide bulantısından. Laftım kaydı yeminle dikkatli olun.
Ay ilk defa duyuyormm bu virüsü hemen toparlarsn umarm kendni. Laçine de ayrıca kıyamam ben ya🥲

Ayy cok gecmis olsun. Hamileyken bizde gecirmistik onu. Yine sagolsun kizim kresten getirmisti. 1 gun suruyo ama perisan ediyo tabi. Yarina rahatlamis olursunuz insallah

Ayy cok gecmis olsun. Hamileyken bizde gecirmistik onu. Yine sagolsun kizim kresten getirmisti. 1 gun suruyo ama perisan ediyo tabi. Yarina rahatlamis olursunuz insallah
Allahtan uzun sürmüyor bizde yeni atlattik. Annem hasta şimdide? Serum falan taktirdiniz mi siz?

Aslında düşününce benim doktorun yaklaşımı sağlıklı geldi bana ,çocuğu mama ile durduk yere şişirmek istemiyor adam.Anne sütü varken gerek yok dedi.Gunluk hesap söylemedi ama kilodansa sağlık olarak düşündü galiba.Ki alanında cok uzman bir yenidoğancı kendisi.Senin yapacağın tek şey bebegi emzirmek ,banyo yaptırmak ve vitamin vermek dedi.Sagmakmis ,mamaymiş hepsini bırak dedi.Ayni doktora bizim arkadaşlar bebeklerini götürüyordu, onlara da süt ölçümü yaptırıp mama başlattı mesela.Demekki benim durumda gerek yok o zaman :KK43: Ne yapayim sabahtan beri yapışık geziyoruz.Hava yaniyor ,gogusum zaten nasil terliyor ,Ela terliyor .Ela emiyor ama cok kisa emiyor ve güçlü değil, aldığı en cok 5 cc falandır emme başına. Hakkımızda hayırlısı ne bileyim ya.Gece ne yapacağım bilmem ,biberon alinca bile uyumayan kız, simdi bu açlıkla sabahlar olmasın
Bikac gün sonra değişime sen bike inanmayacaksın 😊 doktorun bence hakli. Tabinne kadar meme verirsen ver baktın ela durmuyor hicbir şekilde o zaman yine mamayla destekle ac da kalmasın çocuk bence ama çok mecbur kalırsann

Bikac gün sonra değişime sen bike inanmayacaksın 😊 doktorun bence hakli. Tabinne kadar meme verirsen ver baktın ela durmuyor hicbir şekilde o zaman yine mamayla destekle ac da kalmasın çocuk bence ama çok mecbur kalırsann
Ay adama mama markası bile soramadim, o kadar kesin kapattı konuyu.Inşallah canim bakalım göreceğiz ne olacak halimiz

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versinn

Arkadaslar hava çok sıcak zaten ,üstüm, omuzlarım hep kusmuk ,üstüm başım perişan, sadece ben mi böyleyim, her gün duş almaya çalışıyorum ama göğüslerden sütten hep bir ter hissediyorum,siz de durumlar nedir ,ben mi pasaklıyım acaba?Ay kanamam da bitmedi ya

Arkadaslar hava çok sıcak zaten ,üstüm, omuzlarım hep kusmuk ,üstüm başım perişan, sadece ben mi böyleyim, her gün duş almaya çalışıyorum ama göğüslerden sütten hep bir ter hissediyorum,siz de durumlar nedir ,ben mi pasaklıyım acaba?Ay kanamam da bitmedi ya
Ayy yok bacim sade sen boyle degilsin 😅😅 bende boyleyim. Ki sen yine her gun dus alabiliyormussun ben onuda yapamıyorum asla vakit bulamiyorum. Gunduz bebeyle firsat bulamiyorum aksamda kizim geliyo onu birakamiyorum biraktigim zamanlar bebegi emziriyo oluyorum. Gecede uykum geliyo artik.

Yazik esimde gel dizi bakalim bi bolum fln diyo cips almis fln keyif yapmak istiyo benle cocuklar uyuyunca 😅 ama gelin gorun ki benim uykum geliyo hemen 10da fln yatiyorum bende bebis uyuyunca. Bazen kabul ediyorum tamam diyorum dizinin 10. Dakkasinda uyuyakaliyorum 😅

Ay cok kotu ya. Hep yorgunum asla dinlenmis hissedemiyorum kendimi.

Ayy yok bacim sade sen boyle degilsin 😅😅 bende boyleyim. Ki sen yine her gun dus alabiliyormussun ben onuda yapamıyorum asla vakit bulamiyorum. Gunduz bebeyle firsat bulamiyorum aksamda kizim geliyo onu birakamiyorum biraktigim zamanlar bebegi emziriyo oluyorum. Gecede uykum geliyo artik.

Yazik esimde gel dizi bakalim bi bolum fln diyo cips almis fln keyif yapmak istiyo benle cocuklar uyuyunca 😅 ama gelin gorun ki benim uykum geliyo hemen 10da fln yatiyorum bende bebis uyuyunca. Bazen kabul ediyorum tamam diyorum dizinin 10. Dakkasinda uyuyakaliyorum 😅

Senin eşin iyiymiş ya ben o kadar kötüyüm ki esim de gariban kıpırdasa gözüme batıyor, adam evde diken üstünde 😅 dun benim oğlan diyor ki Ela yi anneannemlere götürelim memlekete, orda daha mutlu olur diyor.Cocuk bıkmış ve kiskanmaya başladı

Benmde öyle canım her sabah duş alıp pijamaları çıkarıp yine daha farklı şeyler giymeye çalışıyorm kanama ter emzirme süt derken insan kendisinden soğuyacak😅

Benm eşimde işten geliyor balkonda kahve içelim diyor kahveyi genelde yalnız içiyor😆😆 yemekten snrada bişeyler yiyelim içelim die hazırlıyor bişiyler ben daha o hazırlarken uyuyorum nerdeyse😆

Dün kızım dedi ki.
Anne ekşi ekşi kokuyosun bence duş almalısın🫶
Sağol evlatttt🤐

Arkadaşlar dün bir aylık aşıyı hastanede yaptırdık, banyo ile ilgili bir sey demediler.Sanki su kadar gun bu kadar gun banyo yapmama muhabbetleri vardi ,bilgisi olan var mi acaba

Arkadaşlar dün bir aylık aşıyı hastanede yaptırdık, banyo ile ilgili bir sey demediler.Sanki su kadar gun bu kadar gun banyo yapmama muhabbetleri vardi ,bilgisi olan var mi acaba
Biz sağlık ocağında yaptırdık ebe yaptırdığımız gun banyo yaptırmayın ertesi gün yaptırabilirsiniz dedi

Back