• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Arkadaslar dun sling ve kanguru sordum ama kimse yazmadı, kimse kullanmiyor mu acaba?Kuzenim de Nuna nin guzel bir modeli kanguru var ,bebisi kullanmamış bugun hemen kargoya vereyim dedi ,baktim cok guzel bir model ama henüz cok küçük mü Ela ,zarar verir miyim diye bilemedim o_O sling mi alsam acaba
Canım kanguru 3. Aydan itibaren kullanılıyor. M şeklinde oturtabileceğin modellere bak alacaksan. Ama dediğim gibi 3. Ayı bekle. Sling kullan bence ama esnek wrap sling o da.

Ufacık bedenleriyle gaz sancısı çekiyorlar çok üzülüyorum çocuk ne uyuduğunu biliyor ne doyduğunu onun da kafası karışıyor şu gazdan Pinky93 Pinky93 sen demiştin sanırım canım poposunu uyardık yaptı diye biz de denedik dün gerçekten biraz kaka ve gaz çıkışı oldu ki dün masajla da çıkaramadı bazen çıkarsa da içerdeki bitmiyor demekki deli gibi ağladığı oluyor off 😤 bir de havalar iyice sıcakları bez bağlamaya üzülüyorum poposuna yazık yavruma tuvalet iletişimi diye kitap var duydunuz mu bilmiyorum onu aldım okuyup deneyeceğim bizler altını kirletmeme üzerine doğarmışız doğru sinyalleri alıp bebeği tuvalete tutunca tuvaletini yaparmış bunu uygulayan çok insan da var deneyeceğim mutlaka
Evet canım o pıt pıt bizi az biraz kurtardı. Ama çok zorda kalınca yap yoksa pişik oluyor popo deliği.

Biz bile çok sıcaklıyoruz onlar ne yapsınlar minicik canlarına yazık☺️
Hapşırmaları çoğu zaman üşüdükleri için değil burunları minicik olduğu için çok çabuk tıkanıyormuş toz vs. o yüzden hapşırarak temizliyorlarmış.
Ayenn oyle canim kiyamam onlara ben☺️ buna sevindim o zaman cunku hep o ana denk geliyor usuyor saniyorum bende
Benim evde daha 25.8 26 derece ip askili body ustunede ipince uzun kollularini giydiriyorum yarim giydirsem usur suan dha
Ben de o sekikde giydiriyorum canim kisa kollu denedim bugun ama sort daha giydiremem galiba
Aynen öyle canım. Ben en fazla 40ini beklerim zaten. Onu da pek sanmıyorum en azından şort değil ama tshortlerde geçilebilir artık
Aynen aynen sorta ben de cesaret edemem canim daha

Aslında düşününce benim doktorun yaklaşımı sağlıklı geldi bana ,çocuğu mama ile durduk yere şişirmek istemiyor adam.Anne sütü varken gerek yok dedi.Gunluk hesap söylemedi ama kilodansa sağlık olarak düşündü galiba.Ki alanında cok uzman bir yenidoğancı kendisi.Senin yapacağın tek şey bebegi emzirmek ,banyo yaptırmak ve vitamin vermek dedi.Sagmakmis ,mamaymiş hepsini bırak dedi.Ayni doktora bizim arkadaşlar bebeklerini götürüyordu, onlara da süt ölçümü yaptırıp mama başlattı mesela.Demekki benim durumda gerek yok o zaman :KK43: Ne yapayim sabahtan beri yapışık geziyoruz.Hava yaniyor ,gogusum zaten nasil terliyor ,Ela terliyor .Ela emiyor ama cok kisa emiyor ve güçlü değil, aldığı en cok 5 cc falandır emme başına. Hakkımızda hayırlısı ne bileyim ya.Gece ne yapacağım bilmem ,biberon alinca bile uyumayan kız, simdi bu açlıkla sabahlar olmasın

Ayenn oyle canim kiyamam onlara ben☺️ buna sevindim o zaman cunku hep o ana denk geliyor usuyor saniyorum bende

Ben de o sekikde giydiriyorum canim kisa kollu denedim bugun ama sort daha giydiremem galiba

Aynen aynen sorta ben de cesaret edemem canim daha
Benim aldığım yazlıklar hep 3 aydan başlıyor ,öncesi hep hastane çıkışı seklinde takımlar. Sadece iclerinin zıbınları var ,bilemedim ki Olmazsa alışverişe çıkayım, nasil cikacaksam

Aslında düşününce benim doktorun yaklaşımı sağlıklı geldi bana ,çocuğu mama ile durduk yere şişirmek istemiyor adam.Anne sütü varken gerek yok dedi.Gunluk hesap söylemedi ama kilodansa sağlık olarak düşündü galiba.Ki alanında cok uzman bir yenidoğancı kendisi.Senin yapacağın tek şey bebegi emzirmek ,banyo yaptırmak ve vitamin vermek dedi.Sagmakmis ,mamaymiş hepsini bırak dedi.Ayni doktora bizim arkadaşlar bebeklerini götürüyordu, onlara da süt ölçümü yaptırıp mama başlattı mesela.Demekki benim durumda gerek yok o zaman :KK43: Ne yapayim sabahtan beri yapışık geziyoruz.Hava yaniyor ,gogusum zaten nasil terliyor ,Ela terliyor .Ela emiyor ama cok kisa emiyor ve güçlü değil, aldığı en cok 5 cc falandır emme başına. Hakkımızda hayırlısı ne bileyim ya.Gece ne yapacağım bilmem ,biberon alinca bile uyumayan kız, simdi bu açlıkla sabahlar olmasın
Canım sık dişini sana daha önce de söylemiştim benim kız da biberona alıştığından meme emmiyordu en fazla 2-3 dk ama bir gün asla biberon vermeyeceğim bugün dedim ve en ufak sesinde meme verdim 2.gün anlamaya başlamıştı bile emmeden başka çaresi olmadığını seninki de anlayacaktır inan

Canım sık dişini sana daha önce de söylemiştim benim kız da biberona alıştığından meme emmiyordu en fazla 2-3 dk ama bir gün asla biberon vermeyeceğim bugün dedim ve en ufak sesinde meme verdim 2.gün anlamaya başlamıştı bile emmeden başka çaresi olmadığını seninki de anlayacaktır inan
Canim sonra ne zaman adam gibi emmeye başladı, yani şöyle emince 1 saat ne zaman uyudu acaba?Bir de gece nasil geçirdin o_O

Aç değil kuzum belliki sütünden alıyor alacağını emzir sen en iyisi.

Aç değil kuzum belliki sütünden alıyor alacağını emzir sen en iyisi.
Doktor da oyle düşündü galiba ,bakalim bir ay sonra belli olur ama o zamana ben ne olurum bilmem😅 bir de bir ay sonra memlekette olacağım, orda baska bir doktora götürürüm ama belli olur kilosuna göre nerde de olsa aynıdır herhalde.Olmazsa doktora yazarım

Doktor da oyle düşündü galiba ,bakalim bir ay sonra belli olur ama o zamana ben ne olurum bilmem😅 bir de bir ay sonra memlekette olacağım, orda baska bir doktora götürürüm ama belli olur kilosuna göre nerde de olsa aynıdır herhalde.Olmazsa doktora yazarım
İkinci ay daha az kilo alıyorlar diye biliyorum yine bilgisi olan paylaşırsa sevinirim🥰 ama kilosu iyi demekki elacığımın mamaya ihtiyacı yok.

Canim sonra ne zaman adam gibi emmeye başladı, yani şöyle emince 1 saat ne zaman uyudu acaba?Bir de gece nasil geçirdin o_O
Benimki 3.gün falan iyiydi 1 haftada bitirirsin en geç bu işi ama aç mı kalır acaba diye korkma bence benimki acıktıkça bağıran bir bebek olduğu için gece de her sesinde meme verdim

Benimki 3.gün falan iyiydi 1 haftada bitirirsin en geç bu işi ama aç mı kalır acaba diye korkma bence benimki acıktıkça bağıran bir bebek olduğu için gece de her sesinde meme verdim
Ay insallah canim ,teşekkür ederim

Kızlar norovirüs salgını varmış bana da bulaşmış Laçin sabahtan beri çığlık atıyor gazı hala geçmedi ben ishalim su gibi bir de afedersiniz kusuyorum doktor tansiyonuma baktı 8 5 acile yatırdılar serum taktılar geberdim sabahtan beri yatakta ölü gibi yatıyorum laçini mememe tutuyorlar olmuyor susmuyor çocuk en sonunda eşim başlarım senin inadına dedi mama verdi uyuttu. Bana da ilaç yazmadı doktor öyle serumla duruyorum. Annem patates falan haşlamış yiyemiyorum ki mide bulantısından. Laftım kaydı yeminle dikkatli olun.

Kızlar norovirüs salgını varmış bana da bulaşmış Laçin sabahtan beri çığlık atıyor gazı hala geçmedi ben ishalim su gibi bir de afedersiniz kusuyorum doktor tansiyonuma baktı 8 5 acile yatırdılar serum taktılar geberdim sabahtan beri yatakta ölü gibi yatıyorum laçini mememe tutuyorlar olmuyor susmuyor çocuk en sonunda eşim başlarım senin inadına dedi mama verdi uyuttu. Bana da ilaç yazmadı doktor öyle serumla duruyorum. Annem patates falan haşlamış yiyemiyorum ki mide bulantısından. Laftım kaydı yeminle dikkatli olun.
Yaaa🥺 bebekler hasta olmasın ama annelerde hasta olmasın🙏🏻 Çok geçmiş olsun canım. Serum iyi gelirde hemmen toparlarsın inşallah🙏🏻

Yaaa🥺 bebekler hasta olmasın ama annelerde hasta olmasın🙏🏻 Çok geçmiş olsun canım. Serum iyi gelirde hemmen toparlarsın inşallah🙏🏻
Yok kuzum anneler cidden hasta olmasın yazık yavruma ya çok ağladı. Gece eşim yanıma koydu sakinlesin diye bu saate kadar yanımda uyudu yavrum ya 😢

Çok geçmiş olsun inşallah bu güne daha toparlarsın 🙏🏼 Mama için de sıkma canını önce sen iyi olucaksın ki yavruna faydalı olabilesin 🙏🏼

Ayyyy gecmis olsun ,dun doktor cocugu gotur hemen salgın var dedi meğer demek buymuş ,ayyy üzüldüm insallah hemen geçer canım

Back