Ya biz sehir hastanesine gidiyoduk ya sarilik icin her gittigimizde farkli bi dr bakti. Hic biride bi sey demedi. 1 2 tanesi kararsiz kalip kendiliginden gecer dedi.. ama evet eger dedigimiz hastalikda dogar dogmaz tedaviye baslaniyormus normalde ah ne bileyim ben. Kimse bi sey demedi. Insallah bu hastalik degildir.
Kangurum love and carry. Baktimda simdi artik satilmiyor turkiyede galiba. 5 ay sonrasinda kullanimi uygun benimkinin yenidogan doneminde ka guruyu cok tavsiye etmiyorlar diye biliyorum kalca yapisi daha tam guclenmedigi icin.
Slingde sevibebeninki var. Her cocuk sevmiyor. Ilk kizimda kullanmistimda cok uzun sure durduramamistim icinde. Minnak kizimda daha denemedim slingi. Cokta lazim bi sey degil bence
cocuk sabit durmak istemiyo onun içinde genelde cunku. Bilmiyorum slinge koyup is guc yapabilen var midir bebe önde egilip kalkamiyor insan.
Ama kanguruyu cok kullandim avmlerde gezmelerde fln. Her yere bebek arabasiyla gidilmiyor cunku bazende cocuk bebek arabasinda oturmuyo o zamanlar icin rahat oluyo kanguru. Kanguruda onemli olan cocugun ayaklarinin ters w seklinde durmasi bacaklarinin asagi sarkmamasi. Buna dikkat etsen yeter heralde