• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yok cnm hiç sanmıyorum ya öyle bişey olsa düzeltemez bence hep böyle durmuyo diyosun
Allah korusun kötüyü düşünme
Bebe yagıyla yap mAsaj hamur gibiler şuanda yaparsan düzelir
Bi dr gorsunde icim rahat etsin yinede. Eger bi sey varsada bi an once baslansin tedavisine bebis kucukken.

Bi dr gorsunde icim rahat etsin yinede. Eger bi sey varsada bi an once baslansin tedavisine bebis kucukken.
Biz de bugün aylık kontrole gidiyoruz ,galiba kalça usg de yapılacak, insqllah hayırlı haberle dönerim ,hastaneye gidince kalbim küt küt

Kizlar ev su an 26 27 derece, bebisleri nasil giydiriyorsunuz? Annem usumesin diye o kadar kalin giydirmeye örtmeye alistirdi ki korkuyorum ince giyince usutcek diye. Kisa kollulara geçtiniz mi

Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz😞 dün o kadar kötü bi gündü ki çocuk memeyi bile kavgayla aldı, o kadar gaz çıkardı çıkardı rahatlayamadı. En sonunda başka bi derdi var sanıp doktora gittik derdimiz yine baş belası gaz çıktı. 3 ay böyle devam heralde çok üzülüyorum ya çocuk uykusundan çığlık çığlığa uyanıyo
Ufacık bedenleriyle gaz sancısı çekiyorlar çok üzülüyorum çocuk ne uyuduğunu biliyor ne doyduğunu onun da kafası karışıyor şu gazdan Pinky93 Pinky93 sen demiştin sanırım canım poposunu uyardık yaptı diye biz de denedik dün gerçekten biraz kaka ve gaz çıkışı oldu ki dün masajla da çıkaramadı bazen çıkarsa da içerdeki bitmiyor demekki deli gibi ağladığı oluyor off 😤 bir de havalar iyice sıcakları bez bağlamaya üzülüyorum poposuna yazık yavruma tuvalet iletişimi diye kitap var duydunuz mu bilmiyorum onu aldım okuyup deneyeceğim bizler altını kirletmeme üzerine doğarmışız doğru sinyalleri alıp bebeği tuvalete tutunca tuvaletini yaparmış bunu uygulayan çok insan da var deneyeceğim mutlaka

Arkadaslar dun sling ve kanguru sordum ama kimse yazmadı, kimse kullanmiyor mu acaba?Kuzenim de Nuna nin guzel bir modeli kanguru var ,bebisi kullanmamış bugun hemen kargoya vereyim dedi ,baktim cok guzel bir model ama henüz cok küçük mü Ela ,zarar verir miyim diye bilemedim o_O sling mi alsam acaba
Ben sling aldım canım eggbaby diye ama kullanacak mıyım bilmiyorum ben kullanamayacakmışım gibi geliyor öyle sarınma fikri bana bu sıcaklarda iyi gelmedi bilmiyorum bir de sırt ağrılarım da çoktur benim normalde yanaşmadım belki sonra dolaptan falan satarım diye düşünüyorum

Bazı günler nirvana oluyor ,bilmiyorum ne olacak ,Allah onlar da bize de yardım etsin
Cumartesi günü anneanneme köye gittik onu da sık gittiğim bir yer de değil ne oturduğumdan ne de yediğim içtiğimden bişi anladım o gün gazı nirvana günüydü heralde gittik ağlamaya başladı taa akşama kadar ağladı ne yapsak uyuyamadı uyusa 5 dk sonra kalktı falan gerçekten insan şaşırıyor ne yapacağını

Ayyy gecen ben bi mecburen disari ciktim. Kizimin yazlik kiyafetleri kucuk geliyodu yenisini almak icin. Disari 4 bucukta ciktik. Annemlerle bi yemek yedik. Yemekten sonra avmye gectik.
Disari ciktik ya arabada basladi mizirdanmaya gittik yemek yerine oturduk orda da durmadi zar zor yedim yemegi agladi hep. Sonra arabada avmye giderken emzireyim dedim uyanmadi emmedi. Avmye girdik kizima kiyafet alirken uyandi aglamaya basladi. Hemen emzirme odasi buldum emzirdim altini degistirdim fln yine uyumadi. Yani 4 bucuktan aksam 8e kadar disarda yarim saat fln anca uyudu. Oda tek uyumamasi gereken emmesi gereken zamandi 😅😅 beni bitirdi 😅 odum kopuyo artik bebekle disari cikmaktan
Ayy bi benimki mi böyle diyordum dışarı çıkarken bin kere düşünüyorum hiç hevesim kalmadı bi yere gidivereyim diye çünkü ağlamaya başladığında susturana aşk olsun bir de zamansız yerde ağlayıp zamansız yerde uyurlar dediğin gibi 😅

Kızlar doktor resmen kizdi bana mama basladim diye ,daha tartmadan cok yedirmissin dedi ,tartti 4200 cikti .Ela 2960 doğmuştu su an 3600 falan olmasi gerekirdi dedi.Kim dedi sana mama ver diye dedi😅 sma mama da su an cok zayif bir mama dedi ,e ben taaaa oğlanın zamanından hareket ediyorum.Korkudan peki hangi mama iyi diyemedim.Bebek şu an aç oldugu icin ağlamaz, aç diye dayamissin mamayi, biberonu dedi.Sağmayi da bırak dedi.E dedim 2 dakika emip bırakıyor, e normal dedi.Kusuyor dedim çünkü cok besliyorsun dedi.Kilo alimi zaten 1 kilo civari olmalı biliyordum ben meğer fazlaymış.Simdi kalça usg icin bekliyoruz.Boyu da 4 cm uzamış, biz de haberler boyle ,

Kizlar ev su an 26 27 derece, bebisleri nasil giydiriyorsunuz? Annem usumesin diye o kadar kalin giydirmeye örtmeye alistirdi ki korkuyorum ince giyince usutcek diye. Kisa kollulara geçtiniz mi
Benim de annem bilincaltima işlemiş korkuyorum, usuteceğim diye ,dışarısı 37 derece ,ev de iyice ısındı ama ödüm kopuyor ,üşüyecek diye

Biz kısa kollu, sıfır kol zıbın ya da yazlık kısa tulumlara geçtik canım bugün 3.gün. Çok giyinirlerse huysuz oluyorlar ve isilik olabiliyorlar. Dün hastanenin hemşiresi gelmişti tam zamanında yazlıklara geçmişsiniz isilik olmak üzereymiş dedi. Taneler var belli belirsiz.
Elleri ve ayaklarının soğuk olması önemli değil göğsüne bakarak anlaşılıyor üşüyüp üşümediği. Yavaş yavaş az giydirmeyi deneyebilirsin☺️

Boyle ayagi. Nasil sizce??

Bu arada surekli boyle durmuyo ayagi. Duzeltiyorda ama cogu zaman boyle bukuyor ice dogru
Kuzu pev bile olsa onun dereceleri var ve tedavisine erken başlanırsa çok güzel oluyor alçıya alıyorlar belli sürelerle. Ve bir seferde geçebiliyor yada birkaç kere alçı olayını tekrarlıyorlar bazılarıda kendi kendine geçiyor bnm bulunduğum ilde sdce bu işe bakan tek doktor var ve aşırı yoğun. O yüzden rwndevu al göster.

Benim de annem bilincaltima işlemiş korkuyorum, usuteceğim diye ,dışarısı 37 derece ,ev de iyice ısındı ama ödüm kopuyor ,üşüyecek diye
Ben de oyle canim ben actikca annem orttu kalin dedim dinlemedi simdi de korkuyorum hapsuruveriyor altını acinca bile
Biz kısa kollu, sıfır kol zıbın ya da yazlık kısa tulumlara geçtik canım bugün 3.gün. Çok giyinirlerse huysuz oluyorlar ve isilik olabiliyorlar. Dün hastanenin hemşiresi gelmişti tam zamanında yazlıklara geçmişsiniz isilik olmak üzereymiş dedi. Taneler var belli belirsiz.
Elleri ve ayaklarının soğuk olması önemli değil göğsüne bakarak anlaşılıyor üşüyüp üşümediği. Yavaş yavaş az giydirmeyi deneyebilirsin☺️
Tamam canim artik ben de geciyim korkmiyim yazik nereye kadar boyle gitcek alismasi lazim artik. Uykusundan baya huysuz uyaniyor zaten belki de ondandir. Bugun kisa kolluyla baslayalim biz de ☺️

Ben hala tek kat ince uzun takım giydiriyorum ama cuma doktora sorup yazlığa geçmek istiyorum haba aşırı sıcak artık. Çocuğu dün biraz pencere açıp önüne yatırdım mayisip iki dk da koltukta uyudu rahat rahat . Sıcak geliyor demek diye düşünüyorum

Ben hala tek kat ince uzun takım giydiriyorum ama cuma doktora sorup yazlığa geçmek istiyorum haba aşırı sıcak artık. Çocuğu dün biraz pencere açıp önüne yatırdım mayisip iki dk da koltukta uyudu rahat rahat . Sıcak geliyor demek diye düşünüyorum
Kiyamam ferahlamis demek ki annesi. Ben de bugün kısa kola gecmeyi denicem bakalim yazik biz duramiyoruz sıcaktan onlar nasil dursun

Kızlar doktor resmen kizdi bana mama basladim diye ,daha tartmadan cok yedirmissin dedi ,tartti 4200 cikti .Ela 2960 doğmuştu su an 3600 falan olmasi gerekirdi dedi.Kim dedi sana mama ver diye dedi😅 sma mama da su an cok zayif bir mama dedi ,e ben taaaa oğlanın zamanından hareket ediyorum.Korkudan peki hangi mama iyi diyemedim.Bebek şu an aç oldugu icin ağlamaz, aç diye dayamissin mamayi, biberonu dedi.Sağmayi da bırak dedi.E dedim 2 dakika emip bırakıyor, e normal dedi.Kusuyor dedim çünkü cok besliyorsun dedi.Kilo alimi zaten 1 kilo civari olmalı biliyordum ben meğer fazlaymış.Simdi kalça usg icin bekliyoruz.Boyu da 4 cm uzamış, biz de haberler boyle ,
Valla 1 kere mamayi bırakmayi denedim cocuk 12.saatte katika katila agladi anca mamayla rahatladi sustu uyudu, demek ki acmis. Sagiyorum sagiyorum 40 45 cc den fazlası cikmiyor e bu cocuk 90 cc mama yiyor. Nasil birakcaz bilmiyorum gercekten

Valla 1 kere mamayi bırakmayi denedim cocuk 12.saatte katika katila agladi anca mamayla rahatladi sustu uyudu, demek ki acmis. Sagiyorum sagiyorum 40 45 cc den fazlası cikmiyor e bu cocuk 90 cc mama yiyor. Nasil birakcaz bilmiyorum gercekten
Doktor asla kabul etmedi valla ,bu ayda bebek açlıktan ağlamaz dedi ben de şaşırdım kaldım.Cocuğu şişirmişsin dedi eleştirdi beni

Bence cok net acliktan agliyolar kabul etmiyorum 😂

Aynen neden aglarlarmis obu da soylesinler😂

Vallaaa biri bizi aydınlatsın
Bugün Melis te çok huzursuz sabah 6 dan beri kucağımda ya emziriyorum ya pışpışlıyorım daldı gibi oluyo yatırıyorum 10 dk sonra çığlıkla uyanıyo bi türlü deliksiz uyumadı kollarım koptu😳

Back