• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
İmkanlar el verse ben de ayrılmak istiyorum ama çalışmak gerek şu devirde mecbur çalışacağım
Yaaaa hepiniz mi çalışacaksınız yahu ,vallahi bir suru ödememiz var ama banane dedim hayatımda kac defa lohusa oluyorum.Ilk cocugumda bakicilardan cok cektim,o yuzden kesinlikle ucretsiz alacağımdiyordum.Ama asil mevzu benim puana ihtiyacım var , seneye kismetse burdan ayrilacagiz ve tayinde sıkıntı yaşamamak için puana ihtiyacım var.Bilmiyorum cok kararsizim ,maddi olarak asla musait değiliz ama su an düşündüğüm son sey de para ,hakkımızda hayırlısı

bende 40 gün yıllık iznimi kullanıp biraz da rapor alıp sanrm ekim gibi başkayacağım çalışmaya. Hem maddi hem manevi ihtiyaç. Süt izni olduğu için 2 ye kadar çalışacağım tabi siz öğretmen olduğunuz için derslerniz nasıl oluyor bilmiyorm☺️ Bi de annem bakacağı için beybisine çok problem olmaz umarm☺️
Annenin bakmasi mükemmel, normalde benim de annem bakacakti 2.dönem gelip ,ama bu şekilde hastalanıp gidince anladimki annem bakamayacak maalesef

D Dh120910 birinci ayımız kutlu olsun ,inşallah 😍 aksam isimli tulum seti ile çekim yapacağım yarinda bir aylık kontrolümüz var inşallah iyi geçer. Ay bir aylıkken aşı yok muydu acaba ,ebe aramadı gerçi ama

Ben kizim 2 yasindayken ise baslamistim. Ise basladigim ilk gunler ofiste agliyodum surekli 😅😅
Kizima da babannesi bakiyodu evlerimiz karsilikli. Kizim uyurken geliyodu bize babaanesi sonra iste onlarin evine geciyolardi fln. Ama benim is saatlerim cok yogundu sabah 8de evden cikiyodum aksam 7 bucuk gibi geliyodum eve. Kizimda 9 10 gibi yatiyodu. Eve gel yemek ye fln derken cok az vakit gecirebiliyodum. En son kizim babannesigildeyken bi yataktan dusmus kolunu incitmis, kolunu kimildatamiyodu. Beni aradilar kosa kosa gittim hemen hastaneye goturduk fln o gunden sonra dedim yok ben yapamicam. Biraktim isi. Yanisi kizlar eger maddi olarak durumunuz musaitse iyi dusunun calisma isini. Gerci calisma sartlarida cok önemli ben bi cikiyodum aksama kadR yoktum sabahta goremiyodum. Eger mesela gunde bi kac saat calisilacaksa o rahat olur hem kafa dagilmis olur. Ama benimki gibisi cok zordu gercekten eziyet olmustu ban

Ay bugün çok sordum ama kahve tüketiyor musunuz?Esim cok gaz yapıyor diye okumuş bana vicdan yaptı içemiyorum ama tiryakiyim ben yahu🥲 bir de sling kullanmaya başladınız mı memnun musunuz ,cok uçuk fiyati olmayan tavsiyelerinizi acil alirim arkadaslar ,sling alayim kızımla yürüyüşe çıkayım bari

Evet emiyorsa cok gerek yok ben is konusunda çok kararsızım ya ,aslinda ucretsiz izin alqcqktim kesin ama sanki çalışmaya ihtiyacım var.Eylul de bir ay rapor verirse doktorum ,napacagim bilmiyorum.Sizler neler yapacaksınız, ben ilk donem ucretsiz izin almayı düşünüyordum (öğretmenim)ama simdi bir bunaldim gibi.E tabi bu durumda icime sinecek bir bakıcı bulmam gerekir ,her sey cok karışık
Ben de öğretmenim eşim de öğretmen ben de ücretsiz izne ayrılmak istiyorum aslında ama evlendikten hemen sonra hamile kaldım daha düğünden kalan borçları ödüyoruz o yüzden ücretsiz izin hayal gibi bana programlarımızı ayarlarlarsa eşimle dönüşümlü bakabilir miyiz bilmiyorum hem annem hem kayınvalidem ikisi de gelebilir ikisi de gelmek istiyor aslında ama ben annemle rahat ederim nasıl olacak hiç bilmiyorum 😄

Ay bugün çok sordum ama kahve tüketiyor musunuz?Esim cok gaz yapıyor diye okumuş bana vicdan yaptı içemiyorum ama tiryakiyim ben yahu🥲 bir de sling kullanmaya başladınız mı memnun musunuz ,cok uçuk fiyati olmayan tavsiyelerinizi acil alirim arkadaslar ,sling alayim kızımla yürüyüşe çıkayım bari
Benim doktorum bebeklerde gaz genelde kronik dedi yedikleriniz içtiklerinizle tamamen alakalı değil diye ben saldım öyle dedikten sonra yeme içme işini 😄ama ne kadar doğru bilmiyorum neticede benim doktorum reçetesiz ilaca reçete yazan insan ne kadar güvenilir 😂

Ben içiyorum canım
Epidural sonrası zaten önerdiler filtre yada türk kahvesi iç diye
Günde bir tane içiyorum

Bizi de cok ama cok zorlayacak ama genede alacağım diyordum.Ama bu evde ki duruş beni cok zorlamaya başladı, dger icime sinecek birini bulursam belki çalışırım. Oglum kresteyken yardimci öğretmeni vardi ,cok severim ,cok iyi bir kiz.Su an çalışmıyor, ona teklif etsem mi diyorum acaba kabul eder mi ,muhtemelen 3 yada 3.5 gün çalışacağım, insallah kabul eder.Ama benim tam fikrim yaz sonuna belli olur ancak.
En büyük sorun işte güvenecek birini bulmak. Benim annem bakacak inşallah. O yüzden diyorum gideyim. Sen de içine sinen biri olursa git ama olmazsa bence en azından ek gıdaya geçene kadar falan sen kal yanında biraz toparlasın hem

D Dh120910 birinci ayımız kutlu olsun ,inşallah 😍 aksam isimli tulum seti ile çekim yapacağım yarinda bir aylık kontrolümüz var inşallah iyi geçer. Ay bir aylıkken aşı yok muydu acaba ,ebe aramadı gerçi ama
Ay evet sağlıkla büyüsün mert karanım ve ela kuşum, kutlu olsunn🥰🥰🎂 sen foto demesen hiç aklıma gelmedi. Bizim bebeği ilk ayında hasta ettik de 😪 ben bugün gittim aile hekimine kendim için. Beni de arayan olmamıştı. Sordum asi varmış. Bu hafta içinde ararlar dedi

Ben de öğretmenim eşim de öğretmen ben de ücretsiz izne ayrılmak istiyorum aslında ama evlendikten hemen sonra hamile kaldım daha düğünden kalan borçları ödüyoruz o yüzden ücretsiz izin hayal gibi bana programlarımızı ayarlarlarsa eşimle dönüşümlü bakabilir miyiz bilmiyorum hem annem hem kayınvalidem ikisi de gelebilir ikisi de gelmek istiyor aslında ama ben annemle rahat ederim nasıl olacak hiç bilmiyorum 😄
Oğlanın okulu ,ev kredisi ve arabayi değiştirdik onun kredisi arti su an kiradayiz o 😄 10binin ustunde direkt ödememiz var zaten ama genede düşünüyorum, bilmiyorum vallahi

Ay evet sağlıkla büyüsün mert karanım ve ela kuşum, kutlu olsunn🥰🥰🎂 sen foto demesen hiç aklıma gelmedi. Bizim bebeği ilk ayında hasta ettik de 😪 ben bugün gittim aile hekimine kendim için. Beni de arayan olmamıştı. Sordum asi varmış. Bu hafta içinde ararlar dedi
Geçmiş olsun canim

Oğlanın okulu ,ev kredisi ve arabayi değiştirdik onun kredisi arti su an kiradayiz o 😄 10binin ustunde direkt ödememiz var zaten ama genede düşünüyorum, bilmiyorum vallahi
Bir de şöyle bir durum var bakıcı parası maaşın üçte ikisi ediyorsa çalışmaya gerek var mı insan bunu da düşünmeli bakacak kimsesi yoksa küçük bir şehirde yaşıyorum dört bin istiyorlarmış yarım güne öyle duydum Diyarbakır’da durum nedir bilemiyorum tabi

Kızlar ocean marka d vit kullanıyoruz. Nasıl oldu anlamadım ama çubuğu 1 kez sıktım. İçindeki tüm damla boşaldı yaklaşık 13 damla kadar. Sırtını çevirip vurdum çok az bir kısmı tükürükle çıktı.NKızım daha 23 günlük birşey olur mu doktora yada acile götürmeli miyim

Burasi bir günde ısındı 35 derece oldu Ela keltoş diye şapka takıyorduk baktım terlemiş şapkayı çıkardım ama ne giydireceğim şaşırdım yarın doktora gideceğiz bir sorayım

Back