2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bgn bende son kontrolüme gittim
Resmen nst yüzü görmeden doğurtuyo adam beni 18i çarşamba kısmetse gidiyoruz 2920 kg civarı ölçtü. 3 kg ü bulurmu 4 günde sanmam. Bi Çirozum daha geliyor
Yarın da büyük kızıma doğum günü yapıyorum son bi enerjimle. Sonra da ben yatışşşş 2 gün

L Larissa canım bizim 40tan sonra oldu böyle çocuk değişti birden ama bizim de çoğunlukla gazdan dalamıyor uykuya ayrıca ben baştan söyledim bana 2.çocuk diye gelme dedim

Ben bişey itiraf edeyim mi
İlk doğumda ameliyathane de masada yatarken bidaha doğurursam …. . ….. demiştim
Şuan bunlar için çok erken

Belki seninki ters yönde tutmaz 3.5 doğarmış ay ben de bugün diyorum Ela ne zaman büyüyeceksin, en azindan ele avuca gelse ,yüzü gözü bir tam açılsa şöyle

Bence bebeginden önemli değil hiçbir şey . Esin haklı. Gitmesen daha iyi

3. Günümden beri birkaç kez çıktım. Anneme, Kayinbabamlara, bir de avm ye gittim kısa süreli bebişle birlikte

Hava fena degil ama tam yaz gelemedi bir türlü, eşimle annem de bebek üşür diyip duruyorlar.Benim iş yas,artik ya anneme bırakıyorum esimle çıkıyorum kisa süreli, ya da esime bırakıp annemle çıkıyorum. Hoş gittiğim e bebekti bir de bu akşam annemle çıktım sadece.Onun dışında devamlı hastanedeydik zaten maalesef, aktivite olarak.

Biz çıktık Bana kalsa daha bile erken çıkardım da annem üşür falan diyince durdum. Şimdi bi şey olur vicdan yaparım el kadar bebek diye. Ama dün 18. Gündü aldık kızı da baya dışarda durduk. 10 günlükken de bi anneme gittik geldik. Yarın da kv gidicez, bundan sonra da durmak istemiyorum evde çocuk da bunalıyo bence.

Şu sıralar 2.diyene küfür bile edersin canım, zamanla
Dışarda 2 veya daha fazla çocuklu insanları görünce şok geçiriyorum tebrik ederim nasıl başardınız diyesim geliyo vallahi size de helal olsunn P Purple07 A Atalanteda
L Larissa canım bizim 40tan sonra oldu böyle çocuk değişti birden ama bizim de çoğunlukla gazdan dalamıyor uykuya ayrıca ben baştan söyledim bana 2.çocuk diye gelme dedim
Ay benimki doğuştan böyle düzelir mi acaba 40 dan sonra
Yo yo çok zor 2.
Ben bişey itiraf edeyim mi
İlk doğumda ameliyathane de masada yatarken bidaha doğurursam …. . ….. demiştim
Şuan bunlar için çok erken
ben de kız ağlarken saçımı bile kurutamadığımda hepsini tekrar tekrar ediyorum

Bugün kızımla anne kız çekimine gittik çok güzeldi yaaa nası hoş bi hatıra oldu
Bide bu karnımda ki minnoş tabi
Anneler günü çekimi kampanyası yapmış bizim fotoğrafçı. iyi oldu hem gebe çekimi yaptırmamıştım bahaneyle bu halimle de çekinmiş oldum

Dışarda 2 veya daha fazla çocuklu insanları görünce şok geçiriyorum tebrik ederim nasıl başardınız diyesim geliyo vallahi size de helal olsunn P Purple07 A Atalanteda

Bende esime diyorum ki 3.yu yapmayalim annem diyo ki kiz hemen 3.yu mu düşünmeye basladin yapma tabi yeter diyo

Hele bugun 2 cocuklu hayatin ilk zorlugunu yasadim resmen kizlar. Buyuk kizim ateslendi kulagim agriyor diyo. Bebegi hastaneye götürmemiz lazim sarilik icin resmen 2ye bolunduk. Buyugu babasi goturecekti doktora dedem gotursun dedi allahtan onu dedesigil goturdu bizde bebisi hastaneye goturduk ama resmen icimiz ikiye bolundu cok zordu gercekten o hasta o sarilik. Icimiz parçalandi

Kızlar biz bugün memeye kavuştuk çok şükür
1 haftada 320 gr. almış oğluşum. 1 aylık olduğumuzda kontrole gideceğiz. İnşallah o zamana kadar meme ve kilo olayını oturtmuş oluruz
Maşallah Yağıza,alıyor mu peki sorunsuz ?

En korktuğum durum ,gene bir dede opsiyonunuz varmış, bizim gurbette kimsemiz de yok,çok korkuyorum öyle çaresiz kalmaktan.Allah başa vermesin.Çok geçmiş olsun

Ah çok fena olmuş
Çok geçmiş olsun canım kıyamam ben ona kulak ağrısı fenadır.. daha yeni başladık kaça bölüneceğiz bakalım

Kızlar biz bugün memeye kavuştuk çok şükür
1 haftada 320 gr. almış oğluşum. 1 aylık olduğumuzda kontrole gideceğiz. İnşallah o zamana kadar meme ve kilo olayını oturtmuş oluruz

Aiiy çok şükür çok sevindim kuzum
Yarasın yağız kuşumuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…