Aynen ben de aynısını dedim gezmeye alışıkben de duş aldırıyorum sonrasında masaj yapıyorum bi tık iyi geliyo. Bi de bir memeden diğer memeye geçmeden gazını çıkarmaya çalışıyorum iyi gelen şeylerden biri de o
Sorma sorma eve girince çığlıksokak kızı olacak belli
ah bende bende vallahi napıcaz bilmiyorum. 49 gün sonra bile devamsa tünelin ucu karanlık
Canım en son rahatsız eden şey uykusuzluk diyebilirimo an ağlıyo ve bi şey yapamıyosun ya o çok üzücü. Bi de kucakta ağlıyo memede ağlıyo her an ağlayan moda giriyo gazı çıkana kadar. İnşallah tüm sıkıntılar geçsin gitsin bir an önce. İkincinin hayalini bile kurmak yasak şuan
Belki seninki ters yönde tutmazBgn bende son kontrolüme gittim
Resmen nst yüzü görmeden doğurtuyo adam beni18i çarşamba kısmetse gidiyoruz 2920 kg civarı ölçtü. 3 kg ü bulurmu 4 günde sanmam. Bi Çirozum daha geliyor
Yarın da büyük kızıma doğum günü yapıyorum son bi enerjimle. Sonra da ben yatışşşş 2 gün
Bence bebeginden önemli değil hiçbir şey . Esin haklı. Gitmesen daha iyiKizlar size bi sorum olacak. Yarin 15 gunluk oluyoruz. Esimin kardesine kiz istemeye gidecekler. Benide cagiriyorlar inatla. Biliyorsunuz sarilik hala devam ediyor surekli emzirmem gerek. 50 kisi falan olacak deniyor. Kalablikta olacak baya.
Esim gitmemi istemiyor. Kayinvalidemler gitmemi bekliyor. Esim demis gelmicegimi ama kayınvalidem bana ne giyeceksin diye soruyor. Yani gitmemi bekliyor.
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sizce gitmeli miyim gitmemeli miyim? Bebegi ablama birakip 2saatligine fln gidip gelsem mi ne yapayim sizce
3. Günümden beri birkaç kez çıktım.Modum cok düşüktü, anneme ısrar ettim ,Ela ile oğlanı esime bıraktım, dışarı çıktık bir çay içtik, tatlı yedik.1 saat oturduk geldik.Yahu bu sene bu hava bize garez etti.Hava şöyle tam sıcak olsa ben Ela yıda alır çıkarım. Ama annem ve esim üşür diyorlar .Siz bu 40 mevzusu ve dışarı çıkmalar konusunda neler yapıyorsunuz. 40 gun evde oturmak bana cok zor geliyor vallahi.
Bence de en doğrusu ya ,zaten psikolojimiz bozulmaya bahane arıyor3. Günümden beri birkaç kez çıktım.Anneme, Kayinbabamlara, bir de avm ye gittim kısa süreli bebişle birlikte
Evde oturmak daha çok geriyor beni. Eşime de dedim hafta sonu hava güzel olurda açık alan bi yere gidelim. Yanımıza sağdıgim sütü mamayı alırız zorda kalırsak diye . Bence kendi psikolojimiz her şeyden önemliBence de en doğrusu ya ,zaten psikolojimiz bozulmaya bahane arıyor
Hava fena degil ama tam yaz gelemedi bir türlü, eşimle annem de bebek üşür diyip duruyorlar.Benim iş yas,artik ya anneme bırakıyorum esimle çıkıyorum kisa süreli, ya da esime bırakıp annemle çıkıyorum. Hoş gittiğim e bebekti bir de bu akşam annemle çıktım sadece.Onun dışında devamlı hastanedeydik zaten maalesef, aktivite olarak.Evde oturmak daha çok geriyor beni. Eşime de dedim hafta sonu hava güzel olurda açık alan bi yere gidelim. Yanımıza sağdıgim sütü mamayı alırız zorda kalırsak diye . Bence kendi psikolojimiz her şeyden önemli
Biz çıktıkModum cok düşüktü, anneme ısrar ettim ,Ela ile oğlanı esime bıraktım, dışarı çıktık bir çay içtik, tatlı yedik.1 saat oturduk geldik.Yahu bu sene bu hava bize garez etti.Hava şöyle tam sıcak olsa ben Ela yıda alır çıkarım. Ama annem ve esim üşür diyorlar .Siz bu 40 mevzusu ve dışarı çıkmalar konusunda neler yapıyorsunuz. 40 gun evde oturmak bana cok zor geliyor vallahi.
Dışarda 2 veya daha fazla çocuklu insanları görünce şok geçiriyorum tebrik ederim nasıl başardınız diyesim geliyoŞu sıralar 2.diyene küfür bile edersin canım, zamanla
Ay benimki doğuştan böyle
ben de kız ağlarken saçımı bile kurutamadığımda hepsini tekrar tekrar ediyorumBen bişey itiraf edeyim mi
İlk doğumda ameliyathane de masada yatarken bidaha doğurursam …. . ….. demiştim
Şuan bunlar için çok erken
Dışarda 2 veya daha fazla çocuklu insanları görünce şok geçiriyorum tebrik ederim nasıl başardınız diyesim geliyovallahi size de helal olsunn P Purple07 A Atalanteda
Maşallah Yağıza,alıyor mu peki sorunsuz ?Kızlar biz bugün memeye kavuştuk çok şükür
1 haftada 320 gr. almış oğluşum. 1 aylık olduğumuzda kontrole gideceğiz. İnşallah o zamana kadar meme ve kilo olayını oturtmuş oluruz
En korktuğum durum ,gene bir dede opsiyonunuz varmış, bizim gurbette kimsemiz de yok,çok korkuyorum öyle çaresiz kalmaktan.Allah başa vermesin.Çok geçmiş olsunHele bugun 2 cocuklu hayatin ilk zorlugunu yasadim resmen kizlar. Buyuk kizim ateslendi kulagim agriyor diyo. Bebegi hastaneye götürmemiz lazim sarilik icin resmen 2ye bolunduk. Buyugu babasi goturecekti doktora dedem gotursun dedi allahtan onu dedesigil goturdu bizde bebisi hastaneye goturduk ama resmen icimiz ikiye bolundu cok zordu gercekten o hasta o sarilik. Icimiz parçalandi
Hele bugun 2 cocuklu hayatin ilk zorlugunu yasadim resmen kizlar. Buyuk kizim ateslendi kulagim agriyor diyo. Bebegi hastaneye götürmemiz lazim sarilik icin resmen 2ye bolunduk. Buyugu babasi goturecekti doktora dedem gotursun dedi allahtan onu dedesigil goturdu bizde bebisi hastaneye goturduk ama resmen icimiz ikiye bolundu cok zordu gercekten o hasta o sarilik. Icimiz parçalandi
Kızlar biz bugün memeye kavuştuk çok şükür
1 haftada 320 gr. almış oğluşum. 1 aylık olduğumuzda kontrole gideceğiz. İnşallah o zamana kadar meme ve kilo olayını oturtmuş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?