Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallahDemek senide yolcu ediyoruuuuz hayırlısıyla
Güzel haberlerle gelin, sağlıkla inşallah
Uyumak zor olur çok normal ama yarın yorucu bigün uykusuz geceler de kapıda zorla da olsa uyumak lazım
Ya dimi hemen unutuluyor
Ne değişik hisler ya
Öncesi yokmuş gibi oluyor bazı şeyler
Yada bitmeyecek gibi geliyo ya nasılda şıp diye geçiyor
Sağlık olsun ne diyeyim
Hahahaha vallahi bizim kızlar kırkları uçuracak biz daha yeni lohusa muhabbetlerine düşeceğiz bu gidişlehakkim Z Zynpada
Kadindiyorki
Varsa daha unuttuğummm hatırlatın
Bacılar gelin hele iki gebe muhabbeti edelim lohusalar topiği ele geçirdi![]()
Ay sağlıkla kavuşun inşallah, her şey su gibi aksın güzellikle.Kızlar sabah 7 buçukta sezaryen için yatış yapacağım. Sezo öncesi son yemeğimi yedim, duşumu aldım, inşallah biraz uyuyabilirim ama endişeyle karışık heyecan izin vermeyecek gibi. Herşey güzel olur inşallah![]()
Herkes doğurdu yazılanları okuyunca kendimi doğurmuş ya da çok geç kalmış gibi hissediyorum bir de benim ilki daha 20 aylık onu iki saate bir uyandırıp emzirmeye çalıştığım gazı mazı geliyor aklıma içime bi karamsarlık çöküyor annelik çok zor çok ilki doğuracak doğurmuş arkadaşlara sesleniyorum emziriyorum süt korur olmqz diye düşünmeyin iyi korununhakkim Z Zynpada
Kadindiyorki
Amin, inşallahAy sağlıkla kavuşun inşallah, her şey su gibi aksın güzellikle.![]()
Ben de okuyup notlarımı alıyorumhakkim Z Zynpada
Kadindiyorki
Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede elakuş iyi olup kucağına gelecekCanim sondadan dolayi kukum sızlıyor, sindirim sorunlarından popom,sezeryandan dikisim,emzirmekten memelerim,anesteziden boynum ve basimama hani doğum yapmayanlar korkmasın, kimisinde hic biri olmuyor ama olsa bile dayanılmaz değil.Genel bir mutsuzluk patlamam var.Ama Ela kollarimdayken hic birinin acısı kalmıyor. Annem lohusa üşümesin diye cok takıntılı ben ise giyinmeyi sevmeyen, ustuste yada sıkı giyinince nefes alamayan biriyim ,çoğu zaman kendini tutuyor huysuzlugumu bildiği için ama söylemese bile ben anlıyorum onun vucut dilinden ya da sağa sola terlik hırka falan koyuyor etrafıma, bana sinir yükleniyor o zaman.Her sabah bugun annemi kırmayayım diye odadan çıkıyorum ay yok yapamıyorum ya.Anneme aşırı düşkün olduğum için sonra oturup onu kırdım diye ağlıyorum. Normalde bu mevsim de Diyarbakır alev alev yanardı bu sene benim şansıma hep bulutlu hep yağmurlu.Oy oy inslalah su huysuzlugumu torpulerim.Insallah sizin deger daha düşük cikar.Yuksek çıksa da zor bir olay değil ama hastanede olmak hoş bir sey degil.Bir de Ela benimle temas halinde kalmak istiyor ,cihazda huzursuz oluyor ,sadece o zor.Söyle yüzüstü rahat rahat yatabildiğimiz zaman dinleyeceğiz bence ,benim için yüzüstü yatmazsan yatmanın dinlenmenin bir anlamı yok
Hahahaha vallahi bizim kızlar kırkları uçuracak biz daha yeni lohusa muhabbetlerine düşeceğiz bu gidişle![]()
Herkes doğurdu yazılanları okuyunca kendimi doğurmuş ya da çok geç kalmış gibi hissediyorum bir de benim ilki daha 20 aylık onu iki saate bir uyandırıp emzirmeye çalıştığım gazı mazı geliyor aklıma içime bi karamsarlık çöküyor annelik çok zor çok ilki doğuracak doğurmuş arkadaşlara sesleniyorum emziriyorum süt korur olmqz diye düşünmeyin iyi korunun![]()
Ben de okuyup notlarımı alıyorumbende de bir telaş başladı doğumu düşününce ekstra sıcaklık basıyor şafak bana göre 20 ama oğluşa göre kim bilir kaç
![]()
Evet belli olsa da sürpriz yapıyor miniklerTabi normali bekleyenlerin işi daha zor
Benim gün belli sayılır şafak 14 böyle bilerekte hiç geçmiyor ay neyse kendisi gelip sürpriz yapmazsa tabi sezo gün alsak da boş bu işler nasip
Canim benim temizlikte hep boşa gitti valla,artık telefonun arama motorunda ilk Diyarbakir hava durumu çıkıyorÇok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede elakuş iyi olup kucağına gelecekgerçekten şansa mıdır nedir Diyarbakır hep yağmurlu evin genel temizliğini yaptıracağım ama haftaya perşembeye kadar sağanak yağış gösteriyor şu gün doğursam evin genel temizliği yetişmedi diye ayrıca ağlarım herhalde
![]()
Evet belli olsa da sürpriz yapıyor miniklerben eşim de doğuma girer diye kendimi avutuyordum ama gel gör ki hastaneden izin çıkmadı anksiyete ben de ×2 oldu o yüzden
Değil mi ya balkon sezonu bile gecikti nasıl bir şans buCanim benim temizlikte hep boşa gitti valla,artık telefonun arama motorunda ilk Diyarbakir hava durumu çıkıyoro kadar çok bakıyorum. Bir de alışmışız hep güzel havaya insanın ici sıkılıyor, simdiye coktan balkon sezonuna gecmis olmamız gerekiyordu.Bilmiyorum şansımıza, sonra da diyorum ki yağmur berekettir
bu arada teşekkür ederim, insallah sabaha değeri düşmüş olacak
Yaa keşke ikna olsa da girse niye bayılıyor ya sana baksın işte sadece, ne güzel izin de var işteYaa ne güzel girecekti demek niye yokki izin ne olacakmış
Bizde de tam tersi doktor girsene acaip bi deneyim diye bastırıyor benim koca yok ben almiyim bayılırım diyo
Bende çok isterdim girsin![]()
Seninki simdilik daha zor gorunsede bir kac ay içinde en rahatimiz sen olursun.Ben ilkokul 1.sinifi bile atlattım su an oğlumun bana kalan tek isi banyosu.Onu da bu yaz kendine devredeceğim.Ama simdi her sey sıfırdan başlayacak, e yaş olmuş 36 zaten.Ama korunma konusunda haklısın valla oyle süt koruması falan olmaz.Biz gerçekten istemiyorduk bebek ve kaza falan olmadı, yani gerçek bir korunmada çok düşük bir ihtimal.Hatta kaza ,istemeden diye o kadar çok gördüm ki 8 yıl bana da bir kaza olur mu diye bekledim ,olmadı vallaHerkes doğurdu yazılanları okuyunca kendimi doğurmuş ya da çok geç kalmış gibi hissediyorum bir de benim ilki daha 20 aylık onu iki saate bir uyandırıp emzirmeye çalıştığım gazı mazı geliyor aklıma içime bi karamsarlık çöküyor annelik çok zor çok ilki doğuracak doğurmuş arkadaşlara sesleniyorum emziriyorum süt korur olmqz diye düşünmeyin iyi korunun![]()
Artık olduğu kadar napalım arkadaşım, sonrasında gözün görmüyor zatenDeğil mi ya balkon sezonu bile gecikti nasıl bir şans butemizliğin de garantisi yok doğru diyorsun valla evin içi, perdeler falan bari bi ferahlasın güven yok havaya bu sene
![]()
Yaa keşke ikna olsa da girse niye bayılıyor ya sana baksın işte sadece, ne güzel izin de var iştehastanenin politikası o yöndeymiş doktora kalsa müsaade eder gibiydi sağlık olsun yapacak hiçbir şeyim yok elimi kolumu bağladılar
![]()
Değer düşerse gece 3 te bizi hastaneden postaliyorlarmis.Ayol kovulmuş gibi oldu ,Allahtan evim cok yakin![]()