• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kötü olmuş valla çoğu yer izin veriyor halbuki😒
Benim kocayı kan tutar iğne tutar hastane tutar, tutar da tutar yani🤣 Girmesin napim😔
Benimki de öyle, bugun Ela dan iki kere kan alındı, baktim benimki gidici odadan çıkardım. Benim oğlanda sünnet olurken adam fenalaştı, dedelerle ben tuttum

Benimki de öyle, bugun Ela dan iki kere kan alındı, baktim benimki gidici odadan çıkardım. Benim oğlanda sünnet olurken adam fenalaştı, dedelerle ben tuttum

Ya eskiden vahşice sünnet olmuşlar falan ondan mı böyle bu adamlar😂 travma büyük yani😒
ne bu iğne korkusu koca adamda komik geliyo bana😝

Ay benim göğüsler ,Ela nin kafasının 3 katı oldu ayol ,o kadar sütte yok🤣

Ya eskiden vahşice sünnet olmuşlar falan ondan mı böyle bu adamlar😂 travma büyük yani😒
ne bu iğne korkusu koca adamda komik geliyo bana😝
Eskiden bende kan alinsa bayilirdim, sonra yaşadıklarım beni büyüttü. Anestezi doktoruna anksiyetemi falan soyledik adami baya bunalttım sonra bana dediki eeeee sen çoğu hastadan iyisin dedi 😅 dedim benimki kafadan sorun,fiziksel şeylere dayanikliyim😃

Eskiden bende kan alinsa bayilirdim, sonra yaşadıklarım beni büyüttü. Anestezi doktoruna anksiyetemi falan soyledik adami baya bunalttım sonra bana dediki eeeee sen çoğu hastadan iyisin dedi 😅 dedim benimki kafadan sorun,fiziksel şeylere dayanikliyim😃

Tabi çoğu psikolojik ya zor bi durum😢
Ama kadınlar bu konuda her zmn daha başarılı
Erkekleri zayıf görüyorum yani grip olsa dünyayı yıkıyor adam.. biz yeri geliyo yatmadan geçiriyoruz. ne bileyim metanet başka bişey o da onlarda yok bence 😒

Ah acır hemde ne acı😔 ama bi o kadarda güzel😌 o minnacık elini de memeye koyar ya böyle sıcacık🤩 ağzımın suları aktı öf🤣
Ben oğlumu sadece 1 kere emzirebildim, icimde uhteydi. Simdi de hic umudum yoktu ama Ela kendisi tuttu resmen insallah devamı gelir.Anksiyetemden dolayi cok uzun süreceğini düşünmüyorum ilaçsız duramam diye ama genede dünyanın en güzel duygusu.Gecen bir de onun icin agladim ,oğlumu emziremedim ama diye.Bu annelik ne tür bir manyaklık yahu 😀

Ben oğlumu sadece 1 kere emzirebildim, icimde uhteydi. Simdi de hic umudum yoktu ama Ela kendisi tuttu resmen insallah devamı gelir.Anksiyetemden dolayi cok uzun süreceğini düşünmüyorum ilaçsız duramam diye ama genede dünyanın en güzel duygusu.Gecen bir de onun icin agladim ,oğlumu emziremedim ama diye.Bu annelik ne tür bir manyaklık yahu 😀

Değişik bi tür tarifsiz😜
Çok şükür inşallah kızını o bırakana kadar emzirirsin canım 🙏
Olsun kıyas yapıp üzme kendini herkesin nasibi emende emmeyende büyüyor yeterki sağlıklı olsunlar

Değişik bi tür tarifsiz😜
Çok şükür inşallah kızını o bırakana kadar emzirirsin canım 🙏
Olsun kıyas yapıp üzme kendini herkesin nasibi emende emmeyende büyüyor yeterki sağlıklı olsunlar
Öyle, onun nasibi yoktu ,ben de bu yüzden galiba diğer bütün konularda her şeyin en iyisini sunmaya çalıştım, elimden geldiğinde çabalıyorum. Ama ne demişler analar tahtını yapıyor, bahtını değil. Rabbim hepimizin kuzularina hayırlı yazılar yazsın inşallah

Kızlar günaydın biz geceden beri memedeyiz. Memede uyumak istiyor. Yapışık ikiz gibiyiz. Sling almıştım bir türlü düzgün bağlayamadım
Merhaba siz emzirme danışmanlığı alıyordunuz nereden yardım aldınız acaba sanırım bende alacağım İstanbul’dasiniz degil mi

Benide düşünceler sardı iyice sizi de okudukça bi tırsma geliyor soldan sağdan
Böyle bilmeden koyun gibi gitmek ilkinde daha kolaydı sanırım şimdi düşündükçe bende geriliyorum
İnşllah çabuk toparlanırım zaten kalçam omurgam bitik o uzun oturmalar yatamamalar mahvedecek beni şimdiden sezo ağrısından çok onları düşünüyorum.. bu kadar can acısına sinirli gergin olmamız çok normal. Ahh sabır bol sabır ne diyeyim😔
Ayyy biz herkes dogurmus gibi suursuzca konusmusuz biraz 😅😅

Ilk basta soguk ama girince alisiyosun ya 😂😂 zor ama cok guzel gercekten. Kimsenin gozunu korkutmayalim burda. Hem guzel olmasa 2.yi yapar miyiz zaten di mi 😄

Kızlaaar selam 🙋🏼‍♀️
Uzun zamandır yazmıyordum buraya, 30. haftada daha gelişim geriliği yok ama sınırda demişlerdi bebek için. Normalde 38 haftalık olmama rağmen gelişim olarak daha 35. haftadayız 2500 dedi doktor kilosuna da, hem endişeden hem biraz moral bozukluğundan herkesin mesajını okudum ama yazamamıştım

Şimdi suyum geldi hastanedeyiz hiç açılma yokmuş bebeğin kafası da zaten oldukça yukarıdaymış, sezeryan olacağım sanırım dualarınızı bekliyorum hem sağlıkla gelir hem kuvöz durumu olmaz umarım 😔😔

@hakkim @Zynpada Kadindiyorki Kadindiyorki
Varsa daha unuttuğummm hatırlatın🙈
Bacılar gelin hele iki gebe muhabbeti edelim lohusalar topiği ele geçirdi😂😂
Ay canm hiç sorma doğurmadan yazasım gelmedi topiğe hdjdjdkdldkdk 😆😆 şimdi sancı falan diyeceğim ama topik çoktan sütü konuşuyor😅 çok geriden geliyorm haziran annelerine yazdırcam kendmi 🤪🤪🤪

Kızlar sabah 7 buçukta sezaryen için yatış yapacağım. Sezo öncesi son yemeğimi yedim, duşumu aldım, inşallah biraz uyuyabilirim ama endişeyle karışık heyecan izin vermeyecek gibi. Herşey güzel olur inşallah🙏🏻
Çok az kalmış saat olarak çok heyecanlıı 🙏🏼 Sağlıkla kucağına al gel inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 😍

Merhaba,
dogavekitaplar dogavekitaplar Devitamini Devitamini listeden bebislerin doğum haftası ve kilosunu gordum. Benimki de 36+2'de 2280 Gr doğdu, 15. Günde 2310 Gr olmuştu. Yarın kontrole gideceğiz tekrar ama evde kucakta tartmalara bakarsak hala pek bir kilo alımı yok. Sizin bebislerin kilo alimlari nasıl? Hiç büyümüyor gibi geliyor bana 🙁

Ayyy biz herkes dogurmus gibi suursuzca konusmusuz biraz 😅😅

Ilk basta soguk ama girince alisiyosun ya 😂😂 zor ama cok guzel gercekten. Kimsenin gozunu korkutmayalim burda. Hem guzel olmasa 2.yi yapar miyiz zaten di mi 😄

Öyle tabi neler çekeceğimizi bile bile girdik bu yola şimdi ölmek var dönmek yok daaa azcık bi tırsma payımız da olsun napalım bu da can🤣

Ay canm hiç sorma doğurmadan yazasım gelmedi topiğe hdjdjdkdldkdk 😆😆 şimdi sancı falan diyeceğim ama topik çoktan sütü konuşuyor😅 çok geriden geliyorm haziran annelerine yazdırcam kendmi 🤪🤪🤪

Pauayahaha yaaa mantıklı valla ama düşününce
Bence onlar nisan annelerine gitsin patır patır nisanda dogurdular beyaaaaa
Asıl mayıs anneleri biziz 🤩
Hakiki tosun paşa benim gibi oldu 😂😂
Hdsjshahajs

Back
X