Ben yazabilenlere çok şaşırıyorum zatenPinky93 ne yaptı acaba yazmadı daha
O zaman tamam sorun yok ben basından beri hiç göğüste büyüme yaşamadım da acaba oluşuyordu ister istemezDaha olmaz zaten kuzum o geleceği zamanı biliyo merak etme
Benimde miniciktir göğüslerim ama dogumdan sonra kaya gibi olmuşlardı valla sert ve kocaman
Tabi emzirme sonrası sönüşün travması da ayrı ama neyse onu şimdi düşünmeyelim
Benim suyum da tam sınırda. Doktor kendi gelir belki de bizim alacağınız zamandan önce dedi. Ay benim bi de ağda sorunum var. Onu haftaya yaptırırım diyordum. Şimdi acil bir durum olursa nasıl yaparimm az daha beklese iyi olurBenim doktorda öyle 39 dan önce almıyo zorunlu olmadıkça
Beklerseler inşallah bebişler
öncekinde 37+4suyum gelmişti benim
Bide bunda suyumda fazla patlamaz inş erkenden
Yaaaaa aynı gün doğuruyoruz canııımMerhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
YaaaaYaaaaa aynı gün doğuruyoruz canııımminnoşlarımızla pazarttesi kavuşuyoruz ikimzde , sooon 5 gün
Amiiiin inşalllaahhYaaaaçok şükür canıımm sağlıkla kavuşalım inşallah
Ay tosun paşam sağlıkla gelsin inşallah, çok heyecanlıMerhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Hay maşallah kuzuyaMerhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Ayyy çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım masallah yagiztosa tam tosun olmuş artık son eksikler bitsin bu son 5 gündeMerhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah durumunuz nasıl iyisinizdir ikinizde inşallahKızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Gözünüz Aydın allahim hayırlı evlat eylesin insallah.görün bakın iyi o kadar çabuk büyüyecek ki hic sıkıntı etmeyin size de cok geçmiş olsunKızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Oyy masallah masallah sağlıkla gelsin küçük bey bizde sizden iki gün sonrayız insallahMerhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Yerim ben onu hosgelmis olsun annesi ona bakar buyutur disarda 3 haftadir buyumemesine ragmen gene guzel dogmus benceKızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Yaaa. Senin de belli oldu demek. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin tontişMerhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Kızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Dört gözle bekliyoruz yağıztoşuMerhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Prensesimizde hoşgeldiKızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?