2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
O zaman tamam sorun yok ben basından beri hiç göğüste büyüme yaşamadım da acaba oluşuyordu ister istemez ben bugün uçlarını hafiften çıkarım diye mesaj yapar gibi yaptım saniyelik, baktım birinden sarı sıvı geliyor hemen bıraktım. Sanırım süt oluşmaya başladığının göstergesi. Bi daha da dokunmam bebisime kalsın biz tabi tecrübesiz olunca o sonrasındaki travmayi hayal de edemiyorum

Benim doktorda öyle 39 dan önce almıyo zorunlu olmadıkça
Beklerseler inşallah bebişler
öncekinde 37+4suyum gelmişti benim
Bide bunda suyumda fazla patlamaz inş erkenden
Benim suyum da tam sınırda. Doktor kendi gelir belki de bizim alacağınız zamandan önce dedi. Ay benim bi de ağda sorunum var. Onu haftaya yaptırırım diyordum. Şimdi acil bir durum olursa nasıl yaparimm az daha beklese iyi olur

Ben şükür hiç epilasyon derdi yaşamıyorum, bugün sırf can sıkıntısından makinayı elime aldım aradım taradım tek tük bir şeyler zorla çektim, hamilelikte sıkıntı yaşamadığım tek konu

Merhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer 37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz

Yaaaaa aynı gün doğuruyoruz canııım minnoşlarımızla pazarttesi kavuşuyoruz ikimzde , sooon 5 gün

Ay tosun paşam sağlıkla gelsin inşallah, çok heyecanlı

Hay maşallah kuzuya ya sağlıkla gelsin inşallah demek kavuşma tarihi belli oldu doğum tarihlerimiz aynıydı acaba hangimiz önce doğuracağız diye konuşmuştuk burda daha dün gibi o günler bebişin geliş tarihi belli olmuş bile bakalım benimki bir atak yapmazsa heralde önce doğurursun çok sevindim maşallah baya bebek gibi bir bebek gelecek 4 kilo size

Ayyy çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım masallah yagiztosa tam tosun olmuş artık son eksikler bitsin bu son 5 günde

Kızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah durumunuz nasıl iyisinizdir ikinizde inşallah doktorun dediğinden azmis kilosu ama olsun hemen toparlar büyür annesi merak etme

Oyy masallah masallah sağlıkla gelsin küçük bey bizde sizden iki gün sonrayız insallah

Yaaa. Senin de belli oldu demek. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin tontiş

Dört gözle bekliyoruz yağıztoşu
Kızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Prensesimizde hoşgeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…