Sağlıkla büyüsün inşallah hoş geldi LaçinKızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Yağıztoşum için geri sayım başladı çok heyecanlanıyorum düşündükçe sağlıkla gelsinMerhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Ikiniz de iyi misiniz ?? Yerim o miniği. Maşallah iyi olsun da, gerisi hiç önemli değil. Senin yanında hemen toparlar şimdi oKızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Maşallah Yağız a valla kocaman olmuş ,illaki oynar ölçümler ama belliki iri bebek.Tarihlerimiz aynı gibi ama biz daha bekleyeceğizMerhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Hayırlı güzel bir ömrü olsun ,çabucak büyür inşallahKızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Hayırlı uğurlu olsun hoşgeldi Laçin hanımKızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Sağlıkla büyütün inşallahKızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
İnşallah canım benimAy tosun paşam sağlıkla gelsin inşallah, çok heyecanlı
Çok sağol kuzuu amin inşallahHay maşallah kuzuyaya sağlıkla gelsin inşallah demek kavuşma tarihi belli oldu doğum tarihlerimiz aynıydı acaba hangimiz önce doğuracağız diye konuşmuştuk burda daha dün gibi o günler bebişin geliş tarihi belli olmuş bile bakalım benimki bir atak yapmazsa heralde önce doğurursun çok sevindim maşallah baya bebek gibi bir bebek gelecek 4 kilo size
Gözünaydın canımKızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
İnşallah canımAyyy çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım masallah yagiztosa tam tosun olmuş artık son eksikler bitsin bu son 5 günde
Amin hepimizin ki inşallahOyy masallah masallah sağlıkla gelsin küçük bey bizde sizden iki gün sonrayız insallah
Doktorda oynama ihtimali var ama 3600den küçükte doğmaz dedi bakalım pazartesi öğreneceğizMaşallah Yağız a valla kocaman olmuş ,illaki oynar ölçümler ama belliki iri bebek.Tarihlerimiz aynı gibi ama biz daha bekleyeceğizdoktorumuz inatçı
Hayırlı güzel bir ömrü olsun ,çabucak büyür inşallah
Haftayla ilgisi yok aslında, arkadaşlar da yazmış.Kızlar ya aklıma takıldı benm iş arkadaşım 38+4 te doktoru alacaktı sezeryan oldu geçen hafta ancak bugün aldıgım habere göre bebek 5 gün önce süpriz yapıp aniden gelmiş yine sezeyan ancak bebeğin solunum sıkıntısı sebebiyle küvezdeymiş.. 1 haftadır, arkdsım cok üzgün ne gbi bir sorun olmuş olabilir bu tarz 38+0 da gelmiş bebek aslında ya da 37+larda tam bilmiyorum ne olmuş olabilir ya ? Neden solunum sıkıntısı ceker erken mi oluyo yani 38 + lar ilk doğumda?
Evet kuşum ben Bakırköy Acıbadem’de yapacağım doğumu, doktorum orada benim. Sen de mi Bakırköy Acıbadem’e karar verdin?İnşallah canım benimKesinlikle çook heyecan bu arada sen doğumunu acıbadem bakırköyde yapcaktın sanırım değil mi?
Karnimiz cok sis ya. Benimde oyle ne acligimi hissediyorum dogru duzgun ne toklugumu. Yedigimde de cok rahatsiz oluyorum.Arkadaşlar sizin de iştahınız da azalma oldu mu?ben kahvaltıyı güç bela yapıyorum resmen akşamda iftarda çok az yiyebiliyorum tüm gün arada birsey de yemiyorum canım hic istemiyor
Merhaba teyzeleerr bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz
Kızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Evet kuzum benim doktorum orda değil dışardan geliyor. Çocuk doktoruyla ilgili bilgin var mı?Evet kuşum ben Bakırköy Acıbadem’de yapacağım doğumu, doktorum orada benim. Sen de mi Bakırköy Acıbadem’e karar verdin?
Yaaa nasıl heyecanlı demek sende aldın gününü
Çok şükür bugünlere geldiksağlıkla kavuş inşallah tosunumuz Yağızımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?