2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yağıztoşum için geri sayım başladı çok heyecanlanıyorum düşündükçe sağlıkla gelsin

Maşallah Yağız a valla kocaman olmuş ,illaki oynar ölçümler ama belliki iri bebek.Tarihlerimiz aynı gibi ama biz daha bekleyeceğiz doktorumuz inatçı
Kızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.
Hayırlı güzel bir ömrü olsun ,çabucak büyür inşallah

Çok sağol kuzuu amin inşallah
Yaaa evett nerden nereye geldik değil mii çok şükür bugünlere gelebildik bebiklerin ne yapacağı hiç belli olmuyor, sağlıkla gelsinler

Ayyy çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin canım masallah yagiztosa tam tosun olmuş artık son eksikler bitsin bu son 5 günde
İnşallah canım Hepimize nasip etsin rabbim
Hala gelcek 3 kargom var onlarda gelince artık bitiyor heralde
Oyy masallah masallah sağlıkla gelsin küçük bey bizde sizden iki gün sonrayız insallah
Amin hepimizin ki inşallah

Doktorda oynama ihtimali var ama 3600den küçükte doğmaz dedi bakalım pazartesi öğreneceğiz olsun hiç belli olmaz ela hanım sürpriz yapar belki

Haftayla ilgisi yok aslında, arkadaşlar da yazmış.
2021 Mayıs annesiyim, 2 Mayıs’ta ikinci bebeğimi tam 40+0da normal doğumla kucağıma aldım. Doğumdan birkaç saat sonra solunum sıkıntısıyla küvöze aldılar, sekiz gün kaldı. 3400 gr 51 cm doğdu, minik de sayılmaz.
Doktoru Yenidoğanlar bazen böyle minik yaramazlıklar yapabiliyorlar demişti

Abimin eşine doktoru ikinci bebeğini gelişimi durdu diyip erken haftada aldı (haftasını tam hatırlamıyorum ama bebek epey minik doğmuştu) hatta doğumdan önce de korkutmuştu doktoru, gelişimi durdu Doğumdan sonra hemen küvöze alcaz falan demişti ama maşallah hiç de gerek kalmadı. Doğar doğmaz kafasını kaldırmaya başlamıştı hemen emdi güzel büyüdü tosunduk oldu.

Siz de olumlu düşünün her zaman, inşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız

İnşallah canım benim Kesinlikle çook heyecan bu arada sen doğumunu acıbadem bakırköyde yapcaktın sanırım değil mi?
Evet kuşum ben Bakırköy Acıbadem’de yapacağım doğumu, doktorum orada benim. Sen de mi Bakırköy Acıbadem’e karar verdin?

Arkadaşlar sizin de iştahınız da azalma oldu mu?ben kahvaltıyı güç bela yapıyorum resmen akşamda iftarda çok az yiyebiliyorum tüm gün arada birsey de yemiyorum canım hic istemiyor

Arkadaşlar sizin de iştahınız da azalma oldu mu?ben kahvaltıyı güç bela yapıyorum resmen akşamda iftarda çok az yiyebiliyorum tüm gün arada birsey de yemiyorum canım hic istemiyor
Karnimiz cok sis ya. Benimde oyle ne acligimi hissediyorum dogru duzgun ne toklugumu. Yedigimde de cok rahatsiz oluyorum.
Bence yer kalmadi icimizde artik o yuzden

Arkadaşlarımla çıktım, sanırım jübilemi yaptım iyi geldi ,Ela dün hareketsizlikten beni korkuttu ,bugün de orda nasıl oturduğumu şaşırdım ,hareketlerinden

Yaaa nasıl heyecanlı demek sende aldın gününü
Çok şükür bugünlere geldik sağlıkla kavuş inşallah tosunumuz Yağızımıza

Kızlar Laçin doğdu 2535 gram doğdu 48 cm. Çok minik.

Maaşallah canım gözün aydın Hayırlı sağlıklı ömrü olsun prensesin Şimdi bol bol emecek büyüyecek annesi hiç endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…