Ahh canım benim gözlerim dolduuKızlar selam sabah saat 08.00da hastanede olduk gece 04.00da kayınvalidemler geldi. Uyu uyan kahvaltı falan ettiler ben tabii gece 00.00dan sonra su bile içmemiştim. Neyse 8.00da hastanede olduk yatış işlemlerimi yaptık. Sonra fotoğraf çekildik. Saat 9.00da alacaklardı beni ama önce başka birini aldılar saat 10.00da alındım. Spinal anestezi iğnesini olurken hiç bir şey hissetmedim. Ayağında sıcaklık hissedeceksin dedi doktor anında hissettim. Yatırdılar beni üstümdeki ameliyat elbisesini çıkardılar kollarımı iki yana açtım. Yüzümün önünde bir yükseklik vardı. Bir sürü yeşil örtü serdiler 2 dakika bile olmadan başladılar dedi tepemdeki hemşire. Ben sadece dokunma hissettim. O kadar hızlı ulaştılar ki Laçine. Ama Laçin dönmüştü. Kafa geliş duran kızım doğacağını anlayınca yan dönmüş. Amniyon kesesiyle doğmuş. Patlatmışlar keseyi. Sonra hemen kontrolleri yapılması için yandaki masaya aldı çocuk doktoru falan. Tek Laçin Laçin diye sayıklayabildim. Beni o arada temizlediler dikmeye başladılar bile. Sonra yüzyüze getirdiler. Sonra öptüm öptüm. Sonra üstünü giyindi kızım bu sefer Doktorum Laçin ben çekildik foti. Sonra Laçin babasına gitti. Saat 10.30 da doğdu Laçin. Beni ameliyathaneye 10.00da indirdiler kesmeye muhtemelen 10.15 gibi başlamışlardı ışık hızında doğdu yavrum. 20 dakikada dikme işlemi bitti. Ben 11 gibi yukarı çıktım Laçin bakıma alınmış doktor 2535 gram doğdu diye sıcağa tutun şekerine bakın falan demiş Laçin yanıma 13.00da geldi. Bakımdayken 30 cc mama yemiş. Beni başta emmekte zorlandı. Çünkü tutuyor sorun yok ama çenesi kuvvetli değil ve uyuyor meme ağzında. İşin garip tarafı onu asla yatağına bırakamadım. Uyuyor kucağımda emmeye memeyi alıyor kucağımda. Bırakamıyorum bebeği. Çok uykum var ama bırakamıyorum. Hastanede bezleri 3 kere değiştirdim. Depende geçtim. Aşırı rahat bişey. Gazımı hala çıkaramadım. O yüzden ağrı var. Gazım çıksın o da geçecek. Bizden böyle. Allah hepinizi evladınıza vakti zamanında kavuştursun.
Maşallah, minik kuzuyaKızlar selam sabah saat 08.00da hastanede olduk gece 04.00da kayınvalidemler geldi. Uyu uyan kahvaltı falan ettiler ben tabii gece 00.00dan sonra su bile içmemiştim. Neyse 8.00da hastanede olduk yatış işlemlerimi yaptık. Sonra fotoğraf çekildik. Saat 9.00da alacaklardı beni ama önce başka birini aldılar saat 10.00da alındım. Spinal anestezi iğnesini olurken hiç bir şey hissetmedim. Ayağında sıcaklık hissedeceksin dedi doktor anında hissettim. Yatırdılar beni üstümdeki ameliyat elbisesini çıkardılar kollarımı iki yana açtım. Yüzümün önünde bir yükseklik vardı. Bir sürü yeşil örtü serdiler 2 dakika bile olmadan başladılar dedi tepemdeki hemşire. Ben sadece dokunma hissettim. O kadar hızlı ulaştılar ki Laçine. Ama Laçin dönmüştü. Kafa geliş duran kızım doğacağını anlayınca yan dönmüş. Amniyon kesesiyle doğmuş. Patlatmışlar keseyi. Sonra hemen kontrolleri yapılması için yandaki masaya aldı çocuk doktoru falan. Tek Laçin Laçin diye sayıklayabildim. Beni o arada temizlediler dikmeye başladılar bile. Sonra yüzyüze getirdiler. Sonra öptüm öptüm. Sonra üstünü giyindi kızım bu sefer Doktorum Laçin ben çekildik foti. Sonra Laçin babasına gitti. Saat 10.30 da doğdu Laçin. Beni ameliyathaneye 10.00da indirdiler kesmeye muhtemelen 10.15 gibi başlamışlardı ışık hızında doğdu yavrum. 20 dakikada dikme işlemi bitti. Ben 11 gibi yukarı çıktım Laçin bakıma alınmış doktor 2535 gram doğdu diye sıcağa tutun şekerine bakın falan demiş Laçin yanıma 13.00da geldi. Bakımdayken 30 cc mama yemiş. Beni başta emmekte zorlandı. Çünkü tutuyor sorun yok ama çenesi kuvvetli değil ve uyuyor meme ağzında. İşin garip tarafı onu asla yatağına bırakamadım. Uyuyor kucağımda emmeye memeyi alıyor kucağımda. Bırakamıyorum bebeği. Çok uykum var ama bırakamıyorum. Hastanede bezleri 3 kere değiştirdim. Depende geçtim. Aşırı rahat bişey. Gazımı hala çıkaramadım. O yüzden ağrı var. Gazım çıksın o da geçecek. Bizden böyle. Allah hepinizi evladınıza vakti zamanında kavuştursun.
Kuşum benim kuzenimin iki çocuğunun da doğumunda çocuk doktoru olarak Berkun hoca vardı ama onunla devam etmedi. Bakırköy’de muayenehanesi olan bir doktor var eskiden Acıbadem’deydi Dr.Seda Yıldırım memnuniyet çok fazla. Çocuk doktoru işi biraz daha hassas inşallah gönlümüze göre bir doktor buluruz.Evet kuzum benim doktorum orda değil dışardan geliyor. Çocuk doktoruyla ilgili bilgin var mı?
oy ne güzel kavuştunuz laçin hanıma ağrınız sızınız azalır inşallah. herşey çok güzelKızlar selam sabah saat 08.00da hastanede olduk gece 04.00da kayınvalidemler geldi. Uyu uyan kahvaltı falan ettiler ben tabii gece 00.00dan sonra su bile içmemiştim. Neyse 8.00da hastanede olduk yatış işlemlerimi yaptık. Sonra fotoğraf çekildik. Saat 9.00da alacaklardı beni ama önce başka birini aldılar saat 10.00da alındım. Spinal anestezi iğnesini olurken hiç bir şey hissetmedim. Ayağında sıcaklık hissedeceksin dedi doktor anında hissettim. Yatırdılar beni üstümdeki ameliyat elbisesini çıkardılar kollarımı iki yana açtım. Yüzümün önünde bir yükseklik vardı. Bir sürü yeşil örtü serdiler 2 dakika bile olmadan başladılar dedi tepemdeki hemşire. Ben sadece dokunma hissettim. O kadar hızlı ulaştılar ki Laçine. Ama Laçin dönmüştü. Kafa geliş duran kızım doğacağını anlayınca yan dönmüş. Amniyon kesesiyle doğmuş. Patlatmışlar keseyi. Sonra hemen kontrolleri yapılması için yandaki masaya aldı çocuk doktoru falan. Tek Laçin Laçin diye sayıklayabildim. Beni o arada temizlediler dikmeye başladılar bile. Sonra yüzyüze getirdiler. Sonra öptüm öptüm. Sonra üstünü giyindi kızım bu sefer Doktorum Laçin ben çekildik foti. Sonra Laçin babasına gitti. Saat 10.30 da doğdu Laçin. Beni ameliyathaneye 10.00da indirdiler kesmeye muhtemelen 10.15 gibi başlamışlardı ışık hızında doğdu yavrum. 20 dakikada dikme işlemi bitti. Ben 11 gibi yukarı çıktım Laçin bakıma alınmış doktor 2535 gram doğdu diye sıcağa tutun şekerine bakın falan demiş Laçin yanıma 13.00da geldi. Bakımdayken 30 cc mama yemiş. Beni başta emmekte zorlandı. Çünkü tutuyor sorun yok ama çenesi kuvvetli değil ve uyuyor meme ağzında. İşin garip tarafı onu asla yatağına bırakamadım. Uyuyor kucağımda emmeye memeyi alıyor kucağımda. Bırakamıyorum bebeği. Çok uykum var ama bırakamıyorum. Hastanede bezleri 3 kere değiştirdim. Depende geçtim. Aşırı rahat bişey. Gazımı hala çıkaramadım. O yüzden ağrı var. Gazım çıksın o da geçecek. Bizden böyle. Allah hepinizi evladınıza vakti zamanında kavuştursun.
bugün günlerden lari diye yazacağım bir gün biliyorsun değilmi
EEn doğrusunu yapmışsın canım. Bizim arkadaş mama vermem diye zorladı kendini sürüm.yetiyordur dedi çocuk 3. gün sarılık oldu. Sonra mamaya başladı meme ile birlikte devam etti. 2 Ay sonra mamayı tamamen bıraktı şimdi 5 aydır sadece meme emiyor maşallah. Yanına mama almış miydin. Ben de alsam mi almasam mi kararsizimKızlar selam Laçin mama+meme gidiyor
DuygulandimKızlar selam sabah saat 08.00da hastanede olduk gece 04.00da kayınvalidemler geldi. Uyu uyan kahvaltı falan ettiler ben tabii gece 00.00dan sonra su bile içmemiştim. Neyse 8.00da hastanede olduk yatış işlemlerimi yaptık. Sonra fotoğraf çekildik. Saat 9.00da alacaklardı beni ama önce başka birini aldılar saat 10.00da alındım. Spinal anestezi iğnesini olurken hiç bir şey hissetmedim. Ayağında sıcaklık hissedeceksin dedi doktor anında hissettim. Yatırdılar beni üstümdeki ameliyat elbisesini çıkardılar kollarımı iki yana açtım. Yüzümün önünde bir yükseklik vardı. Bir sürü yeşil örtü serdiler 2 dakika bile olmadan başladılar dedi tepemdeki hemşire. Ben sadece dokunma hissettim. O kadar hızlı ulaştılar ki Laçine. Ama Laçin dönmüştü. Kafa geliş duran kızım doğacağını anlayınca yan dönmüş. Amniyon kesesiyle doğmuş. Patlatmışlar keseyi. Sonra hemen kontrolleri yapılması için yandaki masaya aldı çocuk doktoru falan. Tek Laçin Laçin diye sayıklayabildim. Beni o arada temizlediler dikmeye başladılar bile. Sonra yüzyüze getirdiler. Sonra öptüm öptüm. Sonra üstünü giyindi kızım bu sefer Doktorum Laçin ben çekildik foti. Sonra Laçin babasına gitti. Saat 10.30 da doğdu Laçin. Beni ameliyathaneye 10.00da indirdiler kesmeye muhtemelen 10.15 gibi başlamışlardı ışık hızında doğdu yavrum. 20 dakikada dikme işlemi bitti. Ben 11 gibi yukarı çıktım Laçin bakıma alınmış doktor 2535 gram doğdu diye sıcağa tutun şekerine bakın falan demiş Laçin yanıma 13.00da geldi. Bakımdayken 30 cc mama yemiş. Beni başta emmekte zorlandı. Çünkü tutuyor sorun yok ama çenesi kuvvetli değil ve uyuyor meme ağzında. İşin garip tarafı onu asla yatağına bırakamadım. Uyuyor kucağımda emmeye memeyi alıyor kucağımda. Bırakamıyorum bebeği. Çok uykum var ama bırakamıyorum. Hastanede bezleri 3 kere değiştirdim. Depende geçtim. Aşırı rahat bişey. Gazımı hala çıkaramadım. O yüzden ağrı var. Gazım çıksın o da geçecek. Bizden böyle. Allah hepinizi evladınıza vakti zamanında kavuştursun.
Ayyy dimi sırayla öyle yazacağımız zamanlar gelicekbugün günlerden lari diye yazacağım bir gün biliyorsun değilmiC Carpediem4 güzel haberlerini bekliyoruz kuzu.
Elektrik çarpması hissi dimiKızlar benim yukarıda çok bir sey yok ama akşamdan beri vajinama birden sancı giriyor yani zorlama hissi,ittiriyor.Anlamadim yukarıda bir sey olmadan direkt doğuracak miyimsanki yukaridan ayağını dayayıp kafayi aşağıdan ittiriyor
Yok canım ebeler isteyince eşim eczaneden aldı.EEn doğrusunu yapmışsın canım. Bizim arkadaş mama vermem diye zorladı kendini sürüm.yetiyordur dedi çocuk 3. gün sarılık oldu. Sonra mamaya başladı meme ile birlikte devam etti. 2 Ay sonra mamayı tamamen bıraktı şimdi 5 aydır sadece meme emiyor maşallah. Yanına mama almış miydin. Ben de alsam mi almasam mi kararsizim
Benimde bir on gündür aynı sabah ilk tuvalete gidene kadar doğuruyorum sanıyorum rahmimde bir sancı kasık ağrısı mahvediyor beni ama sonra geçiyor o şiddetli sancıyı bir daha yaşamıyorum bebekler mi aşağıda acaba ondan mı oluyor böyleSabah uyandığımda ayağa ilk kalkışınca tuvalete gidene kadar bir agrım oluyor genelde, birkaç adim atınca düzeliyor. Bugün resmen koridor bitmedi çığlık çığlığa sancılarla tuvalete gittim. Doğum sancısı diye düşündüm ama değilmiş. Neler oluyor
Yok canım bildiğin böyle kapıya bir adam ittirir kırmaya çalışır ya öyle bir ittirmeElektrik çarpması hissi dimio gelince içim gıcıklanıyor hiçbi şey olmasa bile kesin bi şeyler oldu diyorum
Bakalım bize kim denk gelecekKuşum benim kuzenimin iki çocuğunun da doğumunda çocuk doktoru olarak Berkun hoca vardı ama onunla devam etmedi. Bakırköy’de muayenehanesi olan bir doktor var eskiden Acıbadem’deydi Dr.Seda Yıldırım memnuniyet çok fazla. Çocuk doktoru işi biraz daha hassas inşallah gönlümüze göre bir doktor buluruz.
Ben de öyle düşündüm aşağıya yerleşmiş oluyor galiba o arada. Ama inanılmaz şiddetli bir ağrı gerçekten.Benimde bir on gündür aynı sabah ilk tuvalete gidene kadar doğuruyorum sanıyorum rahmimde bir sancı kasık ağrısı mahvediyor beni ama sonra geçiyor o şiddetli sancıyı bir daha yaşamıyorum bebekler mi aşağıda acaba ondan mı oluyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?