• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar ya aklıma takıldı benm iş arkadaşım 38+4 te doktoru alacaktı sezeryan oldu geçen hafta ancak bugün aldıgım habere göre bebek 5 gün önce süpriz yapıp aniden gelmiş yine sezeyan ancak bebeğin solunum sıkıntısı sebebiyle küvezdeymiş.. 1 haftadır, arkdsım cok üzgün ne gbi bir sorun olmuş olabilir bu tarz 38+0 da gelmiş bebek aslında ya da 37+larda tam bilmiyorum ne olmuş olabilir ya ? Neden solunum sıkıntısı ceker erken mi oluyo yani 38 + lar ilk doğumda?
Belki kordon dolanmıştır ondan kaynaklı da olabilir.çok gecmis olsun kuzuya tez zamanda kavuşsun annesine insallah

Kızlar ya aklıma takıldı benm iş arkadaşım 38+4 te doktoru alacaktı sezeryan oldu geçen hafta ancak bugün aldıgım habere göre bebek 5 gün önce süpriz yapıp aniden gelmiş yine sezeyan ancak bebeğin solunum sıkıntısı sebebiyle küvezdeymiş.. 1 haftadır, arkdsım cok üzgün ne gbi bir sorun olmuş olabilir bu tarz 38+0 da gelmiş bebek aslında ya da 37+larda tam bilmiyorum ne olmuş olabilir ya ? Neden solunum sıkıntısı ceker erken mi oluyo yani 38 + lar ilk doğumda?
Allahallah aslında erken değil ama her bebeğin gelişimi aynı olmuyor,bilemedim ki vardır bir sebebi,doktor söylememiş mi acaba?

Arkadasin icin cok gecmis olsun canim. Insallah bi an once toparlanir cikar bebis evine..
Canim 40 haftasini doldurmus bebeklerde kuveze girebiliyor.
Bazende erken haftalarda dogan bebekler kuveze girmiyor.
Haftayla alakasi yok galiba tam olarak bu meselenin. Cigerlerine su kacmis olabilir bebisin, kakasini yapmis olabilir, cigerleri tam manasiyla gelismemis olabilir ama cok kalmaz kuvezde bence bi kac gune cikar allahin izniyle.
Boyle seyler duyup gorup kendimizi korkutmuyoruz, kotu düşünmüyoruz her sey cok iyi olacak 😊 bizler saglikla bebeklerimizi kucagimiza alacagiz insallah 💪

Canım erken degil 37 dolduktan sonra zaten bebek heran gelebilir premature sayilmiyor benim oglum 35 haftalik dogmustu hic kuvoze girmedi bebegin gelisimiylede alakali seker tansiyon veya hic sebep yokken gelisimle alakali olabiliyo benim bi arkadasim 39+ larda dogum yapmisti kakasini yutmus oda solunum sikintisindan 1 hafta kuvozde kalmsti

A Atalanteda ah doğru söylüyorsun kuzum valla isyerınden arkdsım yakında, ne biliyim üzüldüm tecrübesiziz ya aklım almadı hiç bi sorun yoktu ulasamadımda aradım aradım açmadı üzgünmüş tabi rahatsız etmekte istemedim.. detay blmıyorum, akla getirmemek lazım bosuna pozitif herşey harika olıcak inşallah🧿🧿❤️ C Carpediem4 canım doğumunda sağlıkla al kucağına bebişini❤️🙏🏻🧿 bak tam zamanında gelip böyle durumlarda var doktoruna güven ama araştırda

Canım benim de eşim doktora bu soruyu sordu kaçıncı haftayı geçersek küvöz riskimiz olmaz diyerek. Doktor da öyle bi hafta yok malesef 37 de doğup da girmeyen oluyor, 40. Haftada giren de oluyor dedi. Tamamen bebeğin gelişimine bağlı her bebek aynı gelişim sürecinde olmuyor demişti. Tam öyle bi durum olmuş heralde. Hafta geçtikçe komplikasyona bağlı olarak küvözde kalma süresi azalır sadece demişti. Hepimiz zamanında doğuralım hiiç küvözlere ihtiyacımız olmadan inşallah😍

Arkadaşlar benim göğüslerim öyle dolu dolu degil hamileliğin ilk zamanlarında ki gibi degil yanı normal mi acaba?
Bu normal bence, benimki de öyle.Ama ben de şundan şikayetçiyim ve şaşkınım, ilk doğumda hatırlamıyorum. Göğüs ucum renk olarak çok koyulaştı.Şoktayım :110:

Bu normal bence, benimki de öyle.Ama ben de şundan şikayetçiyim ve şaşkınım, ilk doğumda hatırlamıyorum. Göğüs ucum renk olarak çok koyulaştı.Şoktayım :110:

Benim de öyle inanılmaz koyu ilkinde olmamıştı bu kadar bende şoktayım inş düzelir bu

Arkadaşlar benim göğüslerim öyle dolu dolu degil hamileliğin ilk zamanlarında ki gibi degil yanı normal mi acaba?
Benimkilerde bombos valla 😂 hic sis degil. Ama benim emzirme donemimde de oyle sis olmuyordu ya emiyordu yinede cocugum kilosuda iyiydi cok sukur

Gerekçesini bilmiyorum ama benim doktor da 38+4 de alacak. 1 gün bile öne çekmedi. 38+3u Atlatalım ciğerleri ve solunum için önemli dedi.

Ben de hâlâ eski sutyenlerdeyim. Birkaç gündür acaba süt yok mu diye takılıyor aklıma.

Daha olmaz zaten kuzum o geleceği zamanı biliyo merak etme
Benimde miniciktir göğüslerim ama dogumdan sonra kaya gibi olmuşlardı valla sert ve kocaman🧿
Tabi emzirme sonrası sönüşün travması da ayrı ama neyse onu şimdi düşünmeyelim🎈🎈📌😂

Gerekçesini bilmiyorum ama benim doktor da 38+4 de alacak. 1 gün bile öne çekmedi. 38+3u Atlatalım ciğerleri ve solunum için önemli dedi.

Benim doktorda öyle 39 dan önce almıyo zorunlu olmadıkça 🤷‍♀️
Beklerseler inşallah bebişler
öncekinde 37+4suyum gelmişti benim
Bide bunda suyumda fazla patlamaz inş erkenden

Back