Normal doğum olsa ve 37 de gelse hiçbir sorun yok ama sırf şeker yüzünden ki çok yüksek olmayan sezeryana almak direk kafada soru işareti yaratır haklısın. Acaba farklı bi doktordan daha görüş mü alsan hemen yarın. Soru işaretiyle girme doğumaBugun doktorumla konustum hocam sekerim kontrol altinda en azindan 38 i dolduralim dedim sen 38 i doldurabilecegini dusunuyomusun karnin asagi dusmus bebek kanala kafayi dayamis yuruyemiyosun bile ne 38 i dedi anne baba cok iri ve uzun degilse 35 hafta bittiginde bebek kilosu 2800 ve uzeri olanlar yuzde 90 38 i bile dolduramiyor diyede bi bilgi verdi ay cok sinirimi.bozuyo.bu durum sekerim yuksek bile degildi ki simdi normal seviyede niye aliyo 37+0 da hic bilmiyorum az dha ele avuca gelse ne vardi ya uzuluyorum biraz gercekten birde bugün benden bildiginiz meni gibi rengi ve kivami ayni oyle olan bi sivi geldi buda rahim agznin yumusadgni dogumun yakin oldgnu gosteriyorms bilgnz olsn
Doğum başlarsa o zaman sezaryen olsam olur mu diye mi sorsaydın acaba canımBugun doktorumla konustum hocam sekerim kontrol altinda en azindan 38 i dolduralim dedim sen 38 i doldurabilecegini dusunuyomusun karnin asagi dusmus bebek kanala kafayi dayamis yuruyemiyosun bile ne 38 i dedi anne baba cok iri ve uzun degilse 35 hafta bittiginde bebek kilosu 2800 ve uzeri olanlar yuzde 90 38 i bile dolduramiyor diyede bi bilgi verdi ay cok sinirimi.bozuyo.bu durum sekerim yuksek bile degildi ki simdi normal seviyede niye aliyo 37+0 da hic bilmiyorum az dha ele avuca gelse ne vardi ya uzuluyorum biraz gercekten birde bugün benden bildiginiz meni gibi rengi ve kivami ayni oyle olan bi sivi geldi buda rahim agznin yumusadgni dogumun yakin oldgnu gosteriyorms bilgnz olsn
Sordugumda 1 hafta dha dursun diye olamaz dedi direk sert sekilde neden olamiyo dedim bebek buyudukce sekerden etkilenme riski artiyomus guya kordonu kestigimde ani seker dusmesinden cocuk elimizde pelte gbi kaliyor sekeri dusuyor sarilik da oluyor kuvozlerde yatiyor dedi ama 37 de alirsam bu sikintilar yuzde 90 olmuyor dedi zaten geliisimi guzel dedi yok ani kalp durmasi virt zirt olabiliyo son haftaya kadar durunca vs dedi sanki sekerim 250 yani anlamis degilim bilmiyorum ama bana sacma geldi yada ilkinde preeklampsi gecirdim diye riskmi goruyo napiyo bi ayarim kacmadi degil yani herkesi dograsinlar atsinlar ozmn sekeri var diye erkenden yada fazla garantici arkadas onuda bilemiyorum gercekten ama canm cok skkinEvet aslinda boyle soyleyince siz sacma gercektende.
Hayir isteseniz neden doguramiyosunuz anlamadim ilkinin sezeryan olma sebebi o gebelige hasmis anladığım kadariyla bunda normal doguma bir engel yok.
Acaba ilki oyle oldu diye riske mi atmak istemiyor?
Yani 1 hafta dursa bayrama flnda gelmiyor ki tatile gidecek desek
Benimde sekerim var dikkat etmedigimde yuksekte cikiyor ama bu sebepten erken almiyor benimki bebis iri ve kasilmalardan dolayi sezeryan dikislerim zarar gorebilir diye benimkide 37+3te alinacak. Ama seker bi sebep degil yani.
Benim doktor gereksiz garanticilik yapiyor sanirimBence de çok enteresan ,benimki de ne yaptıysam 39+2den bir gün öne çekmiyor
Guya riski azaltmakmis amaci hafta ilerledikce kordonu kestiginde bebek pelte gbi kaliyomus ellerindee ani sekeri dusuyoms sonrada sarilik olup kuvoze giriyomus ama 37 de alinca bu durum yuzde 90 önleniyormus oyle deyincede insan bi acaba kaliyor yani zaten cocuk 3150 gr olmus niye bukdr sorun ediyorsun 37 hafta miadini doldurmus gebelik artik neden kendini riske etmeye ugrasiyorsun deyip geziyor gereginden fazla garanticilik yapiyor gbime geliyor gercktenNormal doğum olsa ve 37 de gelse hiçbir sorun yok ama sırf şeker yüzünden ki çok yüksek olmayan sezeryana almak direk kafada soru işareti yaratır haklısın. Acaba farklı bi doktordan daha görüş mü alsan hemen yarın. Soru işaretiyle girme doğuma
Öyle bi konusuyor ki insan caresiz kaliyor hafta ilerledikce bebegi aldiginda kordonu kesince elimde pelte gbi kaliyor sekeri dusuyor sonrada sarilik olup kuvoze giriyor ama 37 de alirsam yuzde 90 bu sorun olmuyor dedi durdu gorende 250 sekerle gezdik zannedicek sinirim onaa yani esimide kılciklandirdi erken dogum sayilmiyo riske etmeyelim bosver deyip duruyor sonra uzuluruz bsy olsa diyo fazla garanticilik yapiyor baska aciklamasi yok ama kilcigida atti bikere yani kafam allak bullak durumda gercektenDoğum başlarsa o zaman sezaryen olsam olur mu diye mi sorsaydın acaba canım
İçine sinmiyorsa başka bir doktorla daha görüş. Olmazsa son kez yine doktorunla konuşursun. Seni ikna etmesi gerekiyor sonuçta soru işaretleriyle olmaz
Aa evet canim bu soyledigi gercekten dogru ama. Benim kizim 38+2de sezeryanla dogmustu ve uyandiramiyoduk resmen dogru yani soyledigi doktorunun. Sekerini olctuler surekli hastanedeyken. Mama verdiler sekeri dusmesin diye. Eve ciktik evde de bebe baygin gibiydi zar zor uyandirip emziriyoduk mama veriyoduk falan. Erken olunca bu sıkıntılar olmuyorsa bence en dogru karari vermis doktorun hic dusunme.Sordugumda 1 hafta dha dursun diye olamaz dedi direk sert sekilde neden olamiyo dedim bebek buyudukce sekerden etkilenme riski artiyomus guya kordonu kestigimde ani seker dusmesinden cocuk elimizde pelte gbi kaliyor sekeri dusuyor sarilik da oluyor kuvozlerde yatiyor dedi ama 37 de alirsam bu sikintilar yuzde 90 olmuyor dedi zaten geliisimi guzel dedi yok ani kalp durmasi virt zirt olabiliyo son haftaya kadar durunca vs dedi sanki sekerim 250 yani anlamis degilim bilmiyorum ama bana sacma geldi yada ilkinde preeklampsi gecirdim diye riskmi goruyo napiyo bi ayarim kacmadi degil yani herkesi dograsinlar atsinlar ozmn sekeri var diye erkenden yada fazla garantici arkadas onuda bilemiyorum gercekten ama canm cok skkin
Ne bileyim genelde cocuklar zaten zor uyaniyo ediyo dogdugunda ama dahada zor uyaniyosa yasamadim blmyrm tabi burda sekeri olan arkadaslari gorunce kimsenin doktoru bole bi karar vermediginden etkilendim sanirim yani kontrol altinda tutulan bi seker yeni meydana geldi ne bileyim bundada dogunca 2 saatte bir kan sekerine bakilacakms yuksek ihtimalle mamada verirler dusmesin dye hakkimzda hayrlisi olsun belki en dogrusu boyledir benim icin vardir bir hayir ne diyelim hepinize cok cok tesekkur ederm ilgnz icin duanizi eksik etmeyin bende hepinize edecegim hayirla saglkla alalim insallah kucaklarimizaAa evet canim bu soyledigi gercekten dogru ama. Benim kizim 38+2de sezeryanla dogmustu ve uyandiramiyoduk resmen dogru yani soyledigi doktorunun. Sekerini olctuler surekli hastanedeyken. Mama verdiler sekeri dusmesin diye. Eve ciktik evde de bebe baygin gibiydi zar zor uyandirip emziriyoduk mama veriyoduk falan. Erken olunca bu sıkıntılar olmuyorsa bence en dogru karari vermis doktorun hic dusunme.
Neyse hayırlısı olsun inşallah ,o zaman vardır bir bildiği diyelimNe bileyim genelde cocuklar zaten zor uyaniyo ediyo dogdugunda ama dahada zor uyaniyosa yasamadim blmyrm tabi burda sekeri olan arkadaslari gorunce kimsenin doktoru bole bi karar vermediginden etkilendim sanirim yani kontrol altinda tutulan bi seker yeni meydana geldi ne bileyim bundada dogunca 2 saatte bir kan sekerine bakilacakms yuksek ihtimalle mamada verirler dusmesin dye hakkimzda hayrlisi olsun belki en dogrusu boyledir benim icin vardir bir hayir ne diyelim hepinize cok cok tesekkur ederm ilgnz icin duanizi eksik etmeyin bende hepinize edecegim hayirla saglkla alalim insallah kucaklarimiza
Sağlıkla gelsin Laçin kuzusu, dualarımız seninle canım. Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar, Eşimin ailesi geldi. O yüzden kalktım. Geri yatamıyorum ya Uyku kaçtı. Neyse gene 4-5 saat uyudum. Bugün Laçinimin günü. Allahım sağlıkla mutlulukla huzurla kucağıma almayı nasip etsin inşallahDualarınıza talibim. Saat 07.30da hastanede olacağım. O saatten sonra yazamam sanırım. Müsait olur olmaz anlatacağım sizlere durumları
Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almanızı nasip etsin insallah.herkes sizden hayırlı güzel haberler bekliyor.dualarım sizinleGünaydın kızlar, Eşimin ailesi geldi. O yüzden kalktım. Geri yatamıyorum ya Uyku kaçtı. Neyse gene 4-5 saat uyudum. Bugün Laçinimin günü. Allahım sağlıkla mutlulukla huzurla kucağıma almayı nasip etsin inşallahDualarınıza talibim. Saat 07.30da hastanede olacağım. O saatten sonra yazamam sanırım. Müsait olur olmaz anlatacağım sizlere durumları
Canım stres yapma sen vardır bi bildiği. Çok şükür haftan zaten normal. Riske girmek istemiyordur girmesin. Allah korusun sonra neden diyeceğine bebeğin yanında büyüsün az. Iyi olacak her şey merak etmeBugun doktorumla konustum hocam sekerim kontrol altinda en azindan 38 i dolduralim dedim sen 38 i doldurabilecegini dusunuyomusun karnin asagi dusmus bebek kanala kafayi dayamis yuruyemiyosun bile ne 38 i dedi anne baba cok iri ve uzun degilse 35 hafta bittiginde bebek kilosu 2800 ve uzeri olanlar yuzde 90 38 i bile dolduramiyor diyede bi bilgi verdi ay cok sinirimi.bozuyo.bu durum sekerim yuksek bile degildi ki simdi normal seviyede niye aliyo 37+0 da hic bilmiyorum az dha ele avuca gelse ne vardi ya uzuluyorum biraz gercekten birde bugün benden bildiginiz meni gibi rengi ve kivami ayni oyle olan bi sivi geldi buda rahim agznin yumusadgni dogumun yakin oldgnu gosteriyorms bilgnz olsn
Heycanla bekliyoruz güzel haberlerini, sağlıkla gelsin laçin kuşGünaydın kızlar, Eşimin ailesi geldi. O yüzden kalktım. Geri yatamıyorum ya Uyku kaçtı. Neyse gene 4-5 saat uyudum. Bugün Laçinimin günü. Allahım sağlıkla mutlulukla huzurla kucağıma almayı nasip etsin inşallahDualarınıza talibim. Saat 07.30da hastanede olacağım. O saatten sonra yazamam sanırım. Müsait olur olmaz anlatacağım sizlere durumları
Günaydın kızlar, Eşimin ailesi geldi. O yüzden kalktım. Geri yatamıyorum ya Uyku kaçtı. Neyse gene 4-5 saat uyudum. Bugün Laçinimin günü. Allahım sağlıkla mutlulukla huzurla kucağıma almayı nasip etsin inşallahDualarınıza talibim. Saat 07.30da hastanede olacağım. O saatten sonra yazamam sanırım. Müsait olur olmaz anlatacağım sizlere durumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?