Benim perşembee iple çekiyorumSizin de randevunuz yarınmıydı:))
hahahaha totem bozulmuş çoktannnzaten ben almasam bile şimdiden çocuğa dünya kadar hediye geldi. iki üç yeni doğan seti. emziği biberonu puseti bir sürü üzerinde komik şeyler yazan zıbınları hepsi var şimdiden. çevremizde heveslisi çokbende anası olarak birkaç bir şey alsam olur herhalde
Bişey kalmamışşBenim perşembee iple çekiyorum
hahahaha totem bozulmuş çoktannn
Kızlar doğum sigortası yaptıran var mı hamile kaldıktan sonra ama :))
Ben eğer hamile kalmadan önce yaptırdığım sigortayı yaptırmasaydım hamile kaldıktan sonra düşünüyordum. Sanırım 2 firma var demir sağlık 2 can 1 hayat mı neydi bi de sompo sigorta sanırım kızlar tam hatırlamıyorum. Fiyatları 8-10 bin arasındaydı. Hastanelerin de paketleri oluyor ama hangisi daha avantajlı olur bilmiyorumŞuan tamda sigorta şirketiyle görüştüm
Keşke gebelik öncesi yaptırsaymışım pek bi avantajlı gelmedi şuanki seçenekler
Ay evet senin yarın mıı? Valla zaman geçmiyor sanki en heyecanlı ultrason ya ennnnnnnBişey kalmamışş
Bencede hiç mantikli gelmiyor banada siz hangisiyle görüştünüz :) yaptırdınız miŞuan tamda sigorta şirketiyle görüştüm
Keşke gebelik öncesi yaptırsaymışım pek bi avantajlı gelmedi şuanki seçenekler
Eveet canım , sen perşembe tam bebek şeklinde görünce onu kıpır kıpır hareketlerini görünce , zaman daha da zor geçicek bir dahaki randevuya kadar, özlüyo insannnnAy evet senin yarın mıı? Valla zaman geçmiyor sanki en heyecanlı ultrason ya ennnnnnn
Kalp atışında da eşime çektirdim sonra bana kızıyo diyo ki o an konsantrasyonumu bozuyosun o anın heyecanını yaşayamıyorum senin yüzündenEveet canım , sen perşembe tam bebek şeklinde görünce onu kıpır kıpır hareketlerini görünce , zaman daha da zor geçicek bir dahaki randevuya kadar, özlüyo insannnnben vidyoya çektirmeyi unuttum heycandan sen çektirt eşine özledikçe izlersin yarın ben de çekicem inşallah
Yaa hahah o da haklıKalp atışında da eşime çektirdim sonra bana kızıyo diyo ki o an konsantrasyonumu bozuyosun o anın heyecanını yaşayamıyorum senin yüzündenkendim alıcam artık karşımdaki ekrandan büyük ekran vardı. Bana zaten bunu beklemek de çok zor geldi 3 haftaydı ara ama gittikçe zorlaşıcak sanki beklemesi
Çıkardılar mı canım bi sıkıntın yoktur inşallah?
Kızlar buraya yazmayı unuttumPembe Lotus çıktınız mi? Durdu mu kanama?
Sağlıklı olsunlar da hep varsın böyle güzel özlemeler olsun. Allah bu grupta ve her nerde sıkıntılı hamilelik geçiren varsa hepsinin sağlıkla süreci tamamlayıp bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin, biiz de inşallah sağlıkla kavuşuruuzzYaa hahah o da haklıben de büyüleniyorum izlerken doktorun dediklerini hayal meyal duyuyorum onlar da demek odaklanmak istiyo. Ama hem telefonu tutsun hem izlesinler ya nolcak kendim hiç çekemem ben kesin yine anca eşim çekerse benim 8.haftadan sonra 1 ay sonra çağrmştı hiç geçmedi zamannn,geçen hafta işte dayanamadım bahane bulup gittim çok da bahane değildi gerçi alerjim artmıştı meraklanıp gittim. Ama öyle tam bebek şeklinde gördükten sonra şu son bir hafta ,diğer 3 haftadan farklı olarak özleyerek geçti, ay dönüşlerini hareketlerini yine göriyim napıyodur şimdi falan sürekli aklıma geliyo
Allah sağlıkla kavuştursun evlatlarınızaKızlar buraya yazmayı unuttum
Ciktim Hastaneden bebekler iyi Dr kanama alani devam ediyor icerde bu hafta hep yatacaksın dedi yeni kanama alanlari oluşsun istemiyorum dedi
Sabah akşam progestan igneye devam cuma sabahi tekrar kontrole çağırdı
Dr cinsiyetlerini tahmin edeyim dedi bi ihtimal kız ikiside dedi 3kiz annesi olacağım büyük ihtimallebakalım panorama testi de onayliycakmi Dr dedigini hayırlısı olsun saglicakla kucagima alayımda
Kanama peceteye geliyor wc gittikce
Canım benim inşallah bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın sağlıcakla gelsin minnoşlar yat dinlen bol bol biliyorsun doğduktan sonra buna pek fırsat olmuyorKızlar buraya yazmayı unuttum
Ciktim Hastaneden bebekler iyi Dr kanama alani devam ediyor icerde bu hafta hep yatacaksın dedi yeni kanama alanlari oluşsun istemiyorum dedi
Dr cinsiyetlerini tahmin edeyim dedi bi ihtimal kız ikiside dedi 3kiz annesi olacağım büyük ihtimallebakalım panorama testi de onayliycakmi Dr dedigini hayırlısı olsun saglicakla kucagima alayımda
Bizde bi doktorun ekranı bi de karşıda büyük ekran var telefonu sabit tutup doktoru dinlerim bende artık bi de böyle deneyelimYaa hahah o da haklıben de büyüleniyorum izlerken doktorun dediklerini hayal meyal duyuyorum onlar da demek odaklanmak istiyo. Ama hem telefonu tutsun hem izlesinler ya nolcak kendim hiç çekemem ben kesin yine anca eşim çekerse benim 8.haftadan sonra 1 ay sonra çağrmştı hiç geçmedi zamannn,geçen hafta işte dayanamadım bahane bulup gittim çok da bahane değildi gerçi alerjim artmıştı meraklanıp gittim. Ama öyle tam bebek şeklinde gördükten sonra şu son bir hafta ,diğer 3 haftadan farklı olarak özleyerek geçti, ay dönüşlerini hareketlerini yine göriyim napıyodur şimdi falan sürekli aklıma geliyo
ne güzel dua amiinSağlıklı olsunlar da hep varsın böyle güzel özlemeler olsun. Allah bu grupta ve her nerde sıkıntılı hamilelik geçiren varsa hepsinin sağlıkla süreci tamamlayıp bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin, biiz de inşallah sağlıkla kavuşuruuzz
Çok geçmiş olsun canım benim bebekler iyiyse hiç sıkma canını bileKızlar buraya yazmayı unuttum
Bizde de öyle büyük ekrandan izliyoruz biz de eşimle küçük ekrandan da doktor bakıyoBizde bi doktorun ekranı bi de karşıda büyük ekran var telefonu sabit tutup doktoru dinlerim bende artık bi de böyle deneyelimay 4 hafta mı kabus gibi gerçekten bu haftadan sonra hep özlemeli geçicek demekki
ne güzel dua amiin
Buarada bizde 3 kız kardeşiz.iki tane ablam var ,bir gün bile bir abim olsaydı demedim 3 kız olmak çokkk güzel birşey dert ortaklarım, en yakın arkadaşlarım, iyi kiiÇok geçmiş olsun canım benim bebekler iyiyse hiç sıkma canını bileayy 3 kız mı valla harika olur bol bol dinlen umarım en kısa zamanda kanama alanı da kaybolur
Benim 1 erkek kardeşim var ama annemler 3 kız kardeş o kadar güzel kiBuarada bizde 3 kız kardeşiz.iki tane ablam var ,bir gün bile bir abim olsaydı demedim 3 kız olmak çokkk güzel birşey dert ortaklarım, en yakın arkadaşlarım, iyi kii
Ben eğer hamile kalmadan önce yaptırdığım sigortayı yaptırmasaydım hamile kaldıktan sonra düşünüyordum. Sanırım 2 firma var demir sağlık 2 can 1 hayat mı neydi bi de sompo sigorta sanırım kızlar tam hatırlamıyorum. Fiyatları 8-10 bin arasındaydı. Hastanelerin de paketleri oluyor ama hangisi daha avantajlı olur bilmiyorumben hamilelikten önce 4 bine yaptırmıştım
Benim doktorumda doğum paketi 14bindi. Ben de hamile kalmadan sigorta yaptırdım 4bin. 1 ay sonra hamile kaldım bekleme şartı yoktuArkadaşlar istediğiniz hastane varsa oraylada konuşun mutlaka daha avantajlı oldu ben hastaneyle anlaştım istedigim Dr da vardi tahlil ve testler içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?