Hiiç bi şey ekletmeye gerek duymadım canım baksana yeterli değil mi? Özellikle şu sepetler çok hoşuma gittiDolabın içi nasıldı peki canım? Ek raf, çekmece vs. eklettin mi?
Biz de şuan kiradayız bu ev 2+1. Çocuk odasında 2 koltuk var annem ve kardeşim geldiğinde orda kalıyorlar. 1 yıl içinde kendi evimizi alıp geçeceğiz inşallah. O yüzden şimdilik dolap alalım evimize geçince istediğimiz gibi odasını yaparız diye düşündük ama insan oda yapanları görünce de heves ediyorHayırlı uğurlu olsun mobilyalarınız arkadaşlar ya ben de heveslendim.Simdi biz 2.5 yıl sonra burdan ayrılacağız, büyük ihtimalle gittiğimiz yere yerleşeceğiz.Hicbir eşya mi götürmeyi düşünmüyorum ,beyaz eşyalarım dışında, malum 10 yıllık evliyim.Ama sizinkilere baktıkça ay alsam mı diyorum,simdilik oğlumun mobilyalarindan tırtıkladım birer goź ,çekmece falan ama bilemedim.Yetmeyecek gibi.Insallah kismetse gidip evimi alırsam,oğluma da kızıma da ayrı ayrı oda alacağım. Oğlumun odasınıda değiştireceğim.Hepsi cok guzel, gule gule kullanın.Ben de ikea siteye bir dalayım bakalım
İkeada uygun fiyatlı güzel dolaplar da var bence
Bunun fiyatı çok uygundu bence ama stok yoktu biraz onu kovalaman gerekebilir
Sorun şu ki alsam bile gene götürmeyeceğim,şu an oğlumun odası tam ,ama onuda goturmeyeceğim.Allah sağlıkla nasip ederse her şeyi sıfırdan almak istiyorum.Evim 4+1 bir odayi çamaşır, ütü odası olarak kullanıyorum, biraz da depo olarak.Oda da var yani ama dayanabilecek miyim bakalımBiz de şuan kiradayız bu ev 2+1. Çocuk odasında 2 koltuk var annem ve kardeşim geldiğinde orda kalıyorlar. 1 yıl içinde kendi evimizi alıp geçeceğiz inşallah. O yüzden şimdilik dolap alalım evimize geçince istediğimiz gibi odasını yaparız diye düşündük ama insan oda yapanları görünce de heves ediyor
Bir şey eklemeye yer yokmuş zatenHiiç bi şey ekletmeye gerek duymadım canım baksana yeterli değil mi? Özellikle şu sepetler çok hoşuma gittibu şekilde 3700 dü.
pamela0 canım böyle içi de
Ay eklensiiiiiiiiinBir şey eklemeye yer yokmuş zaten
Bence gayet yeterli ve çok tatlı
Sadece askı en yukarda o biraz aklımı karıştırdıçocuk dolaplarında yukarda bir raf oluyor askı onun altında. O şekilde daha rahatmış gibi.
Askının yeri değiştirilir mi acaba?
Onun dışında çocuk odası satan markaların dolaplarına göre daha kullanışlı gözüküyor ve fiyat olarakta daha uygun.
Bu gidişle mayıs bebeklerine dolap kardeşliği de eklenecek
Ben de çocuksu şeylerden ziyade beyazın klasikliğini çok seviyorum.Gerci çocuk büyüdükçe kendi imzasını bir şekilde o mobilyalara bırakıyorAy eklensiiiiiiiiin
Evet canım bende rafı üste mi çeksem diye düşünmüştüm kurdururken. Dolabın her yeri delik ya istediğimiz gibi oynama yapabiliyoruz.
Ya evet mobilyalar ya çocuksu ya klasik tarzdaydı. Bide hepsinde teslim süresi var 2 ay kadardedim sizle mi uğraşcam
Bence raf üstte askı onun altında daha kullanışlı olcak canım az kullanılacakları, stokları vs. üst rafa koyarsın hem askıdan bir şey alırken uzanmak zorunda kalmamış olursunAy eklensiiiiiiiiin
Evet canım bende rafı üste mi çeksem diye düşünmüştüm kurdururken. Dolabın her yeri delik ya istediğimiz gibi oynama yapabiliyoruz.
Ya evet mobilyalar ya çocuksu ya klasik tarzdaydı. Bide hepsinde teslim süresi var 2 ay kadardedim sizle mi uğraşcam
Hemnesin aynısı koppang da canımsadece hemnesin kaplaması biraz daha farklıydı mağazada canlı gördüğüm için budaklı gibiydi yanii ama ölçü olarak hemnes daha büyük tabi koppang a bak bence dolabın içi de ikea da çok güzel düzenlenmişti direk o şekilde aldım hiçbi değişiklik yapmadım onu da atıyım sana
Gidince ona da bakayım canım ay bu gidişle odalarımız aynı olacakHiiç bi şey ekletmeye gerek duymadım canım baksana yeterli değil mi? Özellikle şu sepetler çok hoşuma gittibu şekilde 3700 dü.
pamela0 canım böyle içi de
Biz de allah kısmet ederse pazar günü gideceğizGidince ona da bakayım canım ay bu gidişle odalarımız aynı olacaksu mobilyaları alalım beyaz mobilyalara çok guzel dekorasyon fikirleri buldum onları da paylaşırım bakalım bu hafta sonu gideriz heralde ikeaya
Dolap da ayrıca çok güzelmiş N Neess in dediği gibi belki rafı yukarı yerleştiririm ben de bebek kıyafetleri zaten kısacık olacaklar onları da alta alırım
Bu agriniz geçti mi acaba bende sürekli varda ne yapacağımı şaşırmış durumdayımKızlar sabah uyandığımdan beri geçmeyen sol göğsümün altında kaburga ağrısı yaşıyorum sabit bir ağrı üstelik, yaşayan var mı benim gibi bunu neden olabilir acaba
Ben de beyazın klasikliği diyorumBen de çocuksu şeylerden ziyade beyazın klasikliğini çok seviyorum.Gerci çocuk büyüdükçe kendi imzasını bir şekilde o mobilyalara bırakıyor
Atarım tabikiiBence raf üstte askı onun altında daha kullanışlı olcak canım az kullanılacakları, stokları vs. üst rafa koyarsın hem askıdan bir şey alırken uzanmak zorunda kalmamış olursun
Kurulunca da fotoğraf at mutlaka çok merak ediyorumm
En iyisini yaptın oda konusuna da tik attın oohhdarısı başıma
Ay aman olsunn zevklerimiz bir demekkiGidince ona da bakayım canım ay bu gidişle odalarımız aynı olacaksu mobilyaları alalım beyaz mobilyalara çok guzel dekorasyon fikirleri buldum onları da paylaşırım bakalım bu hafta sonu gideriz heralde ikeaya
Dolap da ayrıca çok güzelmiş N Neess in dediği gibi belki rafı yukarı yerleştiririm ben de bebek kıyafetleri zaten kısacık olacaklar onları da alta alırım
Maalesef geçmedi yanma gibi bir hassasiyet de başladı orada, doktor kontrolüm bir hafta sonra artık doktora gidince öğreneceğimBu agriniz geçti mi acaba bende sürekli varda ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Geçmiş olsun canımKızlar selam dişçiden geldim şimdi. Ağzım uyuşuk peltek peltek konuşuyorum. Allahtan çok iyi bir dişçiydi hiç acımadı. Kanal tedavisi oldum. Haftaya salı günü 2. Seansım var. Gerçekten gebelikte diş problemi oluyormuş başıma gelmese şaşardım
Canım normalde ben dişçiden ölümüne korkardım ama bu diş ağrısı 1 haftaya yakındır var. Bugün 3 tane parole rağmen geçmeyince mecbur gittim. Ama allahtan dişçi çok iyiydi. Eli hafifti hiç acı hissetmedim. 2. Seansa da gidicem sonra diğer sorunlara doğumdan sonra bakılacak. Hamilelikte özellikle bu aylarda mümkün olduğunca anestezi işlemi yaptırmamak gerekiyormuş.Geçmiş olsun canımValla ne güzel cesaret edip dis tedavisine başlamışsın benim ilk haftalarda beni ziplatiyordu resmen ama gitmedim şükür şimdi yine ara ara oluyor ama ilk zamanlardaki gibi değil doğurur doğurmaz ilk yapacağım iş dislerim icin doktora gitmek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?