2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Dolabın içi nasıldı peki canım? Ek raf, çekmece vs. eklettin mi?
Hiiç bi şey ekletmeye gerek duymadım canım baksana yeterli değil mi? Özellikle şu sepetler çok hoşuma gitti bu şekilde 3700 dü.
pamela0 canım böyle içi de

Eklentiler

• 154E667B-6924-45E2-B4D2-A6021FA7714C.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 66
Biz de şuan kiradayız bu ev 2+1. Çocuk odasında 2 koltuk var annem ve kardeşim geldiğinde orda kalıyorlar. 1 yıl içinde kendi evimizi alıp geçeceğiz inşallah. O yüzden şimdilik dolap alalım evimize geçince istediğimiz gibi odasını yaparız diye düşündük ama insan oda yapanları görünce de heves ediyor

İkeada uygun fiyatlı güzel dolaplar da var bence
Bunun fiyatı çok uygundu bence ama stok yoktu biraz onu kovalaman gerekebilir

Sorun şu ki alsam bile gene götürmeyeceğim,şu an oğlumun odası tam ,ama onuda goturmeyeceğim.Allah sağlıkla nasip ederse her şeyi sıfırdan almak istiyorum.Evim 4+1 bir odayi çamaşır, ütü odası olarak kullanıyorum, biraz da depo olarak.Oda da var yani ama dayanabilecek miyim bakalım

Hiiç bi şey ekletmeye gerek duymadım canım baksana yeterli değil mi? Özellikle şu sepetler çok hoşuma gitti bu şekilde 3700 dü.
Bir şey eklemeye yer yokmuş zaten
Bence gayet yeterli ve çok tatlı
Sadece askı en yukarda o biraz aklımı karıştırdıçocuk dolaplarında yukarda bir raf oluyor askı onun altında. O şekilde daha rahatmış gibi.
Askının yeri değiştirilir mi acaba?
Onun dışında çocuk odası satan markaların dolaplarına göre daha kullanışlı gözüküyor ve fiyat olarakta daha uygun.
Bu gidişle mayıs bebeklerine dolap kardeşliği de eklenecek

Ay eklensiiiiiiiiin
Evet canım bende rafı üste mi çeksem diye düşünmüştüm kurdururken. Dolabın her yeri delik ya istediğimiz gibi oynama yapabiliyoruz.
Ya evet mobilyalar ya çocuksu ya klasik tarzdaydı. Bide hepsinde teslim süresi var 2 ay kadar dedim sizle mi uğraşcam

Ben de çocuksu şeylerden ziyade beyazın klasikliğini çok seviyorum.Gerci çocuk büyüdükçe kendi imzasını bir şekilde o mobilyalara bırakıyor

Bence raf üstte askı onun altında daha kullanışlı olcak canım az kullanılacakları, stokları vs. üst rafa koyarsın hem askıdan bir şey alırken uzanmak zorunda kalmamış olursun
Kurulunca da fotoğraf at mutlaka çok merak ediyorumm
En iyisini yaptın oda konusuna da tik attın oohh darısı başıma

Ben de kafayı sütüme taktım sıkıp duruyorum ,yanlış olduğunu bildiğim halde ,sağasım geliyor bazi sağlık sorunlarından dolayı oğlumu hic emzirememiştim o yüzden galiba ,takılmışım.Uyaracak şekilde uğraşmıyorum ama hoşuma gidiyor

Kızzzzlaaaar mobilyalarınza vuruldum bende ikeayı her zaman modern buluyorm modasıda geçmiyor bende doğumdan sonra kendi evime taşınacağm diye sdce park yatak aldım ama bebek gelmeden odasını hazırlamkta ayrı bi heyecanmış içim gitti vallahi bende ev yaptırırken çizimlerde bi kız bi oğluş odası diyr çizdirdim. Çizimlerden hemen sonra Kızınki doldu

Gidince ona da bakayım canım ay bu gidişle odalarımız aynı olacak su mobilyaları alalım beyaz mobilyalara çok guzel dekorasyon fikirleri buldum onları da paylaşırım bakalım bu hafta sonu gideriz heralde ikeaya
Dolap da ayrıca çok güzelmiş N Neess in dediği gibi belki rafı yukarı yerleştiririm ben de bebek kıyafetleri zaten kısacık olacaklar onları da alta alırım

Biz de allah kısmet ederse pazar günü gideceğiz şimdiden çok heyecanlıyım
Ben de larinin seçtiği dolabı alırsam alttaki rafı ellemeyeceğim en üste raf ekleteceğim dediğin gibi kıyafetler kısacık hem 1 raflık daha yer açılmış olur hem de askı bir tık aşağı inmiş olur

Kızlar sabah uyandığımdan beri geçmeyen sol göğsümün altında kaburga ağrısı yaşıyorum sabit bir ağrı üstelik, yaşayan var mı benim gibi bunu neden olabilir acaba
Bu agriniz geçti mi acaba bende sürekli varda ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Ben de çocuksu şeylerden ziyade beyazın klasikliğini çok seviyorum.Gerci çocuk büyüdükçe kendi imzasını bir şekilde o mobilyalara bırakıyor
Ben de beyazın klasikliği diyorum Ama bazı beyazlar da çok çiğğ çirkin onun da güzelini bulmak lazım
Atarım tabikii aynen bende öyle düşünmüştüm mesela bebek arabasının puset harici oturma aparatı var ya o direk oraya
Ay aman olsunn zevklerimiz bir demekki 2022 mayıs bebeleri oldukları belli olsun imzamız olur

Kızlar selam dişçiden geldim şimdi. Ağzım uyuşuk peltek peltek konuşuyorum. Allahtan çok iyi bir dişçiydi hiç acımadı. Kanal tedavisi oldum. Haftaya salı günü 2. Seansım var. Gerçekten gebelikte diş problemi oluyormuş başıma gelmese şaşardım

Geçmiş olsun canımValla ne güzel cesaret edip dis tedavisine başlamışsın benim ilk haftalarda beni ziplatiyordu resmen ama gitmedim şükür şimdi yine ara ara oluyor ama ilk zamanlardaki gibi değil doğurur doğurmaz ilk yapacağım iş dislerim icin doktora gitmek olacak

Bende de 2 3 gündür hafif kısa süreli ve ağrısız kasılmalar başladı kızlar vatana millete hayırlı olsun varmı sizlerdede

Canım normalde ben dişçiden ölümüne korkardım ama bu diş ağrısı 1 haftaya yakındır var. Bugün 3 tane parole rağmen geçmeyince mecbur gittim. Ama allahtan dişçi çok iyiydi. Eli hafifti hiç acı hissetmedim. 2. Seansa da gidicem sonra diğer sorunlara doğumdan sonra bakılacak. Hamilelikte özellikle bu aylarda mümkün olduğunca anestezi işlemi yaptırmamak gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…