Hahahahaha yaaa dicektim ki nasıl bir irade tebrik ediyorum seniYarına ayırdığım tatlının yarısı artık yoksöyleyeceklerim bu kadar
Sizde izmirdeydiniz yanlis hatrlamiyorsam kime gidiyorsunuzKızlar Yarin kontrolüm var 1 ay oldu gitmeyeli bakalım miniğim iyidir inşallah
Mart grubu yarısını şubatta doğurdu zatenNisan annelerinde de başlamış doğumlar nstler sancılar okudukça heyecan basıyor sıra bize geliyor sanki çok erken ama
Bende daha eksikler alınacaklar duruyor artık heralde çantasız giderim doğumaMart grubu yarısını şubatta doğurdu zatenof gerçekten çok heyecanlı. 30 dan sonrası çabuk geçiyor galiba
Evet izmirdeyim Bornova'da Ata sağlık hastahanesi var oraya gidiyorumSizde izmirdeydiniz yanlis hatrlamiyorsam kime gidiyorsunuz
Günaaaydın bende şimdi yürüyüşe çıkacağım. Bende onu diyorum ya 32 den sonra 10 bin adımları zorlarm hele 34 ten sonraGünaydın, oğlumu servise bindirdim, yarım saat yürüdüm geldim.Hava mükemmeldi ama daha fazlasından biraz korkuyorum ,dün vajinam ağrıyordu. 32 den sonra daha cesur yürürüm ama ,şöyle 34 falan olursak inşallah.Dün çok kötü beslendim ,kurabiye yedim bir sürü, inanılmaz vicdan yaptım ,bugün umarim daha temiz beslenirim.
Benim de duruyor gözümde büyüyor hattaBende daha eksikler alınacaklar duruyor artık heralde çantasız giderim doğumaöyle bir durumda
Yapma vicdan yapma zaten baştan beri hiçbi şey yiyemedin ne olucak. Ben başlarda hiçbi şey yiyemezken ne yiyosan ye yeterki ye demişti doktorum cips bile ye istiyosan dedi vallaGünaydın, oğlumu servise bindirdim, yarım saat yürüdüm geldim.Hava mükemmeldi ama daha fazlasından biraz korkuyorum ,dün vajinam ağrıyordu. 32 den sonra daha cesur yürürüm ama ,şöyle 34 falan olursak inşallah.Dün çok kötü beslendim ,kurabiye yedim bir sürü, inanılmaz vicdan yaptım ,bugün umarim daha temiz beslenirim.
Doktora bakBenim de duruyor gözümde büyüyor hatta
Yapma vicdan yapma zaten baştan beri hiçbi şey yiyemedin ne olucak. Ben başlarda hiçbi şey yiyemezken ne yiyosan ye yeterki ye demişti doktorum cips bile ye istiyosan dedi valla
Normal bir hamile olsaydim daha çok yürürdüm ama o ben değilimGünaaaydın bende şimdi yürüyüşe çıkacağım. Bende onu diyorum ya 32 den sonra 10 bin adımları zorlarm hele 34 ten sonraşimdi yorulurm ağrı sancı olur diye hep temkin hep.
Aynen canım iyilermiş ama çok şükür ki. Girmiyor sanırım buraya. Mesaj atmıştım bendeKizlar selam. Mayis topiginden portakalimsi dogum yapms 30 haftalik. Bebek kuvozde yazmislsr ama ikisi de iyiymis. Buraya da yazan bi arkdsti ynlis hatirlaamiosam
Ay bi de o halinle vicdan yapıyosun kıyamam hiç yapmaDoktora baklaf aramızda hem yiyorum hem gene çıkarıyorum ama deliyim galiba vicdan yapıyorum
Insallah, akıllı olsun bebeklerAynen canım iyilermiş ama çok şükür ki. Girmiyor sanırım buraya. Mesaj atmıştım bende
Ay bi de o halinle vicdan yapıyosun kıyamam hiç yapmainsan her gün aynı olmuyorki hepimizin şaştığı günler oluyo hiç takma bile bi şey olmaz o kadar vitamin bi şeyler içiyoruz faydalı şeyleri alsın bebiklerde olmazki canım böyle
Valla bana 99a düştükten sonrası su gibi geçiyorMart grubu yarısını şubatta doğurdu zatenof gerçekten çok heyecanlı. 30 dan sonrası çabuk geçiyor galiba
Ay benim doğum yapacağım hastanem bile belli değil rastgele birinde doğururum artık bu gidişleBende daha eksikler alınacaklar duruyor artık heralde çantasız giderim doğumaöyle bir durumda
Ben de aynen öyleyim bulaşık makinesi boşaltmak eğilip kalkmak çok zor geliyor şimdidenYa bi nevresim çıkarıp makinaya attım yenisini yarım yamalak geçiremeden soluğum kesildi belim ortadan ayrıldı sanki vee devrilip kaldım
ne olacam böyle ben daha 2,5 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?