2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yok yok bence kızla erkekle alakası yok hamilelikle alakası var canımızın tatlı çekmesinin 😂 çünkü ben normalde tatlı sevmem ama hamile kaldığından beri canım taylı şeyler istiyor ☺️☺️
Ay yok oğlan analarıda aynı durumda hiçç merak etmeyinn🤤🤤🤤
İçime su serpildi😆 yine deli gibi yedim mide fesadı geçiriyorm çorabımı pantolnumu eşim çıkardı. O kadar fenalardayım🤭

Kizlar burda seker hastasi gebesler var 😂 boyle tatli tatli konusup duruyosunuz canimiz cekiyor yav 😅😅 yazik bize 😭😭😭

Kızlar Yarin kontrolüm var 1 ay oldu gitmeyeli bakalım miniğim iyidir inşallah 🤲
Ayyy güzel haberlerle gel inşş bi de 30 dan sonra 2 haftada 1 e düşcek heralde muayene süreleri son çilekeş günlerimiz 😂 bol bol görcez minikleri inşallah

Ay olmaz olur muu🤤🤤 ben de her yerde şubesi var sanıyordum ama yokmuş meğer🙄 online halledeceğim sanırım😅
Ah deme demee tatlı krizi geliyooorrr🤤🤤🤤
Biz senle buluşup direk şubesine gidip ne var ne yok talan edelim 😂😂
Kizlar burda seker hastasi gebesler var 😂 boyle tatli tatli konusup duruyosunuz canimiz cekiyor yav 😅😅 yazik bize 😭😭😭
bize de zararlıı bu kadarı aslında 😂 ama arsızlığa vurup yiyoruz sonumuz hayrolsun 😂

Ayyy güzel haberlerle gel inşş bi de 30 dan sonra 2 haftada 1 e düşcek heralde muayene süreleri son çilekeş günlerimiz 😂 bol bol görcez minikleri inşallah
İnsallah canım😍 az önce aynı seyi bende eşime soyledim aylık kontrol geldi diye 1 ay ne çabuk geçti diyor ona az geliyor herhalde bende bundan sonra doktor daha sık çağıracak dedim yandık desene diyor 😂😂

Şeker hastası değilsemde yakında olcam🙈 bu yemeğe.
Oğlan anası bildiriyor normalde de tatlı, çikolata çok severim ama hamileliğimde arttı tatlı yeme isteği yavruu 🤤🤤
bende çikolata severdim bir tek. Şimdi aşırı çikolata yemiyorm onun dışında ismini burda zikretmek istemediğim herşeyi cnm istyor🤭 yne huyumun suyumun değiştiği bir mevzu daha😀

Kızlar salonda yorganı üstüme çekmiş uzanıyordum eşim karnımı seviyordu köpeğim geldi üstüme işedi yorgan üstüm koltuk yerler hep battı. Kıskanç gıcık 😢

Back