Bakalım annesine gösterecek mi kendiniiKızlar Yarin kontrolüm var 1 ay oldu gitmeyeli bakalım miniğim iyidir inşallah![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım annesine gösterecek mi kendiniiKızlar Yarin kontrolüm var 1 ay oldu gitmeyeli bakalım miniğim iyidir inşallah![]()
Bütün umudum bu yönde amaBakalım annesine gösterecek mi kendinii![]()
Güzel haberlerle gelceksiniz inşallahBütün umudum bu yönde amatabi birde sağlıklı olduğunu ogrenmek
Yok yok bence kızla erkekle alakası yok hamilelikle alakası var canımızın tatlı çekmesininçünkü ben normalde tatlı sevmem ama hamile kaldığından beri canım taylı şeyler istiyor
![]()
İçime su serpildiAy yok oğlan analarıda aynı durumda hiçç merak etmeyinn![]()
Oğlan anası bildiriyor normalde de tatlı, çikolata çok severim ama hamileliğimde arttı tatlı yeme isteği yavruuBendebi de kız diyemi tatlı çekiyor acaba oğlan anaları konuşsun
![]()
Ayyy güzel haberlerle gel inşş bi de 30 dan sonra 2 haftada 1 e düşcek heralde muayene süreleri son çilekeş günlerimizKızlar Yarin kontrolüm var 1 ay oldu gitmeyeli bakalım miniğim iyidir inşallah![]()
Biz senle buluşup direk şubesine gidip ne var ne yok talan edelimAy olmaz olur muuben de her yerde şubesi var sanıyordum ama yokmuş meğer
online halledeceğim sanırım
Ah deme demee tatlı krizi geliyooorrr![]()
bize de zararlıı bu kadarı aslındaKizlar burda seker hastasi gebesler varboyle tatli tatli konusup duruyosunuz canimiz cekiyor yav
yazik bize
![]()
İnsallah canımAyyy güzel haberlerle gel inşş bi de 30 dan sonra 2 haftada 1 e düşcek heralde muayene süreleri son çilekeş günlerimizbol bol görcez minikleri inşallah
Şeker hastası değilsemde yakında olcamKizlar burda seker hastasi gebesler varboyle tatli tatli konusup duruyosunuz canimiz cekiyor yav
yazik bize
![]()
bende çikolata severdim bir tek. Şimdi aşırı çikolata yemiyorm onun dışında ismini burda zikretmek istemediğim herşeyi cnm istyorOğlan anası bildiriyor normalde de tatlı, çikolata çok severim ama hamileliğimde arttı tatlı yeme isteği yavruu![]()
Beni ist a getirteceksnzBiz senle buluşup direk şubesine gidip ne var ne yok talan edelim![]()
Ay ist gelmen için bu gerekiyosa hemen yapalımBeni ist a getirteceksnzparty hard.
+1 bebeklerimAy ist gelmen için bu gerekiyosa hemen yapalım3 tane hamileyle dükkanın vay haline
![]()
Ben bu akşam abartmadım hatta tatlımın yarısını yarına sakladımİçime su serpildiyine deli gibi yedim mide fesadı geçiriyorm çorabımı pantolnumu eşim çıkardı. O kadar fenalardayım
![]()
Aaiiyy çok pardonn ama neyse ki arada kaçamak yapan bir hamişsinKizlar burda seker hastasi gebesler varboyle tatli tatli konusup duruyosunuz canimiz cekiyor yav
yazik bize
![]()
Ay ist gelmen için bu gerekiyosa hemen yapalım3 tane hamileyle dükkanın vay haline
![]()
Bunların hepsi içimizdeki minik yüzündenBen bu akşam abartmadım hatta tatlımın yarısını yarına sakladım![]()
Ooo sorry
Yarına ayırdığım tatlının yarısı artık yokBunların hepsi içimizdeki minik yüzündenyoksa bizim canımız istemiyor
tatlı fizandaysa gider alırız
![]()