• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ayy yaşasın yarin hepimiz istedigimiz seyleri yiycez anlasilan 😍😍 vallahi benimde cekiyordu gecen hafta ama du bakakim belki yarin yine cekerse pisbogaz bi haftasonu geciririz ne olmus sankii 😁 bide pasta cekti canim aslinda ama su an ya oburlugum üstümde yada saat ilerledikce acıkıyorum ikisinden biri😁

Hahah kiz napsin adamlar. Normal valla. Bu iş istekle yapilacak iş. Ama biz takvime bakıyoruz test bakiyoruz hadi gel diyoruz napsinlar 😁 yeri geliyor ben diyorum esime benden performans bekleme iliski olsun yeter diye hahahha😁😁 itiraf edin sizde yapiyorsunuzdur bunu yaaa
Ayyy o birşey mı ev kazası yasadım demiştim ya elim, kolum, omzum ezıldı hastaneden geldik ilişki oldu. 2 saat öncesi tomografi röntgenlerle ugrasıyordum halbuki. Adam da işe dönecekti yanı o 20dkyı hıc unutamyrm duş aldı gitti 🤣 artık kendime o eziyeti yapmyacağım söz verdim. Benim daha pik değil bence ısım dun ve bugun 36.4 cıktı. Gece terlemıstım dye ısım düşüktü glb ama yumurtaların olgunlasıyor hafıf yogun akıntı geldi gece. Kocama karşı da ıstegım basladı gece,😌 dedim şu 1 hafta libidom tavan olacak hazır ol ahahah

Merhaba ben adet geçikmesi yaşadım evde test yaptık negatif çıktı doktora gittim kist var dedi 5 cm benim sormak istediğim adet sökücü verdi bir de doğum kontrol hapı 4 gün oldu ilaça başlayalı adet sökücü kullanıyorum şuan bir şey yok hasta olmadım mide bulantım halsizlik yorgunluk olmaya başladı ne yapmam gerekiyor sizce

Iste ne zaman tutacak ne zaman bulusacak bizim nazlı yumurtamiz ve nazlı spermler bilemiyoruz ki.. catlamadan once yani yumurtlama günü iliski olmasi icerde hazirda sperm bekledigi icin yumurta catladigi zaman o nedenle onemseniyor. Ama sonrasinda da olmasi gerekiyor çünkü yumurta 24 saat kaliyor sperm bekliyor diye kabul ediliyor. Sonrasinda klan iliskide de catlamis yumurtaya taze sperm gidiyor. Oy anam iyice doktor olduk😅
Sorma valla o zaman erken çatlamıştım ben 24 ü çatlamaydı 11 i adet olmuştum erken çatlamıştım o zaman ben. En güzeli bir dolu bir boş ilerlemek çatlamaya denk geliyor döllenme oluyor ama tutunamıyor bende öyle bir sorun vardı bu aralar onuda çözdük inşallah bu sefer olacak

Ben çok kötüyüm ya. artık ne hissedeceğimi şaşırdım. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Elimden hiçbir şey gelmiyor. Adet olmam gereken gün pazartesi günü beta değerim 59 çıkmıştı iki gün sonra çarşamba 192 oldu bugün ise 267. Bir düşünün bir de kimyasalım var acaba bu ay ne geçiriyorum. Nolur bir konuşun benimle çatlayacsğım. Mutlu olamıyorum bir türlü. Rabbimin vardır bir bildiği elbette ama. Bir anda bağlanıyorum ben hamile gibi olduğumu gördüğümde sonra çok üzülüyorum
Ben de aynı durumdayım canım 1 düşük 1 kimyasal geçirdim daha önce beta pazartesi 46 Çarşamba 100 Cuma 184 inşallah ikimizinki de sağlıklı artar çok stres yapmadan beklemekten başka yapacak bir şey yok şuan

Merhaba öncelikle geçmiş olsun aynı durumu bende yaşadım 1 yıllık evliyim 12 gün geçikmem oldu 4 gün önce doktora gittim 5 cm kist var dedi adet sökücü ve doğum kontrol hapı verdi sanırım kist ten dolayı gebe kalamadım

Ben de aynı durumdayım canım 1 düşük 1 kimyasal geçirdim daha önce beta pazartesi 46 Çarşamba 100 Cuma 184 inşallah ikimizinki de sağlıklı artar çok stres yapmadan beklemekten başka yapacak bir şey yok şuan
İnşallah canım inşallah Rabbim isterse olur bol dua edelim birbirimize

Ayyy o birşey mı ev kazası yasadım demiştim ya elim, kolum, omzum ezıldı hastaneden geldik ilişki oldu. 2 saat öncesi tomografi röntgenlerle ugrasıyordum halbuki. Adam da işe dönecekti yanı o 20dkyı hıc unutamyrm duş aldı gitti 🤣 artık kendime o eziyeti yapmyacağım söz verdim. Benim daha pik değil bence ısım dun ve bugun 36.4 cıktı. Gece terlemıstım dye ısım düşüktü glb ama yumurtaların olgunlasıyor hafıf yogun akıntı geldi gece. Kocama karşı da ıstegım basladı gece,😌 dedim şu 1 hafta libidom tavan olacak hazır ol ahahah
Bizim bu her sartta kocalari yataga atma şeklimiz 😎😅😅
Gecmis olsun bubarada tekrar canim.
Valla öyle oluyor insan kacirmamak icin 😄
Yine de yumurtlama doneminde degerlendirmek en iyisi diger gunlerde birliktelik keyfimize göre ilerliyor zaten malum. Hadi bakalim basliyor senin yumurtlama da desene. İnşallah bu ay tamam oluruz 🙏 hamilelik haberlerimizi alırız insallahhhh🙏

Evanora Evanora canim bu arada uyandigimda atesim 36.2 idi ısım artmis gibi geliyor. Az sonra ovülasyon testimi yapcam yine.
Saat 11 gibi ilk uyandım ama yataktan kalkmadan ölçmeyi unuttum atesimi. Sonra tekrar uyumusum demin ölçtüm 36.2 cikti.

Hanımlar benimde 12-16 Ocak donemimdi bitti (5.gün bitiş)
8. Gün ilişki ❤️(düşük ihtimal)
11. Gün ilişki ❤️(orta ihtimal)
13. Gün ilişki ❤️ (orta ihtimal)
14. Gün bugün ( yüksek)
15. Gün (yüksek)
16. Gün ovulasyon (yüksek ihtimal)
17. Gün(çatlama günü olacak büyük ihtimalle) (yüksek) sorum şu 14-17. Günler arasında 2-3 ilişki ile gecirsek yeterli olur mu ?
Benim reglim düzenlidir genelde bu 14-17 arasında yumurtlama değişiyor

Sorma valla o zaman erken çatlamıştım ben 24 ü çatlamaydı 11 i adet olmuştum erken çatlamıştım o zaman ben. En güzeli bir dolu bir boş ilerlemek çatlamaya denk geliyor döllenme oluyor ama tutunamıyor bende öyle bir sorun vardı bu aralar onuda çözdük inşallah bu sefer olacak
Ay hadi inşallah bu ay başarılı olalim bebislerimizi tutundurmaya çalışalım 🙏🥰 biz pik gördük diye 3 gün üst üste iliski oldu. Dün de siliklesme baslamisti biraz bugun yeniden test yapcam bakalm az sonra ne cikacak. Duruma göre bugunu de degerlendirmeye alcaz artik.
Hic bir sorunumuz olmadan saglikla hamile kalalim inşallah 💗

14. Gün bugün ( yüksek)
15. Gün (yüksek)
17. Gün(çatlama günü olacak büyük ihtimalle) (yüksek) sorum şu 14-17. Günler arasında 2-3 ilişki ile gecirsek yeterli olur mu ?
Catlama olacağını düşündüğün günden sonraki 1 2 günü de degerlendirmeni tavsiye ederim. Sonrasina gerek yok keyfinizin istedigi gibi olsun.

Belirtim yok ama regl olöadığım sürece istemsizce umutlanıyorum
İstersen bugun tekrar test yap cnm kesinleşir en azından ben adet belirtim var diye yapasımda gelmiyor eşime yinede dısardayken msj attım test al diye sonra vaz gevtim alma dedim aldıysa yaparım almadıysa adet olmayı bekliycem

14. Gün bugün ( yüksek)
15. Gün (yüksek)
Benim dokrotumda 11. Günden 17 güne kadar birgün arayla ilişki yap bırak demişti bu sekılde kacırılmıyormuş yumurtlama

İstersen bugun tekrar test yap cnm kesinleşir en azından ben adet belirtim var diye yapasımda gelmiyor eşime yinede dısardayken msj attım test al diye sonra vaz gevtim alma dedim aldıysa yaparım almadıysa adet olmayı bekliyceb
Pazartesiye kadar bekleyeceğim stresten de olabilir sınava da hazırlanıyprum olmadı direkt gidip kan vercem

Ayy yaşasın yarin hepimiz istedigimiz seyleri yiycez anlasilan 😍😍 vallahi benimde cekiyordu gecen hafta ama du bakakim belki yarin yine cekerse pisbogaz bi haftasonu geciririz ne olmus sankii 😁 bide pasta cekti canim aslinda ama su an ya oburlugum üstümde yada saat ilerledikce acıkıyorum ikisinden biri😁

Hahah kiz napsin adamlar. Normal valla. Bu iş istekle yapilacak iş. Ama biz takvime bakıyoruz test bakiyoruz hadi gel diyoruz napsinlar 😁 yeri geliyor ben diyorum esime benden performans bekleme iliski olsun yeter diye hahahha😁😁 itiraf edin sizde yapiyorsunuzdur bunu yaaa
Tek olsunda duz olsun diyorum 🤣oda istek yok napim diyo Y😂

Back