2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Tecrübeli anneler hastane çantası hazırlıyoruz ya bir de ebelere teslim edilmek üzere bebeğin kıyafetlerinin olduğu bir şey de hazırlıyoruz ya onda kıyafetler ve bezi mi oluyor sadece
Bizim hastanede oğlum doğduğunda ful kendi setlerini giydirip çıkarıyorlardı bizden hiçbir şey almadılar, cokta kaliteli bir takımdı, battaniyesi falan hepsi dahil.Şimdi gene ayni hastanenin başka bir ilinde doğum yapacağım ayni uygulama devam ediyor .Gene de ben hastane çantasına 2 takim koyacağım

Evet bizde de hastane kendi tulumunu giydirip getirmişti kendi battaniyesine sarmıştı. Sonra biz değiştirdik. Sanırım ilk kıyafeti onlar hallediyor özel hastanelerin çoğunda böyledir heralde

Ama bizi biri uyardı mesela bezi mutlaka kendiniz verin diye hastane kendisi kullanırsa şayet beze ek ücret alıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Ben mesela öncekinde mama falan götürmemiştim bir defa ihtiyaç oldu onuda ordan verdiler

Ama bizi biri uyardı mesela bezi mutlaka kendiniz verin diye hastane kendisi kullanırsa şayet beze ek ücret alıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Ben mesela öncekinde mama falan götürmemiştim bir defa ihtiyaç oldu onuda ordan verdiler
Teşekkür ederim ☺️

Bizden ek hicbir şey almadılar

Kızlar hani bebek hediyeliği yaptırcaz ya doğum tarihi belli değil ya doğduktan sonra mı sipariş versem hemen diye düşündüm siz ne yapacaksınız
Tekstil memleketinde olduğmz için ben ismi nakışlı(ya da baş harfi) el havlusu yaptıracağım. 100 tane falan. Biraz maliyetli olacak ama herkes çok istiyor annem, kv fln. Dağıtcaz biz diye🙄 onu öncesinde yaptırcam çikolatada yaptıravağm bi de ismi yazsa yeter bence.

Tekstil memleketinde olduğmz için ben ismi nakışlı(ya da baş harfi) el havlusu yaptıracağım. 100 tane falan. Biraz maliyetli olacak ama herkes çok istiyor annem, kv fln. Dağıtcaz biz diye🙄 onu öncesinde yaptırcam çikolatada yaptıravağm bi de ismi yazsa yeter bence.
Çikolatayı nerden yaptıracaksınız ben de çikolata yaptırmayı düşünüyorum ☺️

Kızlar ben normal doğum yapabileceğimi yani tüp mideden dolayı sezaryenin zorunlu olmadığını öğrendiğimden beri çok sevinçli ve heyecanlıyım. Normal doğumu araştırmaya başladım şimdi de. Sezaryen olmak istemiyordum ve korkuyordum. İçime sinmemişti. Oley be 😂

Evet cnm kasılmalar yüzünden rahim boyu fln kısalırsa sıkıntı oluyormş. Kısalma vs yoksa bebek hareketleri ve yalancı kasılmalarmış. Yine gittiğinde doktorunla görüşürsün zaten her seferinde ölçüyorlar rahim uzunluğunu.
Benim doktorum artık ölçmüyor🤷🏻‍♀️ Gerek yok riskli bir durum olmadığı için demişti. Ama bu gittiğimde belki bahsedince ölçer💆🏻‍♀️

Hacışeriften canım. Onunda memleketindeyiz😊 herşey yerel olarak gelişiyor😅
Sen hacı şerif dedikçe bana bi şeyler oluyo 😂 N Neess ciğim sana da oldu mu yine 😂😂 birisi demişti eminönü şubesi var diye eşime sipariş verdim bugün geçti ama yarına inş 😂😂 sitesine baktımda şimdi o çikolar lokumlar allahım 🤤🤤

Sen hacı şerif dedikçe bana bi şeyler oluyo 😂 N Neess ciğim sana da oldu mu yine 😂😂 birisi demişti eminönü şubesi var diye eşime sipariş verdim bugün geçti ama yarına inş 😂😂 sitesine baktımda şimdi o çikolar lokumlar allahım 🤤🤤
Şerif amcanın elinden yemek var bi de😄 adam dükkana gittinmi ağzına yapıştırıyor hemen. Ben seviyorum bilmiyorm memleketçilik kazanacak🤪umarım sende beğenirsin. kuzu benm cnm neler istiyor ya resmen aşermeyi son trismestera saklamışım🙄

Şerif amcanın elinden yemek var bi de😄 adam dükkana gittinmi ağzına yapıştırıyor hemen. Ben seviyorum bilmiyorm memleketçilik kazanacak🤪umarım sende beğenirsin. kuzu benm cnm neler istiyor ya resmen aşermeyi son trismestera saklamışım🙄
En sevdiğim esnafçılık 😂 daha şimdi tatlı yapmışken canım çikolata lokum çekti işte neden son aylarda kilo alınıyo şimdi daha iyi anlıyorum 🙄

Bende🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 bi de kız diyemi tatlı çekiyor acaba oğlan anaları konuşsun😄😄
Yok yok bence kızla erkekle alakası yok hamilelikle alakası var canımızın tatlı çekmesinin 😂 çünkü ben normalde tatlı sevmem ama hamile kaldığından beri canım taylı şeyler istiyor ☺️☺️

Ay olmaz olur muu🤤🤤 ben de her yerde şubesi var sanıyordum ama yokmuş meğer🙄 online halledeceğim sanırım😅
Ah deme demee tatlı krizi geliyooorrr🤤🤤🤤

Back