2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bu anlamda genel aneztezi daha iyi tabi uyanana kadar hiç değilse birşey hissetmiyorsun.
Ama epidural de maalesef işte uyanıksın acı hissetmesende o üşüme o buzzzz gibi ameliyathane ortamı çok fena gerçekten bak hatırlayınca bile ürperdim🤭🤭 bebişi görebilmek için nelere katlanıyoruz😍
Uyanincada acıdan başka bir şey hissetmiyorsun maalesef ,epiduralde acin başlamadan ağrı kesici yapiyorlar.Bu sefer insallah epidural olacağım heyecan yapmazsam,çünkü genel anestezide ne anne olduğunu anlıyorsun, ne bebekten haberin oluyor.Sadece acı

Bu anlamda genel aneztezi daha iyi tabi uyanana kadar hiç değilse birşey hissetmiyorsun.
Ama epidural de maalesef işte uyanıksın acı hissetmesende o üşüme o buzzzz gibi ameliyathane ortamı çok fena gerçekten bak hatırlayınca bile ürperdim🤭🤭 bebişi görebilmek için nelere katlanıyoruz😍
Ben hayatımda hiç narkoz almadım, narkozla saçmalamaktan çok korkuyorum 😂😂😂
Üşümekten, acıdan falan bile en çok korktuğum saçmalayıp rezil olmak😂😂

Kesin saçmalıyoruzdur ama hemşireler genelde geyik yapıyolar başında sen stres olma diye uykuyla uyanıklık arasında öyle kalıyosun🤭donarken uyursun ya o misal içim geçiyodu benim sürekli🤣🤣
Ama o ilk ağlayışı ilk buruşuk beyaz suratı görmek herşeye değiyor yaaa🤗

Uyanincada acıdan başka bir şey hissetmiyorsun maalesef ,epiduralde acin başlamadan ağrı kesici yapiyorlar.Bu sefer insallah epidural olacağım heyecan yapmazsam,çünkü genel anestezide ne anne olduğunu anlıyorsun, ne bebekten haberin oluyor.Sadece acı

Evet görümcem genel olmuştu ağrıdan acıdan çocuğu emziremedi baya fenaydı.

29-35 arası diyorlar ama 32-33 ten sonrası sıkıntı gibi🙈 kuzu bi de o sertleşmeler zayıf insanlarda daha çok hissediliyormuş bebeğin hareketleriymiş ben aynı sıkıntılardan birkaç kez gittm biliyorsun. Doktor çok zayıfsn yağ tabakası yok ultrason gibi göbeğin dedi en son.
İlk defa bu kadar sık ve uzun olunca ben de şaşırdım biraz canım🤷🏻‍♀️
Olabilir, çok mantıklı. Dediğim gibi hem çok hareketli hem de sık sık sertleşiyor. Hareketlerinin bir parçası demek ki🤷🏻‍♀️

Ben cok ameliyat oldum hiçbirinde de üşümedim, halbuki kansızlık sorunum da var ama biraz tombul olmamdan olabilir😁 genede normal insanların çoğu üşüyor, çorabınızı yatağın üstünde hazır edin ,gelince hemen giydiriversinler
Çok şanslısınız bende kansızlık yok mesela ama gene de dondum neden bilmiyorum belki bu sefer olmaz diye umuyorum zaten çorap ve bir hırka almak gerekiyor diye okumuştum havada iyi mi olur kötü mü mayısa kalır mıyız bilmiyorum 😄

Ben de genel anesteziden çok korkuyorum sanki uyuyup bir daha uyanamayacakmışım gibi geliyor Allah korusun bilmiyorum sezeryan mı normal mi doğuracağım ama epidural tercih ederim bebeği de görmek istiyorum dokuz ay aynı bedende benim yol arkadaşım oldu çok merak ediyorum onu ☺️💙

Bu çok sık olmasada oluyo bende canım hatta geçen gün tümsek oldu bildiğin 😂 ama ağrı sızı yok. Bele vurmadığı sürece sıkıntı yokmuş buna güveniyorum geçip gidiyorum 😂 muhtemelen popişini veya sırtını dayıyolar bence. Bizim 3 Mart benden önce giden mutlaka olur bi sorar hepimiz için 🙋🏻‍♀️
Uzun sürdüğünde ağrı yapıyor artık canım🥲
Ama bel veya kasıklarda bir şey yok. Ne oluyorsa yukarda oluyor benim😅 hatta bazen diyorum acaba benim vücudum doğuma hazırlık yapmaya başlamadı mı😂
Ben 1 martta gideceğim🥳🥳 şimdiden çok heyecanlıyım yağıztoşumu çok özledim😍😍

Ben de hiç narkoz almadım😂😂 ama normal doğum da yapsak onun bile bi kafası varmış doğum kafası diyorlarmış🤣🤣
Benim ne bir kırığım var ne de bir dikişim ameliyathane beni çok korkutuyor🙄🤧

Ohoooo ben cok narkoz aldim ,korkmayın bir sey olmuyor.O izlediklerimiz biraz abarti sanki ,öyle saçmalama olayi ben hic görmedim

Ben de hiç narkoz almadım😂😂 ama normal doğum da yapsak onun bile bi kafası varmış doğum kafası diyorlarmış🤣🤣

Maaşallah canım🧿 allah esirgesin❤️
Bende öyleydim yaa eşime derdim hep şaşırırdı nasıl çocukluk geçirdin sen diye. ki onun kazasız dikişsiz günü yokmuş sağolsun😵‍💫
sonra bigün yeni evliyken ansızın apandisti patlattım 😂 ve hiçbişey eskisi gbii olmadı ahsgdhfkasfjsk
Diyorum sende bi gudubetlik var şu yaşıma geldim turp gibiydim evlendiğimden beri yamuğum düzelemedim🤣🤣

Bende öyleydim yaa eşime derdim hep şaşırırdı nasıl çocukluk geçirdin sen diye. ki onun kazasız dikişsiz günü yokmuş sağolsun😵‍💫
sonra bigün yeni evliyken ansızın apandisti patlattım 😂 ve hiçbişey eskisi gbii olmadı ahsgdhfkasfjsk
Diyorum sende bi gudubetlik var şu yaşıma geldim turp gibiydim evlendiğimden beri yamuğum düzelemedim🤣🤣
😂😂😂 ay ben de eşime rağmen normal çizgimde devam ediyorum neyse ki😅
Benim eşim de kuduruk bi çocukluk geçirmiş kırıklar, dikişler😅 Evlendiğimizden beri de kırık, dikiş yok çok şükür ama düzenli olarak hep bir rahatsızlığı oluyor🤷🏻‍♀️
Ben covid olduğumda çok şaşırmıştı 4 yıldır bir yerime bir şey olmaması bir kenara grip bile olmadığım için😅
Şaka bir yana rabbim hepimizi korusun inşallah🙏🏻♥️

İlk defa bu kadar sık ve uzun olunca ben de şaşırdım biraz canım🤷🏻‍♀️
Olabilir, çok mantıklı. Dediğim gibi hem çok hareketli hem de sık sık sertleşiyor. Hareketlerinin bir parçası demek ki🤷🏻‍♀️
Evet cnm kasılmalar yüzünden rahim boyu fln kısalırsa sıkıntı oluyormş. Kısalma vs yoksa bebek hareketleri ve yalancı kasılmalarmış. Yine gittiğinde doktorunla görüşürsün zaten her seferinde ölçüyorlar rahim uzunluğunu.

Ben de evlendim bir daha sağlıklı olmadım 🤣🤣🤣 bende de bir şüphe var ,başıma ne geldi diye vallahi

Sabah güzel bir kahvaltı yaptım ama neden bilmem gözüm döndü, hayir yemek sepetinden de her restauranta her şubeye güvenemiyorum.Artik direkt restauranti aradim yemek söyledim bakalim yiyebilecek miyim, sabırsızlıkla bekliyorum

Ayy benim de hiç ameliyat geçmişim hatta dikişim bile yok eşimin aksine 😂 her yeri dikişş inş kızım babasına çekmez 😂
Beni de çok korkutuyo o bayılma hissi falan 😑
Ohoooo ben cok narkoz aldim ,korkmayın bir sey olmuyor.O izlediklerimiz biraz abarti sanki ,öyle saçmalama olayi ben hic görmedim
ya söylediklerimizi hatırlamazsak 😂😂

Tecrübeli anneler hastane çantası hazırlıyoruz ya bir de ebelere teslim edilmek üzere bebeğin kıyafetlerinin olduğu bir şey de hazırlıyoruz ya onda kıyafetler ve bezi mi oluyor sadece

Ayy benim de hiç ameliyat geçmişim hatta dikişim bile yok eşimin aksine 😂 her yeri dikişş inş kızım babasına çekmez 😂
Beni de çok korkutuyo o bayılma hissi falan 😑

ya söylediklerimizi hatırlamazsak 😂😂
Yok yok oda çoğu zaman abartı 😀

Tecrübeli anneler hastane çantası hazırlıyoruz ya bir de ebelere teslim edilmek üzere bebeğin kıyafetlerinin olduğu bir şey de hazırlıyoruz ya onda kıyafetler ve bezi mi oluyor sadece
Ilk giyeceği kıyafetler. Bezi. Bir de ben battaniye ile ek olarak müslin koyacağım. Hava iyi olursa bazen muslin sarıyorlar sadece çünkü

Kızlar hani bebek hediyeliği yaptırcaz ya doğum tarihi belli değil ya doğduktan sonra mı sipariş versem hemen diye düşündüm siz ne yapacaksınız

Back