- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
MaşallahGünaydın güzel anneler6 bin adımla arttırıyorum kahvaltıdan önce açıldım mis gibi. Dünde 9 bini görmüştm
Benm belim iyide haftaiçi sabaha kadar uyutmayan iç bacak çatı ağrım oldu. Ama egzersizle o da iki günde geçti. yatınca daha kötü olurum psk var bende. Hastaykende öyleyim. Kendimimi yoruyorm bilmyiorum mizaçMaşallahben azıcık kımıldansam belim ağrıyor yatış
Ay dünyaları yemeyi isteyerek uyanan +1 benKızlar kahvaltıdan önce bu enerji nerden geliyoben dünyayı yemek isteyerek uyanıyorum
Valla alkışlıyorum sizi
Ay banada doktorum kirping lifting yaptır yada ipek kirpik taktır dioKızlar selam dogumdan önce kirpik lifting yaptirasim var en azından bi sure beni idare etsin bakimli dursunherhangi bi zarari olur mu ki
Kızlar kahvaltıdan önce bu enerji nerden geliyoben dünyayı yemek isteyerek uyanıyorum
Valla alkışlıyorum sizi
Ben gebelikten önce açlığıma uyanırdım elim ayağım titrerdi şimdi uyanınca hiç bişiy yiyesm gelmiyorAy dünyaları yemeyi isteyerek uyanan +1 ben
Aç karnıma yürüyüşe çıksam yollarda bayılırım heralde
Bazen bakıyorum sabaha ekmek yetmicek gibi hemen akşamdan takviyemi yapıyorum çünkü neden aç aç ekmek almaya bile gidememAy dünyaları yemeyi isteyerek uyanan +1 ben
Aç karnıma yürüyüşe çıksam yollarda bayılırım heralde
Aaa ne tatli doktorrrAy banada doktorum kirping lifting yaptır yada ipek kirpik taktır dioherkes öyle yapıyormuş. Geçen bi gebeme doğumhanede maşa yaptık falan diye anlattı. Ben şok Dipnot: doktorum aşırı bakımlı bir kadın.
Bence ipek kirpik yerine kesinlikle lifting daha kullanışlıAy banada doktorum kirping lifting yaptır yada ipek kirpik taktır dioherkes öyle yapıyormuş. Geçen bi gebeme doğumhanede maşa yaptık falan diye anlattı. Ben şok Dipnot: doktorum aşırı bakımlı bir kadın.
Ben de tam tersi gebelikten önce uyanınca saatlerce bir şey yemesem de olurduBen gebelikten önce açlığıma uyanırdım elim ayağım titrerdi şimdi uyanınca hiç bişiy yiyesm gelmiyorgebelikte herşeyim değişti hiç bişey eskisi gibi değil
Bence de lifting daha kullanisli hamilelikten once yaptiriyordum ben cidden insan kendini iyi hissediyor dogumdan sonra da aynaya bakınca o hisse ihtiyacımız olacakBence ipek kirpik yerine kesinlikle lifting daha kullanışlı
Görümcem doğumdan bir kaç gün önce ipek kirpik taktırmıştı doğumdan sonra o alışma süresi vs. bakımlara gidemedi birazı düştü birazı kaldı pek kullanamadı.
Doktorun ne tatlıKadın doktorun en güzel artısı bence
Ay ekmek almaya ben de gidemiyorumBazen bakıyorum sabaha ekmek yetmicek gibi hemen akşamdan takviyemi yapıyorum çünkü neden aç aç ekmek almaya bile gidemem
Zaten lekelenmem oldu baya uzunca süre kaç hafta boyunca hep yattım ya da oturdum çok hareketli olmadığım için şu an hemen yoruluyormuşum doktor öyle dediBenm belim iyide haftaiçi sabaha kadar uyutmayan iç bacak çatı ağrım oldu. Ama egzersizle o da iki günde geçti. yatınca daha kötü olurum psk var bende. Hastaykende öyleyim. Kendimimi yoruyorm bilmyiorum mizaç
Bence ipek kirpik yerine kesinlikle lifting daha kullanışlı
Görümcem doğumdan bir kaç gün önce ipek kirpik taktırmıştı doğumdan sonra o alışma süresi vs. bakımlara gidemedi birazı düştü birazı kaldı pek kullanamadı.
Doktorun ne tatlıKadın doktorun en güzel artısı bence
Bende düşünüyorum birşeyler. Bakalım sonunda doğuma ombreli kirpik liftng li gitcek gibiymBence de lifting daha kullanisli hamilelikten once yaptiriyordum ben cidden insan kendini iyi hissediyor dogumdan sonra da aynaya bakınca o hisse ihtiyacımız olacak
Ay süslenip puslenip gidelim valla çünkü dogumdan sonra bu isler icin bi sure vaktimiz olmayacakBende düşünüyorum birşeyler. Bakalım sonunda doğuma ombreli kirpik liftng li gitcek gibiymdoktorumu aşırı seviyorum ya kadın tam benlik
Doktorda ve öğretmende hep erkekleri sevmişimdir, kadınlar hep kötü rastladı banaBende düşünüyorum birşeyler. Bakalım sonunda doğuma ombreli kirpik liftng li gitcek gibiymdoktorumu aşırı seviyorum ya kadın tam benlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?