2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Uykular haram oldu 🎶🎶 🤣🤣 3 saattir dönüyorum kızlar 🤪
Benim uyumam da gece üçü dördü buluyor herkes şimdi uyu bir daha uyuyamayacaksın diyor yani uyuyabilsem zaten uyuyacağım ya tuvalete kalkıyorum ya bacak ağrısı sırt ağrısı derken saatler akıp gidiyor 😄sabahta sekiz sekiz buçuk diyince açılıyor gözlerim

dogavekitaplar dogavekitaplar al bendende öyleydi gece 3 de bi sıçradım rüyadan sabah 6 ya kdr oturdum valla bi süt içtim 🥛 😍🌺 okudum vs sabah bi yattım uyumuşum şimdi kalktm hala uyuablirimm🙏🏻😍
Böyle rüyamdan uyanıp olumsuz düşünceler yaşadığım çok oluyor geceleri çünkü can sıkıcı rüyalar görüyorum bu da hamileliğin getirdiği bişi sanırım 😕

Kızlar günaydın. Nasılsınız? Ben gece duygudaşa bağladım 3e kadar uyuyamadım aklıma saçma sapan şeyler geldi. Sonra uyumuşum şimdi anca uyandım. Annemi bekliyorum.

Günaydın, ben de okuldan dersi erken biten arkadaşlarımı ayarttım, kahvaltiya gideceğiz.Haftasonu mekanlar cok kalabalık, gitmek istemiyorum.Covid korkusuna ev de esir kaldım, valla millet hicbir seyi takmıyor. Şurada 2 ay kaldı, insallah bir virüse bulaşmadan geçiririz

Kızlar hastaneye götürecek gecelik pijama ne aldınız
Ben oğlumdan kalan geceliğini götürmeyi düşünüyorum çünkü sezeryan olduğu için çok rahat gelmişti bana ilk gün bundada ilk gün gecelik giyip ikinci gün pijama takımı giymeyi dusunuyorum ama daha pijama takımı almadım

Benimki vurma değil de baskı oluyor basınç var gibi kafası ağır geliyor heralde arada 😄
Bunu bana doktorum son muayenede sordu baski hissi var mi dedi ama benim bebis yan duruyor o yuzden bende yok bi baski hissi. Olsa ne olurmus ogrenemedim o yuzden 😅 ama doktorum sordu. Sende soyle doktorunla gorusunce mutlaka 😊 ama korkulacak bi durum olmadigini dusunuyorum.

Kizlar ya yan yatmaya çalışıyorum ben ama her uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorum bu aralar. Hamile yastigida kullaniyorum aslinda donmeyim diye onu sirtima destek yapiyorum ama nasil oluyosa onuda itmis oluyorum 😅 insallah bi sey olmaz ya valla cok uzuluyorum cocuga kan akisi gitmez bi sey olur allah korusun. Bide dikkat ettikce sanki iyice sirt ustu donuyorum boyle bi sorunum yoktu epeydir 😅 sinir oldum

Kızlar selam dişim ağrıyor doktorumun asistanına ulaştım dişçiye gidebilir miyim diye doktora sorup bana dönecek. Nolur izin versin canım çok yanıyor.

Kızlar selam dişim ağrıyor doktorumun asistanına ulaştım dişçiye gidebilir miyim diye doktora sorup bana dönecek. Nolur izin versin canım çok yanıyor.
İlk 3 ay ve son 3 ay doktorlar pek müdahale etme taraftarı olmuyor canım ama belki senin durumun daha farklıdır.
Bence doktorundan haber beklerken o arada dişçiye git bakalım ne dicek ona göre doktorunla görüşüp karar verirsin.

İlk 3 ay ve son 3 ay doktorlar pek müdahale etme taraftarı olmuyor canım ama belki senin durumun daha farklıdır.
Bence doktorundan haber beklerken o arada dişçiye git bakalım ne dicek ona göre doktorunla görüşüp karar verirsin.
Dişçiler doktorunla görüş onay verirse öyle gel diyor hep. 🤷🏼‍♀️

Dişçiler doktorunla görüş onay verirse öyle gel diyor hep. 🤷🏼‍♀️
Gidebilirsin derse süreci hızlandırmış olur diye öyle söyledim canım.
En azından ne olduğunu, neye ihtiyacı olduğunu öğrenmiş olur. Yine her türlü kendi doktoru karar vercek zaten.

Eklentiler

• 1B730210-5565-4373-8746-4F3BB3F47619.png
    1B730210-5565-4373-8746-4F3BB3F47619.png
    899,7 KB · Görüntüleme: 57
  • 8F9B209B-1E01-4776-8EB8-D27B0B63E23E.png
    8F9B209B-1E01-4776-8EB8-D27B0B63E23E.png
    706,9 KB · Görüntüleme: 59
  • BEF3B38E-CA06-4844-9FC9-9FDA075AF20B.png
    BEF3B38E-CA06-4844-9FC9-9FDA075AF20B.png
    615,3 KB · Görüntüleme: 54
  • DA65543B-EE31-4774-8453-3312D29B8110.png
    DA65543B-EE31-4774-8453-3312D29B8110.png
    714 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar Doktorum hala dönmedi diş ağrısı çekiyorum. Hayır sinir oldum iyice kafam karıştı. Bu doktor cep numarasını ısrarla vermiyor ve bana geçen yenidoğan yoğun bakımı yok hastanede dedi. İyice gıcık oldum

Kızlar hastaneye götürecek gecelik pijama ne aldınız
Benim oğlumda kullandığım cok güzel 2 takımım var ama onlari kullanmak istemiyorum ,hem de yeniler ama gene de yeni bir sayfa olsun istedim.Su takımı aldım kalitesini de cok begendim ,ipek gibi kayıyor

Eklentiler

• Screenshot_20220221-174335_Chrome.jpg
    Screenshot_20220221-174335_Chrome.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar Doktorum hala dönmedi diş ağrısı çekiyorum. Hayır sinir oldum iyice kafam karıştı. Bu doktor cep numarasını ısrarla vermiyor ve bana geçen yenidoğan yoğun bakımı yok hastanede dedi. İyice gıcık oldum
Ne yaptın canım, dişin nasıl? Doktorun dönüş yaptı mı?

L Larissa kuzu farklı bir ebeden fiyat aldım.
Doğum öncesi 5-6 saat kadar anne babaya doğum öncesi eğitimi veriyormuş.
Online veya yüzyüze nasıl istersen.
Ödeme yarısı doğum öncesi yarısı doğumdan sonra 2 parça halinde yapılıyormuş.
En geç 32-34.haftada iletişime geçmek gerekiyormuş.
Bu bir tık daha makul geldi bana🤷🏻‍♀️

Back