Kendimi gördümAy ekmek almaya ben de gidemiyorumbaktım ekmek yok yemek sepetini açıyorum canım ne isterse börek, tost vs. söylüyorum oh miss
![]()
![Grinning face with big eyes :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f603.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi gördümAy ekmek almaya ben de gidemiyorumbaktım ekmek yok yemek sepetini açıyorum canım ne isterse börek, tost vs. söylüyorum oh miss
![]()
Bir saattir mesaneme çat çat çatKızlar sizin bebekler de aşağıya baskı yapıyor mu arada
Benimki vurma değil de baskı oluyor basınç var gibi kafası ağır geliyor heralde aradaBir saattir mesaneme çat çat çat![]()
Ben buna alışınca çok fena devamı geliyo o yüzden bi süre yasakladım kendime ama arada kaçaamakkkAy ekmek almaya ben de gidemiyorumbaktım ekmek yok yemek sepetini açıyorum canım ne isterse börek, tost vs. söylüyorum oh miss
![]()
ayy inşallah bi an önce geçer canım benimSenin adına sevindim kuzu inşallah olmaz bir daha benim maalesef daha devam yara varmış gibi garip bir hassasiyet var![]()
İnşallah kuzumBen buna alışınca çok fena devamı geliyo o yüzden bi süre yasakladım kendime ama arada kaçaamakkk
ayy inşallah bi an önce geçer canım benim![]()
Ben artık başımıza gelen herşey normal gözüyle bakıyorum zaten olağandışı bir şey olduğunda o kendini hissettiriyor. Bişeylerin yolunda gitmediğini anlıyor insanBenimki vurma değil de baskı oluyor basınç var gibi kafası ağır geliyor heralde arada![]()
Bu haftalarda haftalık 200-400 gr alınıyormuşAy ekmek almaya ben de gidemiyorumbaktım ekmek yok yemek sepetini açıyorum canım ne isterse börek, tost vs. söylüyorum oh miss
![]()
Aynen öyle dinlenip geçtiği sürece sorun yokBen artık başımıza gelen herşey normal gözüyle bakıyorum zaten olağandışı bir şey olduğunda o kendini hissettiriyor. Bişeylerin yolunda gitmediğini anlıyor insanağrılar kramplar normal.
Ayy ben de her gün tatlı yiyesim geliyor üşenmeden yapıyorum daBu haftalarda haftalık 200-400 gr alınıyormuşbende tatlıya düştüm bazen yediklerimi yazmıyorum canınız isterse üzülürüm
yrın tartılayım bakalım kaç olmuşuz
![]()
Ben dün tartıldım 62 kiloyumBu haftalarda haftalık 200-400 gr alınıyormuşbende tatlıya düştüm bazen yediklerimi yazmıyorum canınız isterse üzülürüm
yrın tartılayım bakalım kaç olmuşuz
![]()
Ben üç öğün tatlı yesem yerim yemek niyetineAyy ben de her gün tatlı yiyesim geliyor üşenmeden yapıyorum da![]()
Bende yarın sabah tartılayım belki şu tatlı yememe bu dur dermBen dün tartıldım 62 kiloyum12 günde hiç kilo almamışım ama genel olarak +8le yola devam ediyorum
Kahvaltıyı çok güzel yapıyorum akşam yemeklerini hafif geçiriyorum. Ama yemekten sonra tatlılar ve tuzlular aman allah![]()
Ben dün tartıldım 62 kiloyum12 günde hiç kilo almamışım ama genel olarak +8le yola devam ediyorum
Kahvaltıyı çok güzel yapıyorum akşam yemeklerini hafif geçiriyorum. Ama yemekten sonra tatlılar ve tuzlular aman allah![]()
Yemeği yer yemez ne tatlı yicez dedim daha sofradaykenBen üç öğün tatlı yesem yerim yemek niyetinebu tatlı sevdası nerden çıktı bilmiyorum ya
Bi aydır fln böyle.
Ben üç öğün tatlı yesem yerim yemek niyetinebu tatlı sevdası nerden çıktı bilmiyorum ya
Bi aydır fln böyle.
Şeker çıkmadığında buna çok sevinmiştim rahat rahat tatlı yerim diyeYemeği yer yemez ne tatlı yicez dedim daha sofradaykenüşenmeden de yaptım yedik. Hayır ben kilo alıyorum o sorun değil desek bile eşim de alıyo benle birlikte
bakalım o nasıl vericek yazık
![]()
Dur dencek gibi değil kiiBende yarın sabah tartılayım belki şu tatlı yememe bu dur dermakşam yemeğinden sonra yediklermi bi saysam mideniz bulanır. Sanki beni günlerdir aç bırakıyorlar
![]()
Ay benim eşimde aynı ya beraber doğuma kadar 100 kilo olcaz bu gidişleYemeği yer yemez ne tatlı yicez dedim daha sofradaykenüşenmeden de yaptım yedik. Hayır ben kilo alıyorum o sorun değil desek bile eşim de alıyo benle birlikte
![]()
Dün kahve alırken tatlı yemiyim dedim kendi kendime, eşim diyo ki tatlı yemiyo musun canım yeseneAy benim eşimde aynı ya beraber doğuma kadar 100 kilo olcaz bu gidişle
Evde yaptıklarım hariç yürüyüşümüzün sonu genelde pastanede bitiyor![]()
Benm eşim asla tatlı yemiyorYemeği yer yemez ne tatlı yicez dedim daha sofradaykenüşenmeden de yaptım yedik. Hayır ben kilo alıyorum o sorun değil desek bile eşim de alıyo benle birlikte
![]()