2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay ekmek almaya ben de gidemiyorum🥲 baktım ekmek yok yemek sepetini açıyorum canım ne isterse börek, tost vs. söylüyorum oh miss🤤🤤
Ben buna alışınca çok fena devamı geliyo o yüzden bi süre yasakladım kendime ama arada kaçaamakkk 🤓🤓
Senin adına sevindim kuzu inşallah olmaz bir daha benim maalesef daha devam yara varmış gibi garip bir hassasiyet var🥺😢
ayy inşallah bi an önce geçer canım benim 🥺

Benimki vurma değil de baskı oluyor basınç var gibi kafası ağır geliyor heralde arada 😄
Ben artık başımıza gelen herşey normal gözüyle bakıyorum zaten olağandışı bir şey olduğunda o kendini hissettiriyor. Bişeylerin yolunda gitmediğini anlıyor insan🙈 ağrılar kramplar normal.

Ay ekmek almaya ben de gidemiyorum🥲 baktım ekmek yok yemek sepetini açıyorum canım ne isterse börek, tost vs. söylüyorum oh miss🤤🤤
Bu haftalarda haftalık 200-400 gr alınıyormuş🤭 bende tatlıya düştüm bazen yediklerimi yazmıyorum canınız isterse üzülürüm🥲 yrın tartılayım bakalım kaç olmuşuz🙅🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Ben artık başımıza gelen herşey normal gözüyle bakıyorum zaten olağandışı bir şey olduğunda o kendini hissettiriyor. Bişeylerin yolunda gitmediğini anlıyor insan🙈 ağrılar kramplar normal.
Aynen öyle dinlenip geçtiği sürece sorun yok 😉 zamanında doğsun inşallah minikler

Bu haftalarda haftalık 200-400 gr alınıyormuş🤭 bende tatlıya düştüm bazen yediklerimi yazmıyorum canınız isterse üzülürüm🥲 yrın tartılayım bakalım kaç olmuşuz🙅🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Ayy ben de her gün tatlı yiyesim geliyor üşenmeden yapıyorum da 😅

Ben dün tartıldım 62 kiloyum🥲 12 günde hiç kilo almamışım ama genel olarak +8le yola devam ediyorum😬
Kahvaltıyı çok güzel yapıyorum akşam yemeklerini hafif geçiriyorum. Ama yemekten sonra tatlılar ve tuzlular aman allah🥲

Ben dün tartıldım 62 kiloyum🥲 12 günde hiç kilo almamışım ama genel olarak +8le yola devam ediyorum😬
Kahvaltıyı çok güzel yapıyorum akşam yemeklerini hafif geçiriyorum. Ama yemekten sonra tatlılar ve tuzlular aman allah🥲
Bende yarın sabah tartılayım belki şu tatlı yememe bu dur derm🙈 akşam yemeğinden sonra yediklermi bi saysam mideniz bulanır. Sanki beni günlerdir aç bırakıyorlar🙄

Ben üç öğün tatlı yesem yerim yemek niyetine🙄🙈 bu tatlı sevdası nerden çıktı bilmiyorum ya🤷🏼‍♀️ Bi aydır fln böyle.
Yemeği yer yemez ne tatlı yicez dedim daha sofradayken 🥴 üşenmeden de yaptım yedik. Hayır ben kilo alıyorum o sorun değil desek bile eşim de alıyo benle birlikte 😂😂 bakalım o nasıl vericek yazık 😂

Ben üç öğün tatlı yesem yerim yemek niyetine🙄🙈 bu tatlı sevdası nerden çıktı bilmiyorum ya🤷🏼‍♀️ Bi aydır fln böyle.

Yemeği yer yemez ne tatlı yicez dedim daha sofradayken 🥴 üşenmeden de yaptım yedik. Hayır ben kilo alıyorum o sorun değil desek bile eşim de alıyo benle birlikte 😂😂 bakalım o nasıl vericek yazık 😂
Şeker çıkmadığında buna çok sevinmiştim rahat rahat tatlı yerim diye 😅

Bende yarın sabah tartılayım belki şu tatlı yememe bu dur derm🙈 akşam yemeğinden sonra yediklermi bi saysam mideniz bulanır. Sanki beni günlerdir aç bırakıyorlar🙄
Dur dencek gibi değil kii😅 aklımızda kalacağına midemizde dursun🤤🤤
En azından minnoş bi bahanemiz var🥲

Ay benim eşimde aynı ya beraber doğuma kadar 100 kilo olcaz bu gidişle😂😂
Evde yaptıklarım hariç yürüyüşümüzün sonu genelde pastanede bitiyor🤤😂

Ay benim eşimde aynı ya beraber doğuma kadar 100 kilo olcaz bu gidişle😂😂
Evde yaptıklarım hariç yürüyüşümüzün sonu genelde pastanede bitiyor🤤😂
Dün kahve alırken tatlı yemiyim dedim kendi kendime, eşim diyo ki tatlı yemiyo musun canım yesene😂 e dedim seni mi kırıcam 😂😂😂 her yerden teşvikkk

Benm eşim asla tatlı yemiyor🤷🏼‍♀😅 ağzına sokmaz. Herşeyi ben yiyorum. Bi de bu ara işi çok stresli baya kilo verdi. Ben şiştikçe adam zayıfladı, süzüldü hatta. 🙄 geçen dedm bu iş böyle olmaz ben alırken sen veremezsn🙄 beni kandırmak için eline bişey almış onunla tartılıyor çakal, yakaladım😃

Back