2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar selam dogumdan önce kirpik lifting yaptirasim var en azından bi sure beni idare etsin bakimli dursun😂 herhangi bi zarari olur mu ki

Kızlar selam dogumdan önce kirpik lifting yaptirasim var en azından bi sure beni idare etsin bakimli dursun😂 herhangi bi zarari olur mu ki
Ay banada doktorum kirping lifting yaptır yada ipek kirpik taktır dio😃🙈 herkes öyle yapıyormuş. Geçen bi gebeme doğumhanede maşa yaptık falan diye anlattı. Ben şok🙈 Dipnot: doktorum aşırı bakımlı bir kadın.

Kızlar kahvaltıdan önce bu enerji nerden geliyo 😂 ben dünyayı yemek isteyerek uyanıyorum 🥴
Valla alkışlıyorum sizi 👏🏼👏🏼👏🏼
Ay dünyaları yemeyi isteyerek uyanan +1 ben😬
Aç karnıma yürüyüşe çıksam yollarda bayılırım heralde😅😅
Ben gebelikten önce açlığıma uyanırdım elim ayağım titrerdi şimdi uyanınca hiç bişiy yiyesm gelmiyor🙈😃 gebelikte herşeyim değişti hiç bişey eskisi gibi değil🙄

Z Zynpada kuzuu bak N Neess in imzasında yazıyor muhtemelen bizimkiler tekmelerden mahvetti bizi 😂 benim daha hafifledi hatta baya geçti diyebilirim sen nasılsın?

Eklentiler

• C6DB73A8-8FB8-41A8-99DA-FA7558AAB10F.png
    C6DB73A8-8FB8-41A8-99DA-FA7558AAB10F.png
    424,4 KB · Görüntüleme: 31
Ay banada doktorum kirping lifting yaptır yada ipek kirpik taktır dio😃🙈 herkes öyle yapıyormuş. Geçen bi gebeme doğumhanede maşa yaptık falan diye anlattı. Ben şok🙈 Dipnot: doktorum aşırı bakımlı bir kadın.
Aaa ne tatli doktorrr😂 maşa yapmalarina şok oldum😂😂 o zaman yaptiralim gitsin ya ikna oldum su an 😁

Bence ipek kirpik yerine kesinlikle lifting daha kullanışlı😌
Görümcem doğumdan bir kaç gün önce ipek kirpik taktırmıştı doğumdan sonra o alışma süresi vs. bakımlara gidemedi birazı düştü birazı kaldı pek kullanamadı.
Doktorun ne tatlı😍 Kadın doktorun en güzel artısı bence😊

Ben gebelikten önce açlığıma uyanırdım elim ayağım titrerdi şimdi uyanınca hiç bişiy yiyesm gelmiyor🙈😃 gebelikte herşeyim değişti hiç bişey eskisi gibi değil🙄
Ben de tam tersi gebelikten önce uyanınca saatlerce bir şey yemesem de olurdu😅 ama artık olmuyor😬

Görümcem doğumdan bir kaç gün önce ipek kirpik taktırmıştı doğumdan sonra o alışma süresi vs. bakımlara gidemedi birazı düştü birazı kaldı pek kullanamadı.
Bence de lifting daha kullanisli hamilelikten once yaptiriyordum ben cidden insan kendini iyi hissediyor dogumdan sonra da aynaya bakınca o hisse ihtiyacımız olacak ☺️

Bazen bakıyorum sabaha ekmek yetmicek gibi hemen akşamdan takviyemi yapıyorum çünkü neden aç aç ekmek almaya bile gidemem 😂😂😂
Ay ekmek almaya ben de gidemiyorum🥲 baktım ekmek yok yemek sepetini açıyorum canım ne isterse börek, tost vs. söylüyorum oh miss🤤🤤

Benm belim iyide haftaiçi sabaha kadar uyutmayan iç bacak çatı ağrım oldu. Ama egzersizle o da iki günde geçti. yatınca daha kötü olurum psk var bende. Hastaykende öyleyim. Kendimimi yoruyorm bilmyiorum mizaç🙈
Zaten lekelenmem oldu baya uzunca süre kaç hafta boyunca hep yattım ya da oturdum çok hareketli olmadığım için şu an hemen yoruluyormuşum doktor öyle dedi

Bence de lifting daha kullanisli hamilelikten once yaptiriyordum ben cidden insan kendini iyi hissediyor dogumdan sonra da aynaya bakınca o hisse ihtiyacımız olacak ☺️
Bende düşünüyorum birşeyler. Bakalım sonunda doğuma ombreli kirpik liftng li gitcek gibiym😅 doktorumu aşırı seviyorum ya kadın tam benlik🙈

Bende düşünüyorum birşeyler. Bakalım sonunda doğuma ombreli kirpik liftng li gitcek gibiym😅 doktorumu aşırı seviyorum ya kadın tam benlik🙈
Doktorda ve öğretmende hep erkekleri sevmişimdir, kadınlar hep kötü rastladı bana 😃 ama sizin doktorunuz tam kafaymış , özendim kadın doktora,her ne kadar kendi doktorumdan çok memnun olsam da , bı tarz konular konuşulmuyor erkek doktorla tabii😀😀

Benim dünüm yıkamakla pazar günüm çamaşır kurutmakla geçti aman allahım dünden beri ben bitttim onca şeyi kurutacam diye annemde diyor elleme artık 1 haftalik iş 1 günde yapılırmı ben ütülerim onları 😂 vallahi kurutmak bin kat zor geldi ütüden o kundaklar müslinler carsaflar yorganlar havlular .. kıyafetler cabası şimdi ütüleyip yerleştiresim varda hadi onuda yarına yapayım artık kapatayim bu mevzuyu çantamıda hazırlayıp 😜

Back