2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hastane çıkışlarında cm yazıyor ya onlara bakabilirsin. Ya da ay. Ben 0 3 ay hastane çıkışı yazandan aldım daha uzun oluyor onlar . Sonuçta doğana kadar kilo boyu tahmin etme ihtimalimiz yokk. Bi de doktorum kilo ultrasonla hemen hemen aynı çıkıyor ama boy genel olarak yanılıyor dedi

Okyanus suyu oluyormuş eczanelerde ondan serbest diye duymuştum canım doktorumdan. Ne kadar faydalı olur bilmem ama dene istersen

Bana sterimar burun spreyi vermişti doktor. Gebeler kullanabiliyor.
Ben de ek olarak uyurken başucuma soğan kesip koyuyordum çok faydasını gördüm

İnce çoraplı bakımlı ve fit annelere benden selam olsun o halde 28+2 den merhaba yataginda kusuruna bakmayin artik
Yanlız değilsinizzkarnın çok büyümüşş ama gerçekten maşallahBende hiç öyle zayıf fln değilim tedavi dolayısıyla malesf 73 kiloyla hamile kaldım ,ama çok tatlısınız maşallah kaç kilo aldınız smdıye kdar?

Ben de kiloda yanılıyorlar diye duydum bebek ultrasonda söylenenden 200 gram filan daha az doğuyor denmişti artık doğunca bakacağız hangisi doğru

Ben de kiloda yanılıyorlar diye duydum bebek ultrasonda söylenenden 200 gram filan daha az doğuyor denmişti artık doğunca bakacağız hangisi doğru
Evet bunu birebir yasadık yakın zaman arkdsımın bebeği 3700 dediler ultrasonda,3500 doğdu bebek ..sonra ödemide gıttı 250 gram fln dhada düştü hastane cıkısı anne sütüyle 15-17 gunde toparladı..3500 oldu tekrar

2 bardak tuzlu suyu yana yana yaptim ama hic orali bile olmadi sevgili burnum. Kendine munasir bugun
Bak sen boyle deyince bi gaza gelmedim degil ama iceriginde hamileler kullanamaz yaziyo en azindan burdakilerde ama sen sık bacim degincede kendimi tutamicam galiba
Bana sterimar burun spreyi vermişti doktor. Gebeler kullanabiliyor.
Ben de ek olarak uyurken başucuma soğan kesip koyuyordum çok faydasını gördüm
Bu sogani deniyim burnu tikanan sogana sarilir diyim bari

diğerlerine göre en masumu 2 soğan kesip koyduğumu biliyorum covid olduğumda 2 sağıma 2 soluma

Kızlaaar günaydın göbüşlerinizi ısırırım
Fotoları gördüm günüm aydınlandı
Benm bebeğim baş aşağı duruyor ama ben yinede mesanede tekme hissediyorm çünkü ayaklarını kafasına geçiriyor çoğu zamann nadir ayakları göbek hizamda oluyor.

Ay cok tesekkur ediyorum siz guzel bakiyorsunuz ben 43 kilo vererek 67 kiloyla hamile kaldim +13 kilo 80 kiloyum suan yogun idmanlari bir anda birakinca boyle oluyormuss demekki yedigimide kısmıyorum ekmek hamur tatli disinda ama neguzel koruyordum kilomu 2 senedir bebis beni bozdu

Sık yahu sık pediatrik olanlar var cocuklar icin onlardan sık mis gibi aciyo sogan sarimsak denemedigim kalmadi oglumdada grip oldugumda 1 hafta hergun sıktım tutupta 20 gun kullanmayacaksin ya eziyet etme kendine 1 2 gun gunde 2 defadan hcbiseycik olmaz babamda eczaci bak bu arada oda aynisini diyor

Benimki dogdugu gun ultrasonla 2525 gram 45 cm dedi hic unutmam 35 haftalikti 2805 gram 47 cm dogmustu asagisida yukarisida olabiliyormus

Ay bende aynısını yazıcaktım şimdi baş aşağı benimde ama wc sorunum katlanarak artıyor hastaneden sonra bütün gün dışardaydık kaç kere wc ye girdim sayamadım Ben tekmeleri her yerde hissediyorum ama göğüs altı göbek deliği yanlar, bazen aşağıda titremeler oluyo bi de gerçekten bi sallanıyo bazen karnım o zaman ne hareket yapıyo çok merak ediyorum

Eveeet ve çok normal bir durummuş korkma Beklediğimiz şeyler bunlar demişti doktorum vücudumuz ekstra kan pompalıyor ya ondan oluyor hep
Ay teşekkür ederim canım ,olur olmaz ,kalbim ağzından çıkacak gibi oluyor.Tansiyonuma baktim 10 a 5 ,eğer tansiyonum yüksek olsa, doktoru arayacaktım.Rahatsiz edici bir his

Rüyamda da sezeryan öncesi damar yolum açılıyordu, diyordum bana bir de sakinleştirici çakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…