Ayy gerçekten mii
Merhaba arkadaşlar ,kontrolden çıktım ,çok şükür her şey yolunda.Kızım 1200 olmuş ,yüzünü plasentaya dayamış, fotoğraf alamadık. Bacaklarim varis doldu ,pıhtılaşma riskim de olduğu icin nur topu gibi kan sulandiricilarim oldu .Her sey yolunda şükürler olsun ben de 3 kilo almisim
Ayy evet evet acelecii bir beyefendii
Ocak ne kadar yavaş geçtiyse şubatta tam tersi jet hızıyla geçti gerçektenAyy evet evet acelecii bir beyefendii
Şubat çok hızlı geçmedi mi yarısına geldikbiz daha oturalım oh
Eveet dis cikarma döneminde kullanmistim benKızlar bebeğinize kehribar kolye düşünüyor musunuz çok faydası olduğu söyleniyor ya
Yastık niyetine galibaÇok şükür canım gözünaydın senin bebişte kilolara gelmişş maşallah
Ayy bizimkiler plasentasız yapamıyorlar yok
İnşallah canım, dilerim hicbir çiçeği burnunda anne yaşamasınİyiki başlatmış doktor o zaman inşallah tekrar aynı sıkıntılari yaşamazsın canım
Evet canim ayni iğne, ben yapamam da komsum yapar insallah ona güveniyorum.Ay maaşallah prensese kilolara geçmiş artık
Bu ay poz yok bize kızlar nazlandı
İğne mi başladın sılandırıcı? benimde oksapardan kollarım taş gibi oldu artık bacağa geçecem sanırım
Erken doğum riski olduğunu mu düşünüyor canım? Tedbir amaçlı mı vurucak sadece?Kızlarr selam muayene den geldimm teyzelerimm
Gördüğünüzz üzere kordon bağım önüme geçmiş ayağımıda kafama kadar kaldırmıştım doktor amcayı cok uğraştırdım ama azck foto alabildi hihoo annemde sola sağa sütlaç gbi sallandı ama yok
Kızlar agrım vardı aşagıda bayagg (vajina) kemıklerde doktor dedi ki miyomda bası yapmış olabilir dkkat edıcez rahm agzı kapalı bzım ıcın onemlı olan o, bebeğimiz 1 kilo tam 26+3 üz 35 cm , bzim için onemlı olan 1 kıloya gelmesi bundan sonra yaşam sınırı astık dıyebılrıız ..erken doğum riskine karşı akciğer geliştirici vurucam dedi 3 hafta sonra muayene.. agrıların artarsa haberım olsun yürüys yap temız havada gun ıcerısınde hee bıde bu haftadan sonra haftada 1 mutlaka ama mutlaka LüFER, Somon (NOrveç) , hamsi ye dedi .. çupra levrek onermıyorum onların cogu antıbıyotıkle buyutulmus dedı ..
Evet kuzum hatırlarsan bende kanama sebebiyle hastanede yatmıştım 16. Haftada , sonra tekrar daha az olmuştu vs miyom kaynaklı olduğunu soylediler doktorlar.. rahim ağzına yakın bi yerde periontologta bebeğin cok sağlıklı oldugunu ama miyom kaynaklı sezeryan olacagı hemde erken doğum riski olabilecegını soylemıişti.. ama bnm doktorum bu hiç olmayadabilir dedi .. sonuna kadar gidedebilirz dedi , benm agrım var vajınamda 2-3 gundur rahım agzı kapalı ama sanırım önlem amaçlı akciğer geliştirici iğne vurucam dedi 3 hafta sonra..Erken doğum riski olduğunu mu düşünüyor canım? Tedbir amaçlı mı vurucak sadece?
Ohh maşallah boyuna kilosuna da ben de perşembe kan uyuşmazlık iğnesi için gidicem heyecanlıyım şimdidenn bakalım benim minnak ne kadar oldu
Ayy cicilerim ben ettim siz etmeyin doktor bile kızdı bu saate hazırlığı neden bıraktın diye biraz da ondan saldı ama benim sancım hastanedekine göre daha da arttı bu çocuk durmaz anam
insan nasıl anlayacak yani çok ağrısı yoksaAyy cicilerim ben ettim siz etmeyin doktor bile kızdı bu saate hazırlığı neden bıraktın diye biraz da ondan saldı ama benim sancım hastanedekine göre daha da arttı bu çocuk durmaz anam
Sancı dedikleri de neymiş bebek bir yerde toplanıyo sırtı poposu dayıyo diyoruz ya oymuş bende şiddet 100lere çıktı Max şimdilik doktor şaşıyo tepki bersene diye evde olsam su içer yatarım diyorum nst önemliymiş yani onu anladıkk bi de düzenli olması önemliymiş şiddeti dsğil d eo şişmeyşe beraber bel kasık ağrısı olursa düzenli doktora başvurunn ben bilmezdim hiçç bana da dua edinn bu 1 hafta daha tutabilsek iyi dedi bebişin suyu da azalmışşi çünkü yaramaz içti şiştiama ben ağladım tabi çok çile gittim çocuğun suyunu bitirdim diye sjeıelwştkfjfrldşs doktor yine şok
Fotosunu çektiklerim böyle 3 saatte bir ölçtüler hep düzenli ve böyleydi sürekli serum almama rağmeninsan nasıl anlayacak yani çok ağrısı yoksaNst önemli ama 100 lerde olup haftalarca doğurmayanda var Sağlıkla gelsin uraz.
Masallah, moralin keyfin yerinde gibi stres yapmiyosun sanki ki bu cok iyi bi seyAyy cicilerim ben ettim siz etmeyin doktor bile kızdı bu saate hazırlığı neden bıraktın diye biraz da ondan saldı ama benim sancım hastanedekine göre daha da arttı bu çocuk durmaz anam
Sancı dedikleri de neymiş bebek bir yerde toplanıyo sırtı poposu dayıyo diyoruz ya oymuş bende şiddet 100lere çıktı Max şimdilik doktor şaşıyo tepki bersene diye evde olsam su içer yatarım diyorum nst önemliymiş yani onu anladıkk bi de düzenli olması önemliymiş şiddeti dsğil d eo şişmeyşe beraber bel kasık ağrısı olursa düzenli doktora başvurunn ben bilmezdim hiçç bana da dua edinn bu 1 hafta daha tutabilsek iyi dedi bebişin suyu da azalmışşi çünkü yaramaz içti şiştiama ben ağladım tabi çok çile gittim çocuğun suyunu bitirdim diye sjeıelwştkfjfrldşs doktor yine şok
Nstye girmek için can attın attın bak ne oldu şimdiAyy cicilerim ben ettim siz etmeyin doktor bile kızdı bu saate hazırlığı neden bıraktın diye biraz da ondan saldı ama benim sancım hastanedekine göre daha da arttı bu çocuk durmaz anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?