2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar selam iki gündür benm vajina kemiklerim ağrıyo.. bu nasıl bi ağrı anlatamam sanki çürümüş üstüne düşmüşümde iyileşmeye çalışıyo orası yatakta uykuda sağa sola dönerken ağrıyo, yataktan kalkarken ağrıyo, ayakta cok fazla kalınca ağrıyo hiç vajinası ağrıyan oldu mu bu haftalar da nr yapmak lazım? Yarın doktorumu aradım gdicem bi bakyım dedi.. başına gelen var mı?

Kızlar ıslak mendil de hangisini tercih ettiniz ben de sipariş vereceğim sleppy yeni doğan düşünüyordum ama kararsız kaldım var mı alan veya aklında almayı düşündüğü marka olan
Kuşum ben yeni doğduğunda kullanmak için waterwipes aldım temiz içerik zaten saf su. Sonrası için de Aqua pure aldım

Ayyy 2 gun once mi ne benim agrimisti. Hafif bi evi supurmustum guya yavas supurdum. Ama ondan oldugunu dusunuyorum o kadar agridi ki o vajinadaki kemigim.. cok sukur bugunlerde yavas yavas geciyo ama mesela dun ayagimla camasir sepetini kenara itmeye kalktim o kemik yine agridi. Demek ki yuk bindirecek isler yapmayacagiz. Dinlenin geçiyor ama gecene kadar insanin cani cikiyo sizi cok iyi anliyorum.
Doktor bu agrilarin normal oldugunu soyluyor. Cunku vucut doguma hazirlandigi icin ordaki kemikler esniyomus o yuzden de bu agrilar oluyomus.

Canım geçen hafta 32 haftalık arkadaşım oldu. Hafif geçiyor çok şükür. Ama doktorunla hemen görüş 10 günlük pıhtılaşma iğnesi vurduruyorlar . Onun dışında bol bol vitamin al. Portakal, sarımsak, limon bunlar önemli. Inşallah yoktur ama varsa da korkma basit geçecek:)

Canım ben burda yazmistim daha once oglumda ayni soru 3.5 aylik civari baslamisti dogurdugum dakika kesilmisti yatakta sagdan sola donerken ayagimizdan güç aliyoruz ya iste ben alamiyordum yanlar et kırığı gibi dönemiyordum ayakta kalmak yatakta dönmek kadar zor degildi magnezyum kalsiyum hicbirsey fayda etmemisti megersem plesanta ordaki sinirlere baskı yapıyormuş o sebeple öyle olmus smdiki gebeligimdede basladi hafta ilerleyince yok denecek kadar azaldi ama oglumda cok cekmistim ve cozumu yoktu maalesef doğduğu dakika düzelmisti

Teşekkür ederim kızlar ben de sleppy bio natural sipariş verdim 12'li deneme yanılma yöntemi ile göreceğiz bakalım
Normal yenidoğanı bi tık daha kalın ve kutusuda pamuktan yapilms bio naturalın kutusu poset tarzinda ve mendiller bi tık dha ince ama cokda faek yok gecen 12 li esim almis gelmis bio naturalinkini iade etmedim kullanilir ama digeri cok daha guzel onla devam edecegim sleepy natural yebidogan islak havlu ile oglumda uni baby yenidogan saf su islak havlu kullanmistim aradim taradim piyasadan kaldirmislar yok 3 4 ay once baktigimda vardi anlayamadim ama zaten inanilmaz pahaliydi gerekde yok

Aa ciddimisinz? Bende dün agır olmayan bir süpürgeyle salonu süpürdüm ama yınede sürdü ayakta kaldım bayağ bi ..misafrim vardı hediye getirdiler .. dün gece cok ağrıdı gece 3 te rresmen yataktan kalkarken cok zorlandım agrıdan .. bi süre dinleneyim ama aynı doktora gdıyroz arkadasımada olmus gecen hafta magnezyum kalsiyum vermiş doktor .. ben kalsiyım ıcıyorudum ztn bakalım bana ne dicek ama hani korkulcak bsy mi açılma vs.. normalde bu tarz agrılar doğuma yakın olur ondan korktum

Kızlar selam benim 7 tane kargo geldi yine. Bezler hamile taytı serum fizyolojik burun aspiratörü vs. Baktım kendime bir tek tayt almışım. Dedim şıpa şimdiden bizi esir almış kendime bişey almamışım güldüm bu arada bizim üst kat komşularımızın kavgası ile uyandım. Adam karısına bas bas bağırıyordu. F.hişe dedi kadına duydum. Bir insan karısına böyle adi bir hakaret eder mi dedim şok oldum kaldım. Dedim kan çıkacak herhalde neyse sonra sustular. İnşallah bebiş doğunca böyle bağrınmazlar yoksa polis çağırırım. Eşim öyle bişey olursa çıkar konuşurum dedi. Dedim manyak adam sana bir zarar verir ne alaka polis çağırırız dedim. Hayır bir de kiracılar yani olmadı imza toplar attırırız siteden. Zaten karısı köpeğini çişe çıkardığı zaman sitenin içine yaptırıyor çişini. Hayır benim de köpeğim var ama ben salak mıyım ben neden sitenin dışına yaptırıyorum. Demek ki kural var dimi? İnsanlar çevreyi diğer apartman sakinlerini hiç düşünmüyor.

Kesin is yaptiginiz icin olmustur dinlenin 2 gune o agri azaliyor baya. Demek ki hassaslastik artik is yapmamak lazim yani bende 2 oda supurmustum sadece ama dediginiz gibi gecesine resmen agridan uyuyamadim sagdan sola donemedim.
Bende kalsiyum degilde magnuzyum iciyorum hemde gunde 4 tane ama bu ağrılar icin degil, kasilmalar icin iciyorum.
Bu agrilar normalmis korkma erken dogumla alakasi yok.

Vajina kemiği agrisi normal arkadaşlar,is yapsanız da yapmasanız da ağrıyor benim bir hafta kemiklerim kırık gibi ağrıdı bir ay önce, simdi o geçti kasik ve yan ağrıları başladı.

Kapi süsünün orkidesi geldi ,cikolataları alinca güzel bir sekilde yapıştırırım oldu bitti çikolatanın da saten kurdelesi,kutusu ,silikon ve pleksisi hazır

Eklentiler

• 20220211_163755.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 20220211_163538.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 42
Yurtdışında yaşadığım için böyle bir prosedür olduğunu sanmıyorum ne yazıkki ama kendimi c vitamin manyağı yapıyorum şuan. Teşekkür ederim

Arkadaslar ben artık tekmelerin sarsintisindan uyuyamiyorum yahu ,maşallah. Ilk bebeğim de hic hatirlamiyorum bunlari

Sabahtır açılamadım sersem gibiyim yaa az önce bir müzik açtım kedilerimle yavaş yavaş dans eder gibi oyun oynadım ama hemen belim ağrıdı uzanıyorum artık harekete gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…