Kuşum ben yeni doğduğunda kullanmak için waterwipes aldım temiz içerik zaten saf su. Sonrası için de Aqua pure aldımKızlarıslak mendil de hangisini tercih ettiniz ben de sipariş vereceğim sleppy yeni doğan düşünüyordum ama kararsız kaldım var mı alan veya aklında almayı düşündüğü marka olan
Kuşum ben yeni doğduğunda kullanmak için waterwipes aldım temiz içerik zaten saf su. Sonrası için de Aqua pure aldım
Teşekkür ederim kızlar ben de sleppy bio natural sipariş verdim 12'li deneme yanılma yöntemi ile göreceğiz bakalımSleepy yeni digan canm suan piyasadaki en iisi o ben 24 lü aldım
Ayyy 2 gun once mi ne benim agrimisti. Hafif bi evi supurmustum guya yavas supurdum. Ama ondan oldugunu dusunuyorum o kadar agridi ki o vajinadaki kemigim.. cok sukur bugunlerde yavas yavas geciyo ama mesela dun ayagimla camasir sepetini kenara itmeye kalktim o kemik yine agridi. Demek ki yuk bindirecek isler yapmayacagiz. Dinlenin geçiyor ama gecene kadar insanin cani cikiyo sizi cok iyi anliyorum.Kızlar selam iki gündür benm vajina kemiklerim ağrıyo.. bu nasıl bi ağrı anlatamam sanki çürümüş üstüne düşmüşümde iyileşmeye çalışıyo orası yatakta uykuda sağa sola dönerken ağrıyo, yataktan kalkarken ağrıyo, ayakta cok fazla kalınca ağrıyo hiç vajinası ağrıyan oldu mu bu haftalar da nr yapmak lazım? Yarın doktorumu aradım gdicem bi bakyım dedi.. başına gelen var mı?
Canım geçen hafta 32 haftalık arkadaşım oldu. Hafif geçiyor çok şükür. Ama doktorunla hemen görüş 10 günlük pıhtılaşma iğnesi vurduruyorlar . Onun dışında bol bol vitamin al. Portakal, sarımsak, limon bunlar önemli. Inşallah yoktur ama varsa da korkma basit geçecek:)Kızlar beklenen hazin sona geldik kanımca. Eşim corona oldu ki sanırsam oğlumda çünkü ateşi var 38 dereceydi biraz önce. Sonuçta bana geçmeme olasılığı çok düşük geliyor. Yaşayanlar nasıl atlattı bu durumu? Şuanlık hiç birşeyim yok. Çift aşılıyım ama gebelikten hemen önce olmuştum 2.dozu.Hatırlıyorum kimileri olmuştu görüşlerinizi bekliyorum
Yandım deseneİstatistiklere göre 8,5 kilonun üzerinde alınan kilo anneye kalıyormuşNe derece doğru bilmiyorm.
Kaç aldınYandım desene
Canım ben burda yazmistim daha once oglumda ayni soru 3.5 aylik civari baslamisti dogurdugum dakika kesilmisti yatakta sagdan sola donerken ayagimizdan güç aliyoruz ya iste ben alamiyordum yanlar et kırığı gibi dönemiyordum ayakta kalmak yatakta dönmek kadar zor degildi magnezyum kalsiyum hicbirsey fayda etmemisti megersem plesanta ordaki sinirlere baskı yapıyormuş o sebeple öyle olmus smdiki gebeligimdede basladi hafta ilerleyince yok denecek kadar azaldi ama oglumda cok cekmistim ve cozumu yoktu maalesef doğduğu dakika düzelmistiKızlar selam iki gündür benm vajina kemiklerim ağrıyo.. bu nasıl bi ağrı anlatamam sanki çürümüş üstüne düşmüşümde iyileşmeye çalışıyo orası yatakta uykuda sağa sola dönerken ağrıyo, yataktan kalkarken ağrıyo, ayakta cok fazla kalınca ağrıyo hiç vajinası ağrıyan oldu mu bu haftalar da nr yapmak lazım? Yarın doktorumu aradım gdicem bi bakyım dedi.. başına gelen var mı?
Normal yenidoğanı bi tık daha kalın ve kutusuda pamuktan yapilms bio naturalın kutusu poset tarzinda ve mendiller bi tık dha ince ama cokda faek yok gecen 12 li esim almis gelmis bio naturalinkini iade etmedim kullanilir ama digeri cok daha guzel onla devam edecegim sleepy natural yebidogan islak havlu ileTeşekkür ederim kızlar ben de sleppy bio natural sipariş verdim 12'li deneme yanılma yöntemi ile göreceğiz bakalım
Aa ciddimisinz? Bende dün agır olmayan bir süpürgeyle salonu süpürdüm ama yınede sürdü ayakta kaldım bayağ bi ..misafrim vardı hediye getirdiler .. dün gece cok ağrıdı gece 3 te rresmen yataktan kalkarken cok zorlandım agrıdan .. bi süre dinleneyim ama aynı doktora gdıyroz arkadasımada olmus gecen hafta magnezyum kalsiyum vermiş doktor .. ben kalsiyım ıcıyorudum ztn bakalım bana ne dicek ama hani korkulcak bsy mi açılma vs.. normalde bu tarz agrılar doğuma yakın olur ondan korktumAyyy 2 gun once mi ne benim agrimisti. Hafif bi evi supurmustum guya yavas supurdum. Ama ondan oldugunu dusunuyorum o kadar agridi ki o vajinadaki kemigim.. cok sukur bugunlerde yavas yavas geciyo ama mesela dun ayagimla camasir sepetini kenara itmeye kalktim o kemik yine agridi. Demek ki yuk bindirecek isler yapmayacagiz. Dinlenin geçiyor ama gecene kadar insanin cani cikiyo sizi cok iyi anliyorum.
Doktor bu agrilarin normal oldugunu soyluyor. Cunku vucut doguma hazirlandigi icin ordaki kemikler esniyomus o yuzden de bu agrilar oluyomus.
Kesin is yaptiginiz icin olmustur dinlenin 2 gune o agri azaliyor baya. Demek ki hassaslastik artik is yapmamak lazim yani bende 2 oda supurmustum sadece ama dediginiz gibi gecesine resmen agridan uyuyamadim sagdan sola donemedim.Aa ciddimisinz? Bende dün agır olmayan bir süpürgeyle salonu süpürdüm ama yınede sürdü ayakta kaldım bayağ bi ..misafrim vardı hediye getirdiler .. dün gece cok ağrıdı gece 3 te rresmen yataktan kalkarken cok zorlandım agrıdan .. bi süre dinleneyim ama aynı doktora gdıyroz arkadasımada olmus gecen hafta magnezyum kalsiyum vermiş doktor .. ben kalsiyım ıcıyorudum ztn bakalım bana ne dicek ama hani korkulcak bsy mi açılma vs.. normalde bu tarz agrılar doğuma yakın olur ondan korktum
Yurtdışında yaşadığım için böyle bir prosedür olduğunu sanmıyorum ne yazıkkiCanım geçen hafta 32 haftalık arkadaşım oldu. Hafif geçiyor çok şükür. Ama doktorunla hemen görüş 10 günlük pıhtılaşma iğnesi vurduruyorlar . Onun dışında bol bol vitamin al. Portakal, sarımsak, limon bunlar önemli. Inşallah yoktur ama varsa da korkma basit geçecek:)
Hamgi siteden aldınız waterwipesları? Birde baby me mi ne var saf su olan e bebekte kız bebek için erkek bebek diyor hiç duydunuz mu?Kuşum ben yeni doğduğunda kullanmak için waterwipes aldım temiz içerik zaten saf su. Sonrası için de Aqua pure aldım
Bugün itibariyle tam 12 :))Kaç aldınalsan suç almasan suç ya boşver. Keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?