- 20 Mart 2021
- 571
- 300
- 33
- 32
Yaa öyle miValla yüzünü açmayan ne olursa olsun yine de açmıyordetaylı da doktor deli gibi salladı olmadı, karnımı bastırdı olmadı, yürü gel dedi olmadı, ne yaptıysak açmadı sizin miniğin uykusu hafif heralde bizimkinin ağır
Yaa evett hatırladımmAyy evet senin resmen nisanben kılpayı bayrama denk gelicem diye korkuyorum ama bakalım hayırlısı neyse öyle olsun sağlıkla gelsin minnaklar
Benim doktorum da uğraşıyor ya sağolsunn hatta kız olduğunu öğrendiğimizde yüzünü de atmıştım buraya hatırlıyo musun bak bende ona duygulandım şimdidetaylıda biraz rüşvet vermemiz gerekti ama yine de gördük
offff senin oğluşunun nazını yerim amakeşke birbirimizn doğumuna gitsek de şu beklemelerimizin bi tadını çıkarsak doğduklarında
Canımsın sen benim, inşallah kuşumDualarım seninle kuzum inşallah güzel haberler vereceksin bize
Yaaaa sizin az kalmis 20 nisan neeBen de aksine 42.haftayı bile bekleyebiliriz gibi hissediyorumbence de en azından 38.haftayı doldursunlar biz 20 nisanda 38+0 oluyoruz ondan sonra gelebilir
Ayy böyle söyleyince de bir korkmadım değillYaaaa sizin az kalmis 20 nisan neesubati sayma zaten subat cabuk gecer mart nisan 2 ay kalmis resmen heyt be
Hazir misiniz barikiyafetler yikandi utulendi mi bakayim hastane cantasini ne zaman hazirlicaksiniiz
Tabi belli olmaz di miAyy böyle söyleyince de bir korkmadım değillben normal düşünüyorum o yüzden aslında belli değiill
Asla hazır değilim daha yavrumun yatağı, eşyalarını koymaya dolabı bile yok ortada1 nisana kadar hazır olmayı düşünüyorum inşallah hastane çantamı 30.hafta gibi hazırlarım diye düşünüyorum bakalımm
99a düştükten sonra daha çabuk geçiyor sankiTabi belli olmaz di mi42 haftaya kadar duran olabiliyo belli olmaz ama hazir olmak lazim su 20li haftalar bi geceydi hayirlisiyla cok sıkıldım artik zaman hizli gecsinde insallah saglikla doguralim zamaninda
Ay böyle diyince bana bile tırsma geldi N NeessYaaaa sizin az kalmis 20 nisan neesubati sayma zaten subat cabuk gecer mart nisan 2 ay kalmis resmen heyt be
Hazir misiniz barikiyafetler yikandi utulendi mi bakayim hastane cantasini ne zaman hazirlicaksiniiz
Ya başınız sağolsun çok üzüldümKızlar annem ben 12 yaşındayken vefat etti hep kızın olursa annenin adını koyarsınlarla büyüdüm ben de olur modundaydım ama son zamanlarda hep bir şey beni rahatsız etti kızımı ismiyle sevmeye çalıştığımda hep üzülüyorum annemin yokluğu geliyor aklıma ismini söyledikçe bu yüzden ismi koymaktan vazgeçtim hatta isimli işlemeli zıbın takımı da söylemiştim işleme alındığı için iptal olmadı yenisini yaptıracağım artık ismine karar verince
Canım benim başın sağolsunKızlar annem ben 12 yaşındayken vefat etti hep kızın olursa annenin adını koyarsınlarla büyüdüm ben de olur modundaydım ama son zamanlarda hep bir şey beni rahatsız etti kızımı ismiyle sevmeye çalıştığımda hep üzülüyorum annemin yokluğu geliyor aklıma ismini söyledikçe bu yüzden ismi koymaktan vazgeçtim hatta isimli işlemeli zıbın takımı da söylemiştim işleme alındığı için iptal olmadı yenisini yaptıracağım artık ismine karar verince
30.haftaya da 3 haftam kaldıAy böyle diyince bana bile tırsma geldi N Neess
27 nisanda da ben tam 38+0bence 30. Haftaya kadar eksiklerimizin çoğunu bitirmiş olalım ne olacağı belli olmaz
Ya başınız sağolsun çok üzüldümAma dediğinizde haklısınız, doğumda göbek adını koyarsınız içinizde kalıcaksa eğer. Gönlünüzden nasıl geçiyosa öyle olsun
Ay böyle diyince bana bile tırsma geldi N Neess
27 nisanda da ben tam 38+0bence 30. Haftaya kadar eksiklerimizin çoğunu bitirmiş olalım ne olacağı belli olmaz
Ya başınız sağolsun çok üzüldümAma dediğinizde haklısınız, doğumda göbek adını koyarsınız içinizde kalıcaksa eğer. Gönlünüzden nasıl geçiyosa öyle olsun
Sağolun kızlar yanımda olsun çok çok isterdim bu günlerimi görsün ama rabbimden gelene çare yok sağlıkla kavuşayım inşallah kızıma onunla uzun sağlıklı mutlu yıllarımız olsunCanım benim başın sağolsunİçinden nasıl geliyorsa onu yap. İnsanların ne söylediği hiç önemli değil önemli olan senin mutlu olman
İçine sinen ismi bulduğunda bize de haber ver
Küçükken sürekli size öyle empozr edildiği için bende istiyorum sanmışsınz ama işin sizdeki tarafı öyle olmamış. Ben genel olarak vefat eden etmeyen anne baba isimlerinin çocuğa konulmasına karşıyım ben oğluma yada kızıma babamn yada annemn adıyla hitap etmek istemem şahsen.Kızlar annem ben 12 yaşındayken vefat etti hep kızın olursa annenin adını koyarsınlarla büyüdüm ben de olur modundaydım ama son zamanlarda hep bir şey beni rahatsız etti kızımı ismiyle sevmeye çalıştığımda hep üzülüyorum annemin yokluğu geliyor aklıma ismini söyledikçe bu yüzden ismi koymaktan vazgeçtim hatta isimli işlemeli zıbın takımı da söylemiştim işleme alındığı için iptal olmadı yenisini yaptıracağım artık ismine karar verince
Ay larissam hava gerçekten çok kötü ve soğuk dikkat et kendine. Hadi bakalım gör güzel kızını, haberlerini bekliyoruzKızlar hastane yolundan herkese günaydın istanbulda hava berbatt ve çok açım
Ben eskiden çok aç uyanırdım gebeliğin başındada öyleydm şimdi resmen uyandıktan 3 saat sonra yesem olurKızlar hastane yolundan herkese günaydın istanbulda hava berbatt ve çok açım
Ay larissam hava gerçekten çok kötü ve soğuk dikkat et kendine. Hadi bakalım gör güzel kızını, haberlerini bekliyoruz
Şansıma en kötüsü elmalı geldi limonlu beklerdimBen eskiden çok aç uyanırdım gebeliğin başındada öyleydm şimdi resmen uyandıktan 3 saat sonra yesem olurGebelikte herşeym değişti yahu.
Yaaa o dudaklar nedir Allahımmm maşallah kızçeyeeŞansıma en kötüsü elmalı geldi limonlu beklerdimama içilmicek gibi değil kızlar içtim bitti bi anda. Şimdi kan vericem süreyi bekliyorum kızçem de beni üzmedi vee gösterdi yine yüzünü inanılmaz duygular inanılmazzzz
Ay maşallah yaaa ne kadar güzel çıkmışŞansıma en kötüsü elmalı geldi limonlu beklerdimama içilmicek gibi değil kızlar içtim bitti bi anda. Şimdi kan vericem süreyi bekliyorum kızçem de beni üzmedi vee gösterdi yine yüzünü inanılmaz duygular inanılmazzzz
Yaaa o dudaklar nedir Allahımmm maşallah kızçeyee
Dudaklar beni benden aldı zaten ahh minnak kızım ahhhAy maşallah yaaa ne kadar güzel çıkmışAllah kucağına aldığın günüde göstersin gelişimi nasıldı kilo boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?