2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yaa öyle mi hadi inşallah şeker yüklemesi günü benim umudum var siiznkinden

Yaa evett hatırladımm inşallah bu gittğinde de gösterir güzel yüzünü ne kadar büyümüş olduğunu görmek çok mutlu edicekkyanaklar dolmuştur şimdi minnoşun

Ben de aksine 42.haftayı bile bekleyebiliriz gibi hissediyorum bence de en azından 38.haftayı doldursunlar biz 20 nisanda 38+0 oluyoruz ondan sonra gelebilir
Yaaaa sizin az kalmis 20 nisan nee subati sayma zaten subat cabuk gecer mart nisan 2 ay kalmis resmen heyt be
Hazir misiniz bari kiyafetler yikandi utulendi mi bakayim hastane cantasini ne zaman hazirlicaksiniiz

Yaaaa sizin az kalmis 20 nisan nee subati sayma zaten subat cabuk gecer mart nisan 2 ay kalmis resmen heyt be
Hazir misiniz bari kiyafetler yikandi utulendi mi bakayim hastane cantasini ne zaman hazirlicaksiniiz
Ayy böyle söyleyince de bir korkmadım değill ben normal düşünüyorum o yüzden aslında belli değiill
Asla hazır değilim daha yavrumun yatağı, eşyalarını koymaya dolabı bile yok ortada 1 nisana kadar hazır olmayı düşünüyorum inşallah hastane çantamı 30.hafta gibi hazırlarım diye düşünüyorum bakalımm

Tabi belli olmaz di mi 42 haftaya kadar duran olabiliyo belli olmaz ama hazir olmak lazim su 20li haftalar bi geceydi hayirlisiyla cok sıkıldım artik zaman hizli gecsinde insallah saglikla doguralim zamaninda

Kızlar annem ben 12 yaşındayken vefat etti hep kızın olursa annenin adını koyarsınlarla büyüdüm ben de olur modundaydım ama son zamanlarda hep bir şey beni rahatsız etti kızımı ismiyle sevmeye çalıştığımda hep üzülüyorum annemin yokluğu geliyor aklıma ismini söyledikçe bu yüzden ismi koymaktan vazgeçtim hatta isimli işlemeli zıbın takımı da söylemiştim işleme alındığı için iptal olmadı yenisini yaptıracağım artık ismine karar verince

Tabi belli olmaz di mi 42 haftaya kadar duran olabiliyo belli olmaz ama hazir olmak lazim su 20li haftalar bi geceydi hayirlisiyla cok sıkıldım artik zaman hizli gecsinde insallah saglikla doguralim zamaninda
99a düştükten sonra daha çabuk geçiyor sanki
Şubatta bitsin bir bakacağız nisan gelmiş allahımm heyecanlanıcam sanırım

Ay böyle diyince bana bile tırsma geldi N Neess
27 nisanda da ben tam 38+0 bence 30. Haftaya kadar eksiklerimizin çoğunu bitirmiş olalım ne olacağı belli olmaz
Ya başınız sağolsun çok üzüldüm Ama dediğinizde haklısınız, doğumda göbek adını koyarsınız içinizde kalıcaksa eğer. Gönlünüzden nasıl geçiyosa öyle olsun

Canım benim başın sağolsun İçinden nasıl geliyorsa onu yap. İnsanların ne söylediği hiç önemli değil önemli olan senin mutlu olman
İçine sinen ismi bulduğunda bize de haber ver

30.haftaya da 3 haftam kaldı ay benim gerçekten çok az kaldı sanırım yaaa

Canım benim başın sağolsun İçinden nasıl geliyorsa onu yap. İnsanların ne söylediği hiç önemli değil önemli olan senin mutlu olman
İçine sinen ismi bulduğunda bize de haber ver
Sağolun kızlar yanımda olsun çok çok isterdim bu günlerimi görsün ama rabbimden gelene çare yok sağlıkla kavuşayım inşallah kızıma onunla uzun sağlıklı mutlu yıllarımız olsun ismini de bulayım haber veririm zaten

Küçükken sürekli size öyle empozr edildiği için bende istiyorum sanmışsınz ama işin sizdeki tarafı öyle olmamış. Ben genel olarak vefat eden etmeyen anne baba isimlerinin çocuğa konulmasına karşıyım ben oğluma yada kızıma babamn yada annemn adıyla hitap etmek istemem şahsen.

Ay larissam hava gerçekten çok kötü ve soğuk dikkat et kendine. Hadi bakalım gör güzel kızını, haberlerini bekliyoruz
Ben eskiden çok aç uyanırdım gebeliğin başındada öyleydm şimdi resmen uyandıktan 3 saat sonra yesem olur Gebelikte herşeym değişti yahu.
Şansıma en kötüsü elmalı geldi limonlu beklerdim ama içilmicek gibi değil kızlar içtim bitti bi anda. Şimdi kan vericem süreyi bekliyorum kızçem de beni üzmedi vee gösterdi yine yüzünü inanılmaz duygular inanılmazzzz

Eklentiler

• 9A4B0233-C6D9-4873-8179-BBA8394788A5.jpeg
    197,3 KB · Görüntüleme: 53
Yaaa o dudaklar nedir Allahımmm maşallah kızçeyee

Ay maşallah yaaa ne kadar güzel çıkmış Allah kucağına aldığın günüde göstersin gelişimi nasıldı kilo boy

Yaaa o dudaklar nedir Allahımmm maşallah kızçeyee
Ay maşallah yaaa ne kadar güzel çıkmış Allah kucağına aldığın günüde göstersin gelişimi nasıldı kilo boy
Dudaklar beni benden aldı zaten ahh minnak kızım ahhh
881 gr 33 cm çıktı canım tam haftası ve gününe uygun dedi. Allahtan sadece anası kilo almamış
Ben de 56 kilo olmuşum yazıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…