Aa çok sağol tatlım şimdi anladım, sudocream almıştım zaten trendyl dan duruma göre panetan alırım o zmn pişik önleyici alıcam ben okKuzum pişk kremleri hakkında genel bi bilgi vereym. 2 ye ayrılıyor pişik önleyici/bariyer kremi ve pişik kremi olarak. Birisi her zaman önlem amaçlı diğeri pişik oldğnda yoğun balım gibi düşün. Mustelanın pişik önleyici kremi var ama pişik kremi yok. Penaten, sudocream gibi markalar pişik kremi, kreç gibi beyaz ve yoğun bir formu oluyor. Hametan vs eczane de satılan pişik kremi formu. Penatenin fotosunu bırakıyorum.
Canm ben yazlıkların hepsini 3-6 ay aldm. 1-3 ay a hiç yazlık almadm. Aldıklarım bu tarzdı. Tulum gibi olanları ne zaman giyer diye kestiremediğim için almadım:) bunlar yaz başı yaz sonu da gider diye aldım.Arkadaşlar rica etsem yazlık takım ve tulum alışverişiniz olursa paylaşır mısınız?Ben pek cesit bulamıyorum, sezon gelince de fiyatlar kim bilir ne olur ,güzel varsa şimdiden almak isterim
Bence de 3-6 ay almak daha mantıklı ağustos-eylüle kadar illa ki giyerler yani☺Canm ben yazlıkların hepsini 3-6 ay aldm. 1-3 ay a hiç yazlık almadm. Aldıklarım bu tarzdı. Tulum gibi olanları ne zaman giyer diye kestiremediğim için almadım:) bunlar yaz başı yaz sonu da gider diye aldım.
Benim de 00.01 itibariyle 98 gün kaldıAy benim hamileliğimin balayı bitmişş
Hala 2de olanlar benim yerime de tadını çıkartın
Merhaba 3.trimester
İnşallah beni çok yormazsın
Yavruşumunda gözleri açılmış artık
27+0 olduk
Maşallah canım benim inşallah miss gibi bir 3.trimester dönemi yaşarsınAy benim hamileliğimin balayı bitmişş
Hala 2de olanlar benim yerime de tadını çıkartın
Merhaba 3.trimester
İnşallah beni çok yormazsın
Yavruşumunda gözleri açılmış artık
27+0 olduk
Kalça ağrım biraz aynı pozisyonda oturduğumda oluyor canım ama hareket edince hemen geçiyor çok şükür. Benim ağrım kasıklarım da başladı özellikle 2-3 gündür farkediyorum ara ara yokluyorBenim de 00.01 itibariyle 98 gün kaldıhaftaya bitiyo benim de 2. Trimester yani ayyy
Evet ben de detaylıda sormuştum 27-28. Haftalarda açar gözünü demişti tam da öyle olcak demekki
İnşallah çok ağırlaşmadan geçiririz dicem de dün geceden başladı benim bi tarafa yatınca kalça ağrısıı sizde de var mıı
Ah amin kuzum inşallah hepimizin son 3 ayı çook güzel geçerMaşallah canım benim inşallah miss gibi bir 3.trimester dönemi yaşarsınben o balayı dönemini pek dolu dolu yaşayamadım ya o yüzden tadını çıkaranlara selam olsun benim yerime de tadını çıkarsınlar hatta
Bence çok gereksiz birşeyKızlaarr bir şey soracağım sterilizatör almayı düşünüyor musunuz bu konudaki fikriniz, öneriniz nedir
Evet evet benimde biraz yürüyünce geçiyoKalça ağrım biraz aynı pozisyonda oturduğumda oluyor canım ama hareket edince hemen geçiyor çok şükür. Benim ağrım kasıklarım da başladı özellikle 2-3 gündür farkediyorum ara ara yokluyor
Ah amin kuzum inşallah hepimizin son 3 ayı çook güzel geçer
Ben istediklerimi yiyebildiğim, mide bulantısı yaşamadığım için 7-8 haftalık bir süre de olsa çok güzeldi bence
Bu arada prilamı 1e düşürdüm3 hafta oldu sanırım şeker yüklemesini bekliyorum geçsin bırakmayı deneyeceğim
Soda içmiyorsan soda iç kuzum ağrılar genelde magnezyum eksikliğinden oluyormuş belki iyi gelir. Aman sürekli olmasında ara ara idare ediliyor yine çok şükürEvet evet benimde biraz yürüyünce geçiyobi yokluyo heralde. Kasık ağrısı da inşallah önemli bi şey değildir ya acaba üşümeyle falan ilgili olabilir mii
Saç dökülmesi nasıl kuzu benim hala son gaz devamm
Ekstra yatak almadm ama kv pamuktan yaptırsakmı diyor bende gereksiz buluyorumKızlar e bebekte ev tekstil indirimi başladı. Ben de lastikli çarşaf, çift taraflı müslin, organik battaniye vs. aldım. Özellikle çarşaflara bakın bence
Canım sen kubbie içine ayrıca yatak aldın mı?
Kadindiyorki
Kubbie alanlar şu yatağı tercih etmişler genelde.Ekstra yatak almadm ama kv pamuktan yaptırsakmı diyor bende gereksiz buluyorumkubbie için çarşaf ben çok aradım ya boyutlarna göre zor bulduydum ama ben alalı baya oldu. E bebekte varmıydı? Hafızamda ordada bulamadım gibi kalmış.
Kuzum zaten alırken içinden çıkan yatakta sünger değilmi? Bana satarken sünger yatakla sattılar diye hatırlıyorum. Eve gelince kutuyu açmadmKubbie alanlar şu yatağı tercih etmişler genelde.
Ben de bunu alacağım. 50x70 tam ölçüymüş.
Tam ölçü çarşaf bulamadım ama ebebektekiler lastikli olduğu için altına kıvrılıp rahatlıkla kullanılıyor
Müslin lastikli çarşaflar var 60x90 onlar uyuyor onlardan 1 tane almıştım akşam aldıklarım 70x140 ama fazlalalığı altında kalınca rahat kullanılıyormuş öyle yapacağım artık.
İçinden çıkıyor mu ben de bilmiyorumKuzum zaten alırken içinden çıkan yatakta sünger değilmi? Bana satarken sünger yatakla sattılar diye hatırlıyorum. Eve gelince kutuyu açmadmben birebir ölçülü lastikli çarşaf buldm hatta yorumlarda kubbie için aldım yazanlar vardı ona istinaden aldım koydum ölçüp bakmadm. Aldıklarımı geldiği gibi ardiyeye kaldırıyorum
Ben de 1'e düşürdüm kuzum bir iki kez denedim bırakmayı ama sabah bulantıları biraz zorladı devam ettimKalça ağrım biraz aynı pozisyonda oturduğumda oluyor canım ama hareket edince hemen geçiyor çok şükür. Benim ağrım kasıklarım da başladı özellikle 2-3 gündür farkediyorum ara ara yokluyor
Ah amin kuzum inşallah hepimizin son 3 ayı çook güzel geçer
Ben istediklerimi yiyebildiğim, mide bulantısı yaşamadığım için 7-8 haftalık bir süre de olsa çok güzeldi bence
Bu arada prilamı 1e düşürdüm3 hafta oldu sanırım şeker yüklemesini bekliyorum geçsin bırakmayı deneyeceğim
Demek ki daha bırakma zamanı gelmemiş canım önemli olan senin iyi hissetmen zamanı geldiğinde bırakırız da inşallahBen de 1'e düşürdüm kuzum bir iki kez denedim bırakmayı ama sabah bulantıları biraz zorladı devam ettiminşallah senin ihtiyacın kalmaz canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?