2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Evet yaa maşallah , 1 ay önceki hali ile şuanki hali bambaşka geldi bana, yanaklar dolunca falan baya değişmiş, size de öyle gelcek mi bakalım :))
Ay masallah nasi tospiklesmis benim kontrolumde yarin sukur cok uzun geldi bu sefer tam 31 gun oldu gormeyeli bakalm benim kızçem nolmuş en son 20+ larda 400 kusur biseydi yarin 25+3 olacagiz 😊

Ay masallah nasi tospiklesmis benim kontrolumde yarin sukur cok uzun geldi bu sefer tam 31 gun oldu gormeyeli bakalm benim kızçem nolmuş en son 20+ larda 400 kusur biseydi yarin 25+3 olacagiz 😊
İnsan her gördüğünde enerjisi yenileniyor şarjın dolmuş gibi oluyor 🥰

Bahsettiğiniz değerle ilgili bir bilgim yok ama normal olmasına sevindim. İdrar kültürünüzde temiz gelir umarım🙏🏻🤗
Tatlım INR değeri kan pıhtılaşması ile ilgili allahtan sorun yokmuş. Bu haftalarda idrar kültürü yapılıyormuş inşallah o da temiz çıkar

Tatlım INR değeri kan pıhtılaşması ile ilgili allahtan sorun yokmuş. Bu haftalarda idrar kültürü yapılıyormuş inşallah o da temiz çıkar
İdrar kültüründe belki enfeksiyon çıkarsa endişelenmeyin hepimizde çıktı tek dozluk ilaç kullandık zararsız 😑 ne idrarımız bitiyor ne kanımız 😂

Ya kızlar şimdi kafama takıldı az önce devlet hastanesine gittiğimde şeker ölçümü yaptırdın mı dedi doktor yok haftaya dedim bişi demedi suyu falan fazla görmüş olsa söylerdi dimi niye sordu ki diye aklıma takıldı
Bence bi sıkıntı yokturr rutin yapılan test olduğu için yaptırdınız mı diye sormuştur bence. Eğer sıkıntılı bi durum olsa öne çekin derdi heralde 🤔

Bence bi sıkıntı yokturr rutin yapılan test olduğu için yaptırdınız mı diye sormuştur bence. Eğer sıkıntılı bi durum olsa öne çekin derdi heralde 🤔
Sağol canım kendi doktorum da 27.haftanın içinde yaptır dedi o yüzden bekliyorum

Kızlar uyku sallama aparati varmış elektrikli besige takiliyormus kendi kenndine sallaniyormus benim ikiz oldugu icin almayı düşünüyorum kullananiz varmi etrafinizda

Kizlaar doktora gidenlerinizi okuyunca o kadar iyi geliyo ki kendim gitmisim gibi haber almak iyi geliyo valla 😄 benim randevum daha 5 subatta 1 haftam daha kaldi gecmek bilmedi bu ocak ayi gercekten. Bi bitmedi 😅 subata bi girsek gececek inaniyorum ama giremedik 😅

yaa başladı bizim ikiz annelerimiz fırtlatmayaa ama tekillerden daha yok dediğin gibiii 2-3 haftaya başlarız fırt fırttt
Valla Şubat anneleri hep ocakta doğurdu sanırım marttakilerde Şubat'ta doğurur sağlıkla gelsinler de Şubat olur Mart ilur farketmez🤲 yavaştan sıra bize gelsin artik 😃

Bir ısırıkla kurtulamazlaarr🤤🤤🤤 o minicik eller, o minicik ayaklar, o minicik parmaklar tek tek ısırılcaakk🤤🤤🥳🥳
Ay bazen o kadar sabırsızlanıyorum kiiiii😌😌😌 minicik bir can gelcek evimize🥰🥰🥰
Sağlıcakla görelim o günleri inşallah🙏🏻🥰🥰
Yaa ben de öyle çok sabırsızlanıyorum ki😍 aldıklarıma bakıp bakıp iç geçiriyorum rüya gibi geliyor sonra içeriden pıt pıt tekmeler ha tamam gerçekmişsin diyorum ne tarifsiz güzel duygular bunlar 😍😭 bu arada yavaştan doğum korkusu perileri geliyor bana var mı benim gibi olan😂

Valla Şubat anneleri hep ocakta doğurdu sanırım marttakilerde Şubat'ta doğurur sağlıkla gelsinler de Şubat olur Mart ilur farketmez🤲 yavaştan sıra bize gelsin artik 😃
Ben de onlara bakıyordum şimdi valla şubatı görmeden doğurdu hepsi 😄böyle görünce bende nisanda doğururum kesin gibi geliyor bir de nerdeyse çoğu sezeryan oldu şaşırdım benim gerçi ilk olduğu için neyle karşılaşacağımı da bilmiyorum birinin kesisinden korkuyorum normal doğumdan zaten hepten korkuyorum ne olacak bu halim hiç bilmiyorum 😄

Yaa ben de öyle çok sabırsızlanıyorum ki😍 aldıklarıma bakıp bakıp iç geçiriyorum rüya gibi geliyor sonra içeriden pıt pıt tekmeler ha tamam gerçekmişsin diyorum ne tarifsiz güzel duygular bunlar 😍😭 bu arada yavaştan doğum korkusu perileri geliyor bana var mı benim gibi olan😂
Doğuranları gördükçe bana da geliyor o periler 😂Allah sonumuzu hayreylesin şimdi böyle tekmeliyor dönüyor filan alıştım sanki ömür boyu böyle yaşayabilirim gibi geliyor sonra doğsa keşke diyorum kime benzeyecek babasına mı bana mı yoksa ikimizden alakasız uzak bir akrabaya mı kuzenimin öyle oldu ana baba esmer çocuk turuncu tatlı bir şey oldu 🤍bizim ne olacak acaba ☺️Ultrasonda da göstermiyor yüzünü

Bizde kontrolden ciktik teyzeleri 900 gram olmuşuz haftaya kilolara gececegiz demekki artik 😊 durus pozisyonu yakalayamiyoruz bi turlu yine sacma sapan bi fotoyla dönüyoruz gömüyo kendini plesentasina oynatamiyoruz off off dogumda masallah 4750 den 7200 e cikmis allah sonumuzu hayir etsin

Ben 😂 Şubat annelerinin doğurmalarını okudukça heyecan korku her şey oluyor 😅

Aldıklarım bir süre baş köşede duruyor açıp açıp seviyorum🥲🤣🤣
Doğum korkusu perileri bana da gelmek istiyor ama hemen uzaklaştırıyorum😅😅
Birkaç doğumla ilgili eğitime katıldım korku perileri cesaret perilerine dönüştü👻👻
İnşallah gönlümüzden geçtiği gibi doğurmak nasip olsun hepimize🐣

X