Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grupta sessizlik var tek kese gören benim heralde cnm inş hepinizde göreceksiniz Bende 4 gözle 10 eylulu bekliyorum inş kalp atısını duyacağızEvet yaa kimseden ses yok. Beni salı çağırdı
Ah inşallah senin kaçıncı haftada gorundu beta kaçtıGrupta sessizlik var tek kese gören benim heralde cnm inş hepinizde göreceksiniz Bende 4 gözle 10 eylulu bekliyorum inş kalp atısını duyacağız
8inde randevum var benimde. Keseyi göreceğiz inşallah..Evet yaa kimseden ses yok. Beni salı çağırdı
Fatos3458 ekler misin??yaş 25 13.05.2022 ilk çocuğum. kontrole gittikçe diğer kutuları da güncelleriz :)
7 si de benim.8inde randevum var benimde. Keseyi göreceğiz inşallah..
İlk bebeğiniz mi sizinde?7 si de benim.
Merhaba hayırlı olsun benim de 2 mayıs gözüküyor:) siz gördünüz mü keseyiselam benimde doğum tarihi 1 mayıs olarak görünüyor
Cnm benim 26 ağustosda 1393 dü beta31 ağustoda göründü kese 5+1 de cnmAh inşallah senin kaçıncı haftada gorundu beta kaçtı
1 kalbi durup kaybettiğim bebeğim vardı bir kimyasal. Bu 3. Gebelik ama olursa sağlıkla ilerlerse ilk olacak inşallahİlk bebeğiniz mi sizinde?
İnş cnmBenim de 5+0 oluyor salı. Tahmini beta 4000 lerde olacak .görünür inşallah
benim 3. gebeliğim oluyor inşallah acele etmiyorum 6 da görünmeyebilir daha erken moral bozup kafamı karıstrmak ıstemıyorum 7.hafta sonunda hem kese hem kalp atısı ıcın gıdecegım ınsallahMerhaba hayırlı olsun benim de 2 mayıs gözüküyor:) siz gördünüz mü keseyi
Oo burasıda hareketlenmiş ne güzel
Bende aynı fikirdeyim bu sefer ağırdan alacağım erken gitmenin çok bir faydası yok hem keseyi hem kalp atışını aynı anda görmek ve duymak istiyorumbenim 3. gebeliğim oluyor inşallah acele etmiyorum 6 da görünmeyebilir daha erken moral bozup kafamı karıstrmak ıstemıyorum 7.hafta sonunda hem kese hem kalp atısı ıcın gıdecegım ınsallah
Ben dün gittim canım kesem 1.24 cm çıktıKızlar var mı aranızda doktora giden kese gören durumlar nasıl
Bizde de 10 Eylül’de kalp atışını duyacağız. Takipteyim seni canım aynı gün sanırım.Grupta sessizlik var tek kese gören benim heralde cnm inş hepinizde göreceksiniz Bende 4 gözle 10 eylulu bekliyorum inş kalp atısını duyacağız