Aslında bir önceki mesajımda paylasmistim tarihleriyle diye yazmamıştım.Tarih ve beta değerlerini yazarsan daha çok yardımcı olunabilir
Çok geçmiş olsun yaBen gebeliğimin 6.haftasında büyük bir şok yaşamıştım eşim ölümden dönmüştü gözlerimin önünde. Bebeğimin gelişimi tam o haftada kalmış. O olay yüzünden mi oldu yoksa bozuk kromozommuydu onu anlayamadık.
Son iki değerde beklenenden düşük olmuş biraz. Ama doktorun daha iyi bilir. Sen erteleme bence hemen görüş doktorunla riske atma en azından . Ama sonuç olarak artış devam ediyor bu da umut veren bir durum . Doktorundan net bilgi alirsan daha az endişelenirsin. Insallah bir sorun yokturAslında bir önceki mesajımda paylasmistim tarihleriyle diye yazmamıştım.
25 Ağustos 102
27 Ağustos 216
29 Ağustos 374
31Agustos 580
Son değerim yüzde 55 artış oluyor
Teşekkür ederim.Doktorlarin yoğunlugundan detaylı bir dönüş alamıyoruz maalesef...umarım bebeğim benimle yoluna devam eder.Cuma gunu randevumuz umarım kese görünür ve kafamdaki soru işaretlerine bir cevap bulurumSon iki değerde beklenenden düşük olmuş biraz. Ama doktorun daha iyi bilir. Sen erteleme bence hemen görüş doktorunla riske atma en azından . Ama sonuç olarak artış devam ediyor bu da umut veren bir durum . Doktorundan net bilgi alirsan daha az endişelenirsin. Insallah bir sorun yoktur
Kese şu an 2 kat ilerlese de görünmez ama erken 2000in üstünde olunca görünüyorTeşekkür ederim.Doktorlarin yoğunlugundan detaylı bir dönüş alamıyoruz maalesef...umarım bebeğim benimle yoluna devam eder.Cuma gunu randevumuz umarım kese görünür ve kafamdaki soru işaretlerine bir cevap bulurum
Yerleşme mi acaba yaHanımlar merhaba bende bugün hamile olduğumu öğrendim ama biraz önce çok açık pembe leke geldi peçeteye ve ağrım var
Umarım öyledir şu an ağrım biraz hafifledi onun üstüne iki kere lavaboya çıktım leke yoktu ama yine de tedirgin oldumYerleşme mi acaba yatecrübeli kızlar yazar belki
Leke devam etmiyorsa sorun yok. Ama artarsa hemen hastaneye gidin geciktirmeyinUmarım öyledir şu an ağrım biraz hafifledi onun üstüne iki kere lavaboya çıktım leke yoktu ama yine de tedirgin oldum
Takipte olacağım çok teşekkür ederimLeke devam etmiyorsa sorun yok. Ama artarsa hemen hastaneye gidin geciktirmeyin
Yok ya doktor henuz erken dedi cumartesi gel dedi sonra aradim , randevu yok bi sonraki saliya kaldi
Aaaa tühhh beni de cuma için çağırdı bakalım zaman geçmek bilmiyo sankiYok ya doktor henuz erken dedi cumartesi gel dedi sonra aradim , randevu yok bi sonraki saliya kaldisen ne yaptin canim ?
2 kat artıyorsa yarına görünmeyebilir ama belki. Benim beta dün 500 du. Bu hafta görünmez gelme dedi doktorAaaa tühhh beni de cuma için çağırdı bakalım zaman geçmek bilmiyo sankibetaya da en son ptesi baktırmıştım 244 tü kese görünücek sayılara gelir yarına kadar diye umuyorum. Bi yandan gidip kan mı versem yoksa diyorum ah bu heyecann
Walla doktora gitmeme daha cok var oyuzden son bi kere daha yarin yaptiricam. Sen bekle bence nasilsa yarin gidiceksinAaaa tühhh beni de cuma için çağırdı bakalım zaman geçmek bilmiyo sankibetaya da en son ptesi baktırmıştım 244 tü kese görünücek sayılara gelir yarına kadar diye umuyorum. Bi yandan gidip kan mı versem yoksa diyorum ah bu heyecann
Ben de anlamadımki pazartesi yazdım bende cumaya bekliyorum dedi2 kat artıyorsa yarına görünmeyebilir ama belki. Benim beta dün 500 du. Bu hafta görünmez gelme dedi doktor
O zaman beta değerini senden bekliyorum senle yakındık sankiWalla doktora gitmeme daha cok var oyuzden son bi kere daha yarin yaptiricam. Sen bekle bence nasilsa yarin gidiceksin