2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bu haftalar atak haftası olduğu için sık emmeleride az emmeleride de normalmiş canım benim oğlum kucağıma yatırınca hemen ağlıyor emmek istiyor doğduğundan beri böyle emince de hep kusuyor seninde normal yani geğirmede dediğin gibi var oha diyesim geliyor da elhamdülillah diyorum 🤭
Elhamdülillah o zaman 🤭😍

Ben aynı durumdayım canım..2 hafta adetim yok sonra 1 hafta adetliyimm..
2 hafta yine yok sonra 1 hafta adet..
Yani normalde ayda bir adet olurdum şimdi 2 haftada bir geliyor..
Sordum doktora emzirdigin sürece düzensizlik devam eder dedi..sanırım yapacak birşey yok mecbur katlanacağız..
Emzirirken düzensiz olur muymuş. Benimde 3.5 ay sonra oldu. Şu an 10 gün geçti hala yok.

Bebişim hasta oldu abisi 3 gundur gripti hic ayni odada tutmadik ayni odada yatirmadik ama bulasti cok uzgunum ates falan cikarsa doktora goturecegim artik suan burnunu acik tut deyip gecerler 😔

Bebişim hasta oldu abisi 3 gundur gripti hic ayni odada tutmadik ayni odada yatirmadik ama bulasti cok uzgunum ates falan cikarsa doktora goturecegim artik suan burnunu acik tut deyip gecerler 😔
Geçmiş olsun canım benim.. inşallah tez zamanda atlatır.. RABBİM şafi ismiyle şifa versin Inşallah 🤲

Kızlar Ben çok kötüyüm.. sabah 6 da kalktı ağla ağla susmuyo Çok endişeliyim uyumuyorda aslında çok uykusu var..
Ne yaptımsa uyumadı o ağladı ben ağladım çok çaresiz hissediyorum kendimi..saatlerdir mız mız kucaktan inmiyor.. şimdi uyudu halsiz düştü resmen yaa.. ahhh bu atak bitirdi beni Mahfoldum sinirlerim çok bozuk yaa 😪 son 6 gün kalmış 😢

Kızlar Ben çok kötüyüm.. sabah 6 da kalktı ağla ağla susmuyo Çok endişeliyim uyumuyorda aslında çok uykusu var..
Nr yaptımsa uyumadı saatlerdir mız mız kucaktan inmiyor.. şimdi uyudu halsiz düştü resmen yaa.. ahhh bu atak bitirdi beni Mahfoldum son 6 gün kalmış 😢
Sizin 6 gün var biz daha 9. Günündeymişiz 2 gündür bizimki de yine başladı mız mızlanmaya ağrıyan Bi yeri yoktur inşallah canım

Sizin 6 gün var biz daha 9. Günündeymişiz 2 gündür bizimki de yine başladı mız mızlanmaya ağrıyan Bi yeri yoktur inşallah canım

Bilmiyorum canım anlamıyorum ki oda anlatamıyor tabi.ama gözlemlediğim kadarı ile kucağa gelince susuyor bırakınca kıyameti koparıyor.. ağrıyan bi yeri olsa kucakta da susmaz..
Sabahtan beri kollarım koptu artık durmuyor durmuyor..bileklerim çok ağırıyor şimdi uyudu umarım bir süre uyanmaz..çok zormuş bu 4 ay atağı..😭
Allah yardımcınız olsun yeni başlıyor sizde.

Ayy ise basladim 2 gundur evden yarim gun, isler cok yogun degil neyseki idare ettim ama yogunlasirsa mızmız bebeyle napıcam bilmiyorum 🤦‍♀️ pc basina gecince eliyle klavyeye vurmak istiyor 😁😁

Ne yaptımsa uyumadı o ağladı ben ağladım çok çaresiz hissediyorum kendimi..saatlerdir mız mız kucaktan inmiyor.. şimdi uyudu halsiz düştü resmen yaa.. ahhh bu atak bitirdi beni Mahfoldum sinirlerim çok bozuk yaa 😪 son 6 gün kalmış 😢
Ayyyy bizimki dee surekli aglamiyor ama surekli mızmızzz offf vallahii diyorum kucaktasin hala mızırdanıcam soylenicem diye ugrasiyorsun ,su donemi atlatsak bi soyle 6 aylik olsalar azicik rahat ederiz belkii

Kızlarrr benim bebem dönmüyor hala , bizimkisi gibi dönmeyen varmı,5 aylık oldugunda donmesi gerekiyor sanırımm 🙄kaldı 13 günn

Bilmiyorum canım anlamıyorum ki oda anlatamıyor tabi.ama gözlemlediğim kadarı ile kucağa gelince susuyor bırakınca kıyameti koparıyor.. ağrıyan bi yeri olsa kucakta da susmaz..
Sabahtan beri kollarım koptu artık durmuyor durmuyor..bileklerim çok ağırıyor şimdi uyudu umarım bir süre uyanmaz..çok zormuş bu 4 ay atağı..😭
Geçen hafta da mız mızdı aslında canım emerken Bi memede ağlıyordu diğerine çeviriyordum dünden beri yine öyle oldu dönüp duruyoruz

Kızım buzluktan çözdürdüğüm sütü içmedi. Acaba bozuldu da mı içmiyor kızlar.
Bozulma degil de dondurunca ağır bir koku olusuyordu. Benim kızımda icmedi. Yanlis hatirlamiyorsam ,cezvede azıcık ısıtıp icirin diyorlardi ama benim icime sinmedigi icin denemedim. Bir arastir istersen canim

Kızlar ben donmuş sütleri ek gıda için saklıyorum içmiyorsa bebisler sizde Öyle yapın bence..
Mesela çorba veya meyve sebzeleri sulandırmak için anne sütü katıcam ben hem besleyici hem tadı tanıdık gelir..

Geçmiş olsun canım benim.. inşallah tez zamanda atlatır.. RABBİM şafi ismiyle şifa versin Inşallah 🤲
Amin canım cok tesekkur ederim
Gecmis olsun canim, aynen ates takibi ve serum fizyolojik baska bisey onermezler..
Aynen o sebeple takipteyiz uyuyamıyor yavrum 😔
Kızlarrr benim bebem dönmüyor hala , bizimkisi gibi dönmeyen varmı,5 aylık oldugunda donmesi gerekiyor sanırımm 🙄kaldı 13 günn
Benimkide dönmüyor hımbıl biraz heralde yardim edince dönüyor ama dönünce emeklemeye calisiyor enteresan ayrica telaslanmayin illa 5 ayda dönmesi gerekiyo diye bisey yok o ne zaman isterse ozaman döner benim kizim yüzüstü pozisyonu hic sevmiyor o yuzden de cabalamiyor
Kızım buzluktan çözdürdüğüm sütü içmedi. Acaba bozuldu da mı içmiyor kızlar.
Süt açıkta buzu gidecek sonra sicak suda ilistiracaksin canim cezvede falan isittiysan yada cok haşlak suya attiysan posetle kokusu falan ck agarlasiyor bn kaşık biberonda ilistirip veriyorum posetle yapmiyorm

Bizde de baya uykuya direnme var düzen müzen her şey bozuldu meme olmadan asla uyumuyor memeyi çekince yarım saate uyanıyor gece boyu memede yatmaktan sağ sol uyuşuyorum arrık 🥲

X