bu atak tarihini 40. haftada doğacağı tarihe göre hesaplayın diyorlar ya, tuttu mu tarih ona göre? 40. hafta doğmuş olsa, kaçıncı haftada başladı atak. biz de tam o tarihlerde tatile gidecez de elim yüreğimde ben şimdiye kadar hiç atak matak anlamadım, bi de 36. haftada doğduk, hesaplayamıyorum o yüzdenEveeeettt o meshur atak bize resmen geldi bugun. Hem de hic oyle acabasi falan yok. Geldi mi gecti mi, atak mi degil mi suphesi bile yok. Cok baska bisey cidden perisan plduk sabahtan beri. Insallah cocugum sabaha duzelir diye dualar ediyorum su an
Benim 4 yasinda cocgu olan arkadasim, benle diger bi bebek bekleyen arkadasa ikeanin antilopu tavsiye etti hep. Gerekce olarak da minderli mekanizmali vs sandalyeler yerine bu basit modeller daha kulanisli oluyor, cocuk yiyor dagitiyor batiriyor ben oldugu gibi sandalyesiyle banyoya sokup temizliyorum cocugu demisti. Bana da mantikli ve kullanisli geldi. Sanirim antilop su an 400 falan muadilleri de 200 e falan var. Zaten uygun modeller oldugu icin fiyatini kafaya takmadim birini alip gecicem. Babyjem in urunu tamamen plastik ve ikeanin urunune ek olarak ayak koyma yeri de oldugu icin onu alicam sanirim 300 tl falandi